Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 56 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, откъде да поръчам хубаво бельо, чорапи и пижами за момче? Без М§С и Асда, че оттам само разочарования напоследък.

# 331
Момичета, откъде да поръчам хубаво бельо, чорапи и пижами за момче? Без М§С и Асда, че оттам само разочарования напоследък.

Мога да ти препоръчам Mothercare  и Next. Само имай предвид, че бельото на Next  е доста умалено. Взимах на дъщеря си размер 3-4 г. и ѝ бяха много малки бикинките. Вероятно поне два размера по-големи трябваше да взема. Докато на Mothercare според мен са доста точни.
За пижамките - и на двете марки ми допадат, здрави са, но на Next леко избеляха цветовете.
Marks and Spencer не препоръчвам, ниско качество са. Много рядко нещо да се окаже читаво.  Peace

# 332
 newsm44 надхитрих crocs. Имам тракинг номер и фактура  #Silly

# 333
Момичета, благодаря ви много!  bouquet
dani2222, ще следя темата и като пристигнат сандалките за твоето детенце ще се радвам да пишеш, за да ги измеря точно  Hug

Е ако може по-голям номер да ти е ориентир казвам ти,поръчах тази година същите сандалки,само че друг цвят № 12 -стелката им е точно 18,5см  Laughing  Laughing

# 334

Аз пък съм страшно доволна от бельото от М&S, оттам са ми всички покупки за мен и за малката  newsm78
Пижамки хубави получих от теско и от http://www.littlewoodseurope.com, но в последния са по-скъпички.

# 335
Момичета, благодаря ви много!  bouquet
dani2222, ще следя темата и като пристигнат сандалките за твоето детенце ще се радвам да пишеш, за да ги измеря точно  Hug

Е ако може по-голям номер да ти е ориентир казвам ти,поръчах тази година същите сандалки,само че друг цвят № 12 -стелката им е точно 18,5см  Laughing  Laughing

Ами, всъщност може  Peace Така като гледам в сайта на Next е обозначено, че размер 12 е действително 18,5 см. Т.е. и в действителност е такъв размерът.
Значи просто ще измеря крачето и ще видя на кой номер отговаря.
Мерси, беше ми наистина полезна!   bouquet

# 336
  • София

Аз пък съм страшно доволна от бельото от М&S, оттам са ми всички покупки за мен и за малката  newsm78
Пижамки хубави получих от теско и от http://www.littlewoodseurope.com, но в последния са по-скъпички.

И аз така ... всичкото бельо за мен, мъжът ми и малката е от M&S, нямам разочарование досега ... пижамите също са й от там - страхотни са, не мърдат Peace

На Некст бельото и пижамките също са с много добро качество  Peace

# 337
  • София
И аз така ... всичкото бельо за мен, мъжът ми и малката е от M&S, нямам разочарование досега ... пижамите също са й от там - страхотни са, не мърдат Peace

За нас важи същото, дори не помислям вече да вземам от другаде  Peace

Имам един въпрос за Теско- минават ли поръчките с Виртуална Мастеркард на ДСК? Не бях поръчвала от там няколко месеца и последния път плащането с Визата не мина, бях срещала из темите, че вече приемат само кредитна карта. И понеже нямам такава, се чудя дали да не си заявя една Виртуална  Thinking

# 338
  • София
Разочарованията ми от М§С са от този сезон, преди това и аз бях доволна.
Взех един комплект потници, вярно обикновени, но се разбридаха и изкривиха за 3-4 пранета. Ето тези: http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Assorted-Vests/d … mp;qid=1328900250 Отделно размер 5-6 е на границата да е малък на тригодишния ми син.
Долнищата също са кофти: http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Rich-Drawstring-Jogge … mp;qid=1328900327 Предишни години са били мекички и с добро качество. Тазгодишните (поръчах 4 различни цвята) са зле всичките. Коленете изтъняха и станаха като марля за месец носене, а все пак има и други панталони. Тъмните пускат мъхове безобразно. Леко да се запоти и целите крака му стават полепнали със син мъх  Tired И един пуловер бях поръчала, който не намирам вече. Той стана доста широк и се скъси при пране на 40 градуса.

# 339
  • София
newsm44 надхитрих crocs. Имам тракинг номер и фактура  #Silly

И как? Дай повече инфо - карта, банка и т.н.  Hug

# 340
  • София-Младост
Долнищата също са кофти: http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Rich-Drawstring-Jogge … mp;qid=1328900327 Предишни години са били мекички и с добро качество.
Е точно тези ги имаме и нямам грам оплакване, меки, изобщо не падат мъхчета отвътре. Аз като качество съм много доволна, саом дето не уцелих съвсем размера и ще ги носи в градината месец-два. Но ислед пране не са мръднали.

# 341
ИМА НАМАЛЕНИЕ НА ОТДЕЛНИ АРТИКУЛИ В GEORGE

# 342
  • София
Долнищата също са кофти: http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Rich-Drawstring-Jogge … mp;qid=1328900327 Предишни години са били мекички и с добро качество.
Е точно тези ги имаме и нямам грам оплакване, меки, изобщо не падат мъхчета отвътре. Аз като качество съм много доволна, саом дето не уцелих съвсем размера и ще ги носи в градината месец-два. Но ислед пране не са мръднали.

И аз имам точно такъв модел, но момичешки ... розово и сиво, 3-ти месец ги носи, не са мръднали, нито падат мъхчета, нито при пране нещо ....

iveto_11, все едно пазаруваме от различни магазини  Joy

# 343
maminko поръчах от немския сайт, на англ адрес, с бг карта  Wink
Оказа се, че crocs.de предлагат доставка до няколко страни в Европа, сред които и Англия. Над определена сума имат даже безплатна доставка до UK.
Платих с пейпал акаунта си с регистрирана Visa electron карта и пратих на адреса на една от транспортните фирми.
Получих потвърждение по имейл, а на следващия ден фактура и тракинг номер от postNL. 
Пратката още не е доставена, но е в Англия вече (Поръчката е от 07/02/2012)
Абонирах се за бюлетина им и получих код за 15% при първа поръчка. (Кодовете са различни за de и uk.)
Освен това има оферта купи 1 чифт и втория на 1/2 цена.
Преди това пробвах Crocs.co.uk и както очаквах не ми прие БГ карта и пейпал.
Сайтовете са идентични, така че не е проблем за неговорещи немски (аз съм такава)  Mr. Green
Ако някой има въпроси съм на линия  Peace

# 344
  • София
Много благодаря за подробното обяснение. Смятам, че и на друг може да му е полезно Hug

Общи условия

Активация на акаунт