Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ноел, и аз съм така. Все се страхувам да не стане нещо с малкия, много ме е страх да не се удуши с нещо вкъщи или пък да падне и да си удари лошо главата. Хем се правя на смела и гледам да не се втелясвам, хем ми е свито и ми трепери под лъжичката Tired . Освен това имам отвратителното чувство,че това дете не го заслужавам и чакам всеки момент някой или нещо да ми го вземе Cry . (за декемврийското бебче - починало е от вродени проблеми със сърцето Cry ).

Пашик, хубаво е, че проблема с банята е лесноразрешим Party . За майка ти... Hug Hug - и двете ми баби починаха от рак докато бях малка и толкова много ми липсват. Особено сега, когато имам детенце, а и двете бяха много млади. Едната сега щеше да е на 68.

Някаква депредия ни е подгонила... Crazy

# 106
Здравейте, момичета! И аз да се разпиша преди да сте ни забравили.
Ох, ние и тримата сме болни и просто не е истина, добре че на Борислав вече му минава, та ми помага повече, когато не е на работа, че иначе не знам как щях да се справя. Малкия има ужасна кашлица и сополи, но за щастие няма температура, само аз вдигнах ония ден 39 градуса, бях като пребита.  Tired
На гърне го слагам, когато се сетя и той върши работа, когато поиска  Crazy ама не му давам много зор.
За яденето и аз не съм много стриктна, каквото има това яде, за щастие почти нищо не отказва, не го насилвам, когато и колкото иска яде. Плодове много обича, редовно му давам.
Диданка  Joy много страстни са били...
Пашик, Мила бързо да минават проблемите с баните. Пашик дано майка ти пребори рака и скоро да се похвалиш с отлични окончателни изследвания.  Praynig
Аз малко да се върна към старата тема Ели-ст може наистина да съм реагирала по-емоционално и никой лекар да не е искал да каже, това, което аз си помислих. но много се ядосах, че никой не пожела да ме чуе какво всъщност се е  случило с ръката на Митко и защо сме там. Отгоре на всичкото на контролата на 5-тия ден му свалиха гипса (трябваше уж 14 дена да стои) без да му правят снимка да видят дали е зараснало пукнатото (ако въобще е имало такова), провериха го за това разместване, за което ти казваш и казаха "Здрав е", а на мен ми изнесоха лекция как не трябвало да го вдигам за китките. Е да, ама аз въобще не съм го хващала за китките и травамата не му беше от това. А и са да влезем на контролата трябваше да подпиша празна бланка с имената и ЕГН-то на детето, която повече не видях и не знам какво е написано в нея. Отвратена съм от това, което преживяхме там и искрено се надявам повече кракът ми да не стъпи там.  Praynig
Наде вие как сте, как са Коко и Дари?
Ноел честито ви приемане в ясла, дано бързо свикне Евка. Аз ще го пускам като навърши 2 години, но тук няма проблем с записването, въпреки че и тук тези години имаше своеобразен бейби бум. Аз също много се притеснявам за малкия и постоянно се вкарвам в някакви филми, мъжът ми само повтаря, че не съм добре и си мисля само глупости, но мисля, че е нормално за всяка майка. И аз се разплаках само от заглавието на темата на декемврийчетата, без да чета.
Тия честито, лека и безпроблемна бременност и здраво бебче ти пожелавам.
Кат бързо да оздравява Гери, а и ти се пази.
За животните ние имаме две кучета на двора, ловджийски са и да искам няма шанс да ги вмъкна вътре, а и аз не съм за тая работа, едвам ставам сутрин и няма да мога да разхождам куче. Котка сме гледали в апартамента и обожавам котки, но мъжът ми не дава и дума да се издума, та затова и котаракът ни е навън, но не се оплаква, нощно време спи в мазето при котлето ни, като сме му направили в стъклото дупка с картон, през която да излиза, а и е доста дивичък и не си го представям вътре.
Май много писах..
Лек и усмихнат ден!  Hug

# 107
Лина, аз понеже съм на вълна "счупено", как така без снимка?  newsm78
Струва ми се безотговорно да не проверят дали е ок.

Пашик, дано е добре  Praynig Ремонти, течове и пр. са дребни проблеми пред болестта.

Краси, не мисли подобни ужасни неща...Как така няма да го заслужаваш?
Ти си най-добрата мама за твоето детенце, радвай се на времето с него сега,
че много бързо лети...

Ние днес сме в болницата пак.  Tired

# 108
  Добро утро и от мен. Да се разпиша набързо преди работа. Ние сме добре, малката се озъбва и е неспокойна, и едни лепкави сополки влачи, само и запушват носа. От няколко дена и сълзят почти непрекъснато очите, знае ли някой от какво може да е. Бистри сълзички  Rolling Eyes
 Ноел и аз съм параноя. И като прочета нещо лошо много криво ми става. Тази нощ имах много гадни кошмари и по едно време се събидих и почнах да се вайкам, че тука едни имотни проблеми сигурно няма да станат. Но по едно време се параноясах да не е нещо за малката и сега ми е криво. Дано всичко е наред  Praynig
  Пашик дано майка ти се оправи  Hug Весело изкарване с Буболеченцето  Simple Smile
  Всички болнички да се оправят и депресииките да минават  Hug

# 109
Ноел, според мен е рядкост майка, която няма такива страхове. Аз съм същата като теб и за това не оставям Ев на друг освен на таткото, знам че никой не може да се грижи за нея по-добре от мен. От 2 годинки ще я пусна на ясла и много се надявам да се е научила да бърбори.

Пашик, бързо оздравяване на майка ти  Hug.

Аз пък се чувствам страхотно вкъщи с Еве, тя става все по-интересна и направо съм потънала в нейният свят  Heart Eyes.

В момента има грип с много висока темп и много секрети и ние го изкарахме началото на януари. Бързо оздравяване на болните.

# 110
ЗДравейте, мами
Добро утро и весело кафе.
ЗА страховете....Нормално е да се  страхуваме. Имаше една мислъл, че да имаш дете,това е като да пуснеш сърцето си да се разхожда извън тялото ти ..  Аз миналия ден подадох документи за ясла и оттогава ми е едно...странно и тъжно. Честно не ми се ходи на работа, не ми липсват контактите и искам да си гледам детенце още. Ама мъжо много несериозно се отнася към печалбите от тото-то - по някоя мършава тройка от време на време Laughing
Диданке, много либоф - голямо нещо твойта сестра. Ама това днешното радиатори ли са? Едно време какви радиатори имаше  Mr. Green
Лурдес, как е Коси, мина ли обривът?
lina borisova , бързо оздравяване на всички вкъщи!

# 111
   ooooh! Леле Злати,ти ме уби!Тия наште пощи се движат със скоростта на куц охлюв!
 Момичета,кажете кой още не е получил мойта картичка?Аз нямам само от Мишанка.
 Диди,голям смях тия дни с твойте постове!
Пашик,супер че нещата с банята не са сериозни,а за майка ти само стиснати палчета от мен и пожелание да се пребори с тази кошмарна болест  Praynig!
 Е как да я заведем Не съм на лекар,като тя е в другия край на Соофия,пък и живо и здраво да е бебчото,пък като роди ще го видим какво е май  hahaha!
 Аз в крайна сметка си дадох автобиографията на мойта приятелка,тя солидно ми се накара защо изобщо съм имала дилема дали да и се обадя за такова нещо.Сега чакам,скоро ще е.Незнам как ще се справям с домакинството самичка и работейки,ама няма начин.
  Честита ясличка на Евичка,дано бързо и безпроблемно свикне там като Цвети!
 Лек ден и болничките бързо оздравяване!

# 112
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Ноел, не се притеснявай, аз съм същата, все ме страх, че нещо може да стане с децата, а аз не мога да живея без тях! Мисля, че е нормално. А колко мъчно ми стана за декемврийската мама, много гадна история, детенцето е имало проблем със сърцето, но е починало заради лекарска грешка. Голяма трагедия.  Cry

Пашик, силно стискам палци на майка ти да пребори тази страшна болест, всичко останало са бели кахъри!  Hug

Съни, така сме ние дето сме на гъ.а на географията - до един ехограф не можем да стигнем, а няма и кой да ни подбере да ни заведе!  hahaha По принцип уж трябвало др месец пак да ме гледа докторката, ама дали? Много е сложно защото докторката идва следобед, а аз точно тогава взимам Георги от у-ще и се разминаваме, събота и неделя пък все изниква нещо по-важно - болести, ремонти, работа и не можем да отидем и така.
Все пак вие събирайте залози, колкото повече време текат залаганията, толкова по-голяма комисионна за мен!  Mr. Green

За картичките - аз съм от неполучилите, но при мен проблемът е в пощите, вече съм се оплакала, но явно ще трябва и да пусна една жалба, то срамота нищо да не получаваме - от картичките съм получила 5 или 6, като 2 си ги получих като ходих до пощата и сама питах по гишетата за тях.  Crazy

Лина, много странно без снимка, ама какво да ти кажа ... Дано не ви се налага повече да преживявате такова нещо!  Hug

Диданке, много бурни страсти м/у сестра ти и баскетболиста, еййй!  hahaha

Имам още за казване , ама стига толкова за сега, че ви омръзнах вече!  Hug

# 113
didanka ей това се казва секс  Joy Joy Joy
Noel честито приемане на ясла! Дано Ева бързо свикне и да и хареса там!
Pashik дано майка ти скоро се пребори успешно с болестта  Hug
Hailie когато малчо съвсем се заинати включвам таткото, че наистина голяма борба е по някой път. Откъде толкова сила в тез дребосъци не знам  ooooh! А ти хич не си мисли таквиз щуротии, че не заслужаваш детето си. Мисля, че както за майката детето й и най-скъпото, така и за едно дете с родната си майка се чувства най-добре и не би я заменило с друга. Ама как се изразих -дано е станало ясно  Rolling Eyes
А за притеснението и аз така като другите - уж гледам да не се притеснявам излишно, но все ще ми влезе някоя мисъл в главата  ooooh! Още като забременях  все не можех да повярвам, че ще ми се случи това щастие и все се притеснявах да не се обърка нещо. И като се роди Светлозар все ми се струваше някак нереално. И мен ме притеснява яслата - откакто го записах ми е едно свито  -  оф, дано се свиква с този аспект на майчинството и по-спокойно да приемаме промените в живота на децата! Да са ни живи и здрави дечицата, а притесненията да си останат само в мислите ни!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Бързо оздравяване на всички болни!

# 114
  • София
Мис ФАйн - сълзичките от очетата на Мишел са заради запушеното носле. КАто спре хремата ще спре и сълзенето.

# 115
Ноел,аз съм същата.Имам панически страх нещо да не се случи на Ники,да не се разболее,да не се удари или нещо по-лошо Cry.Мисля си как няма да преживея,ако нещо се случи с него.ЗНаете ли в момента,в който го видя,че може да се удари или пада,за секунда стомаха ми се сви,сърцето ми забива луда и ситни капки пот избиват по тялото ми,ужасно е.Всяка една от вас би ме разбрала.
А това да загубиш дете.....незнам дали се преживява Sad
Ние сме добре,кучешките са пробили Peaceнай-накрая.
Бърди,послушах съвета ти и две вечери не съм давала сок на Ники,знаеш ли,че вече спи по-спокойно до колкото е възможно,значи наистина може да го дразни стомахчето.
Не съм,ти май скоро ще раждаш вече Laughing, а до ехограф не можеш да стигнеш Hug
Диданка,гоЛем смех Joy

# 116
  • София
Бърди,послушах съвета ти и две вечери не съм давала сок на Ники,знаеш ли,че вече спи по-спокойно до колкото е възможно,значи наистина може да го дразни стомахчето.

Дано е така и занапред  Hug

# 117
Привет,
Даданка Joy много сконфузно положение е било при вашите , но наистина на тях едва ли им е било забавно
Позитив хубави столчета на нео конкор и други по- големи марки имана центъра на Варна  ако знаеш уличката зад Макдоналдс ,този който е срещу Черно море  , има един магазин Биберон в него можеш да провериш и също така срещу него има  още един магазин и там предлагат различни столчета.
Ноел Hug успех с яслата дано бързо свикне Ева . Ние още чакаме за ясла !
Болничките бързо да оздравяват !  Praynig

# 118
Здравейте мами,

много приятно гости си изкарахме ние у pashic, нищо че в началото Алтай поскърца малко.  Crazy Симонка има страхотни играчки, и ми се струва че кака Габи вече има специално място в сърцето му Joy Pashic, страхотни са ти баните - функционални, светли и удобни! Целият ви дом е такъв. Много съжалявам за майка ти, преминах през това и много добре те разбирам. Сега тя има нужда от подкрепата ви, давайте ѝ кураж и сила. В този момент всичко ѝ изглежда много черно, но ще мине - ще видиш.
Мила, дано да се върнете с добри новини от болницата. А течовете да се пръждосат така като са се появили ooooh!
Мис файн, не знам дали там ви се намират хомеопатични, но точно в този случай помага много Алиум Цепа. Горкото Мишелче, пак сополки Hug
за притеснението, мисля че е нормално, разбира се.. все още са малки и зависят много от нас дечицата. Но дори и след като пораснат, мисля че това няма да се промени - тогава за друго ще им се притесняваме Crazy
диданке, след твоя разказ за младежите се чувствам като старомодна бабичка hahaha hahaha Леле, какви неща правят децата! hahaha

# 119
Момичета здравейте! Доста отдавна не съм влизала да пиша, но ви чета от време на време- просто много ме е налегнала работата и всяка свободна минута използвам да съм с децата.
Всички ни е страх да не се случи нещо на децата ни- мисля, че е нормално това и едва ли някога ще го надживеем усещането- просто сега се страхуваме за едно, след време за друго и така. Както казват - малки деца , малки проблеми, големи деца-големи проблеми!
Ноел, честито! Дано наистина свикне бързо Ева. Аз слава богу засега нямам грижи- вече три месеца бабите гледат Яничка, та спокойно да работим ние с тати! Peace

Общи условия

Активация на акаунт