Отговори
# 465
Ми как минаха празниците - добре....с купон.  Mr. Green

Бяхме се събрали 12 човека в къщи - интернационална среща и учих мацките да точат баница...гооолям купон. Добрата новина е, че японката онзи ден точила сама банца и вчера мъж й носил в работата! Много готино ми стана някак... Heart Eyes

Отиваме на пазар - после повече.

# 466
Добре, че е Шу, да  ни побутне малко, че съвсем заспа темата!

Тони
, БРАВО! Популяризираш българсия бит и култура! Много ме радва, че японка е точила баница. Една испанка ме преследваше преди време да й точа, че в Германия някаква българка я черпила, ама като съм с две леви ръце и не умея да точа... Минах метър с бутер тесто.

За празниците и ние бяхме на гости. Митко беше сополив и продължава да е, та е много доволен, че си е в къщи с баба. Започна да ми мрънка и аз да не съм ходела на работа, но ... няма да го огрее! Напоследък искрено започва да плаче още щом се спомене, че ще ходи на детска градина щом оздравее и направо в чудо съм се видяла! Днес се сетих да му прочета една кратка книжка за Пинокио, който стана на магаренце, защото не искаше да учи и май се впечатли. Да видим дали ще успея да го изманипулирам или той ще продължи да ни манипулира с мрънкане.

Хайде след черната серия да завалят хубави новини!
Много прегръдки за всички препатили дечица и майки (няма да изброявам)!

# 467
  • София
Зеленкоооо как е Калинката сладка?

Ние сме добре, само с нетърпение чакаме да дадат зелена светлина, че да си ходим  Embarassed

# 468
  • Варна
Къде са - пренесоха се във ФБ всички. И аз току надзъртам, но никой.
Докладвам - минахме си и ние по реда с боледуваниците, вече са добре, но не съм го писала.
За празниците ходихме в Трявна и си изкарахме чудесно. Времето беше кофти, но поскитахме из Трявна и Боженци, остана малко слънчево време и за огромната поляна отсреща. Определено си починах. Само на сутринта преди да тръгнем се втурнах да гоня Ния, която като й кажеш "Не", тя чува "давай!". И понеже хукна към едни стълби, които излизат баш на пътя, аз хукнах след нея. Хубаво, но на едно стъпалце като го прескочих, кракът ми просто не зацепи, сгъна се в коляното и аз се строполих. Направо се размазах Sad  И сега ближа рани.
Дребчо изкара първо зъбче най-сетне, страшен киселяк е напоследък и постоянно ми е в ръцете пак, та ми идва леко нанагорно. От друга страна си мисля как гони 11 месеца вече и ей го на - измина си почти годинката. А той пък така сладко да гушка, Ния така не е правила - като се вкопчи във врата ми и се притегли и си мушне главицата на рамото ми - нараво ме разтапя.
Подадох документи за ясла за него и за градина за каката. И чакам да стане чудо - най-големия набор, по-малко места ..... без предимства май няма почти никакъв шанс. Но до края на май отказвам да го мисля Simple Smile

Пращам позитивни мисли на всички, които се борят с болести, криви роднини и всякакви други мизерии. Дано свършват и не се връщат повече. Много черна серия ни подхвана напоследък, наистина - дано се свършва вече.

Шу, то си дойде и вашето време. Стисвам палци отсега и за вас със смелото момиче  Hug

# 469

Тони
, БРАВО! Популяризираш българсия бит и култура! Много ме радва, че японка е точила баница.

М да и на мен ми стана много готино... Sunglasses Тя има ищах за такива неща...много се интересува от другите култури и е много ерудирана. Италианката и тя подръпна една кора, но виж гъркинята хич я намаше...Simple Smile Много интересно им беше самата техника на точене....с навиването на цялата кора върху точилката и изтеглянето в страни. Абе дълъг и интересен ден беше.

Бухта, дано скоро кракът ти е по-добре. Стискам палци и за класация в ясли и градини и на двамата.

Шу, сигурна съм, че опирацията на Яна ще е повече от добра. Това последната ли ще е?

# 470
Здравейте и от нас Hug
И ние изкарахме прекрасни празници, с много боядисани от децата яйца и всичките до едно счупени на Великден;) , та който ни идваше на гости, трябваше да си носи яйце и за себе си, освен за нас, за да можем да се чукнем;) Веселба Grinning
Иначе сме добре, дечковците на градина, Елена, милото ми момиче, се очертава голяма математичка, едиствената е в найната група с отличен по математика, решила си всичките задачи вярно и подредено. Само да знаете колко мило и гордо ми стана като я изправиха да ми я похвалят пред всички на родителската среща. А е най-мъничката в групата. Има голямо желание да смята, брой, дано да е все така упорита и като ученичка:)
Коки вече две седмици е в четвърта група при големите деца, които на есен ще са в първи клас. Много е доволен и ако не го виждах с очите си нямаше да повярвам как проговори съвсем правилно и започна да се облича и съблича съвсем сам за две седмици. Слушал, по думите на госпожите, защо ли обаче само в градината Wink, даже учел с големите (всеки ден ми носи рисунки тип познай какво нарисувах Grinning Laughing Grinning), но важното е че желание не липсва.
Миналата седмица Ели го подстрига както на нея й харесвало, та и фризьора после не можа да го оправи съвсем, че нямаше много коса за оправяне Laughing
Момичета, предложете хубав хотел, с минерален басейн, в който сте ходили, изчерпихме се вече. Ходихме на Сандански, Велинград, Разлог, Вършец......а ми се иска да направим още един басейн преди морето Peace

Шу, стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред Hug
Зеленко, бързо да се прибирате вкъщи, че времето се оправя от другата седмица и ще е само за игра Hug
Бyxте бързо да ти минава крака и честито първо зъбче, безпроблемно излизане и на останалите Hug
ТанчеТ  Hug
Веронка, мила, по-добре късно, отколкото никога, Честит Рожден Ден и от мен, Най-вече здраве, упоритост и спокойствие, другото си го имаш Hug
rossykv , стискам палци всичко да е наред при вас Hug
Тони, браво, страшна си:)

Изчезвам, че днес е работен ден Wink
Поздрави  bouquet

# 471
  • София
Здравейте мили момичета!

Хайде и аз след мноооого дълъг пропуск да се запиша, едно подтикната от Шу и нейния ентусиазъм, а друго – мисля, че е крайно време да се смени тона на темичката ни.

Наистина ми е много тъжно, че всички подред и по няколко пъти ги застигат болести и неприятни случки, само ще спомена, че и на нас не ни се размина, но си казвам – каквото било, било – вече е ред на слънчев и прекрасен обрат. Така че вярвам, че за всички вече е ред за хубавини и ги пожелавам на всички от все сърце.

Та при нас хубавата новина е, че ще си имаме бебче  Grinning Вече свиквам с мисълта и започвам да се радвам и наслаждавам на усещането на приятно очакване и правене на планове за новото попълнение. Казват, че със сигурност е младеж, та и с тази мисъл заживявам все повече (не съм имала някакви предварителни очаквания и предпочитания) и знам, че ни очаква интересно приключение...

Толкова за сега от мен, и аз чакам с нетърпение уикенда, че и ние ще забeгнем на басейнче в Сандански, аз ще се отдам на релакс, а Бибка и тате на по-бурни забавления. Dideto не знам и аз какво да ти препоръчам, сещам се за Хисаря....

На всички, които имат нужда от подкрепа и кураж изпращам прегръдки и стиснати палци  Hug

# 472
  • Варна
Талисманчето ще си има братчеееее  smile3501. Танче, лека и неусетна бременност със щастлив гушкав завършек!  smile3525

# 473
Е, Танче, страхотна новина! Party Много се радвам! Sunglasses Прекрасно е да си имаш и момиченце и момченце - от личен опит. Wink Лека и безпроблемна бременност и един сладък бебок да си имате като му дойде времето. Hug

# 474
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЧЕСТИТООООООООООООООООООО
 newsm44 newsm51

Простете.че.не.пиша.но.ми.отказа.спейса.и.се.налага.да.слагам.точки.за.да.ми.се.разбира Embarassed

# 475
# 476
Ей, страхотна новина! Браво, Танче!

# 477
Честито, Таня!  bouquet   bouquet  bouquet
 Heart Eyes

# 478
  • София
 Hug Heart Eyes Много обичам такива новини! Честита и лека бременност, Таня!  Hug Кога се чака?

# 479
  • София
Благодаря ви момичета   Blush

Определено се сещам често за Тони и Бухта с техните младежи след девойките  Hug

Иначе се очаква към средата на септември, живот и здраве. Ходя си на работа, гледам да не се ядосвам и някакси времето минава много по-бързо и неусетно от предния път.

Ще гледам да все включвам по-честичко, иначе почти не съм пропускала темичка - много ми беше интересно покрай споделянето на опит за възпитанието на нашите сладки дечица, Бухте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт