Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 51

• 55 995
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, има ли причина да няма вече пижами, чорапогащници и чорапи, аксесоари в next.co.uk? Или аз не ги виждам  newsm78

# 691
dea76,
трябва да има, но винаги има объркване през първите ден, два от пускането на нови неща. Напиши желаният артикул в търсачката и там излиза всичко налично.  Peace

# 692
Момичета,
пролетната разпродажба в Некст ще стартира на 24 март. Wink
Това какво значи? Ще свършат летните неща ли? Че аз още не мога да се наканя да поръчам. Трябва ли да бързам или?
В БГ магазина ще пуснат ли намаление или то не зависи от намалението в сайта?

# 693
  • София
Момичета,
пролетната разпродажба в Некст ще стартира на 24 март. Wink
Това какво значи? Ще свършат летните неща ли? Че аз още не мога да се наканя да поръчам. Трябва ли да бързам или?
В БГ магазина ще пуснат ли намаление или то не зависи от намалението в сайта?
Има намаление,но кога ще е и колко....Миналата година лятото пуснаха намалението 1 ден след сайта,а сега при зимното имаше само няколко дни от 30 до 50%.Не е лошо да провериш за бебоци има доста неща  Peace

# 694
За Бг магазина нямам идея. За сайта, със сигурност ще пуснат, така прочетох на страницата им във ФБ.

# 695
_Hope_, благодаря за отговора.   bouquet

# 696
Момичета, някакви отзиви за еспадрилите от Некст? Размера им, като кецовете ли е? Защото, примерно, 6-ца на кецовете, отговаря на 7-ца при сандалите. Чудя се, как е при еспадрилите.
Удобни ли са, как изглеждат. Изобщо ще се радвам на всякакви отзиви.
Сърдечно благодаря на отзовалите се!  bouquet

# 697
Мерси Dzuls, ще проверя при първа възможност като пуснат намалението в сайта дали има и в магазина. Харесала съм няколко неща  Flutter Ние от зимното намаление успяхме да купим каквото ни трябваше - пижамки, дънки, гащиризон и чак сега почнахме да ги носим, по етикет бяха 3-6 м. тя е на 5 м. и до сега носеше размер до 3 месеца от Некст.  Peace

# 698
  • Варна
Някой да си е купувал сутиени от Next? Да каже отговарят ли си на
номерата.Знам,че 34С=75С ,но дали са умалени или уголемени питам.

# 699
и аз с въпрос за номерацията на обувки и сандали на некст,ако някоя мама има сандалки за момиче Ук 9 или 10 моля да сподели някакви размери,защото се колебая за краче 17см м/у двата номера,за балерини мисля 10-ка,но за сандалите се чудя
  bouquet

# 700

Аз имам,отговарят си  Peace

# 701
и аз с въпрос за номерацията на обувки и сандали на некст,ако някоя мама има сандалки за момиче Ук 9 или 10 моля да сподели някакви размери,защото се колебая за краче 17см м/у двата номера,за балерини мисля 10-ка,но за сандалите се чудя
  bouquet

Кои балеринки си харесала,защото ако са тези тип гуменки,са уголемени и на № 10 стелката им е 18см!На сандалките на някой модели № 10 е със стелка 17,5см,на други е със стелка 18см,зависи от модела /но за краче 17см.,определено № 9 ще са Ви малки лятото/  Peace

# 702
  • София

Аз имам,отговарят си  Peace

Аз имам няколко. В момента съм 75 В, а сутиените са ми с чашка С и ми стават. Сподред мен са умалени, но да кажа, че моите не са от последните колекции и може да има ралика.

# 703
  bouquet

Кои балеринки си харесала,защото ако са тези тип гуменки,са уголемени и на № 10 стелката им е 18см!На сандалките на някой модели № 10 е със стелка 17,5см,на други е със стелка 18см,зависи от модела /но за краче 17см.,определено № 9 ще са Ви малки лятото/  Peace
да тези тип гуменка,за ежедневието ни трябват
мерси за отговора ,ориентирах се Peace

# 704
Никой ли не е купувал еспадрили? Rolling Eyes Дали стават за навън?

Общи условия

Активация на акаунт