Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 942
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Привет в новата тема!Не съм ви чела ,че не остава време.Имах именник Антон,днес пък от една фуга в НОВАТА баня таи вода,сега пристигнаха майсторите и да видим какво се е случило и ще се къртят ли новичките плочки  ooooh!  и майк ами е зле  Cry и направо ми е ужасно ,ама такъв е живота.

Отивам да почета малко назад...

# 91
Здравейте; ) НЕ съм ви чела. Малката е болна и вчера получи нещо като гърч от температура и не сме спали цяла нощ,направо съм скапана. Малко и е червено гърлото и много висока температура има. Сега е по - добре. Плодове давам между храненията - постоянно иска да яде и и давам плодове. Laughing Прясно мляко пие в яслата,вкъщи само кисело давам. Оставям ви да подремна,докато малката спи. Хубав ден! Hug

# 92
Момичета, да ви се похваля. Ева я приеха на ясла. Сега само трябва да подготвя изследванията и документите и отивам да я запиша. Дано се адаптира бързо и да не боледува често, че ми е свитичко.

# 93
  • Сливен
да се отчета и да бягам
снощи на сън му дадох да пие сок от ябълка а сутринта на гладно топла вода с лъжичка мед,после круша и резултата е че набързо стана работата (но на обед пак хапна 2-3 лъжички манджа и 2-3 лъжички крем )  newsm78

кат дано гери се оправя бързо
ноел честито на евичка,дано и хареса и да свикне бързо
пашик бързо оздравяване на майка ти

# 94
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте  Hug

Аз днес ходих до работата и като ми казаха какви количествени промени са настъпили и колко е станало напечено положението....ми се прииска да използвам изхода еднопосочно   Ще трябва да се стягам,че ми предстоят входни изпити
Noel Чудесна новина!Без притеснения-смело напред! Peace Всяко детенце си има свой начин на адаптация. Ще видиш колко положително ще й се отрази контакта се децата и новата среда.  Peace
kat,много висока температура е имала  ooooh! Дано се оправите бързо!

И аз като Илка не го мисля толкова храненето. Моят бандит си хапва всичко без задръжки  Peace Менюто в яслата не е по-различно от това вкъщи,така че има от всичко. Peace

miriam
  Mr. Green
pashic , Hug Hug Hug А,за банята ,ако сте правили водопровод има шанс да е от някоя не добре залепена тръба. Иначе предполагам,че е от фугирането на плочките.Все пак дано се разминете с минимални размествания,че на мен това ми е болна тема... Crazy След грандиозното правене на баня преди 1 год. не искам и да си помисля,че в близките 2-3 год.може пак да ми се случи... Whistling

# 95
И като казахте баня, да ви споделя какво е направила малката сестра на мъжа ми преди няколко дни - с гаджето й (баскетболист) счупват леглото през ноща, и някаква дъска от него закача тръбата на радиатора до леглото. от натискането  Laughing тя поддава и се откача от радиатора...резултата: двама голи, добре че не попарени от врялата вода, вряла вода под налягане, цялата стая във вода - ламинат,чаршафи, мебели,ужас, и при комшиите от долния етаж имало.
Добре че свекърите са си били вкъщи, та като девойката изпищяла и веднага се притекли на помощ  hahaha hahaha На свекъра и двата палеца са с мехури от врялата вода..притискал тръбата с тях  #Crazy
за много секс-сакатлъци бях чувала, но такова нещо - за първи път.

# 96
  • София
Ох, Динданка - хич, не им е било смешно на вашите, ама аз още се хиля след прочетеното.

Георги след 1 седмица Т 39,8 и хрипове и ужасна кашлица от днес вече е на АБ. Пробвахме да минем без - само с инхалации с вентолин и капки Умкалор, ама не стана номера. ПОдозирам, че е от шарковата ваксина, която бихме миналата седмица. Ужасно е кисел, за капак му никнат едновременно кътник и кучешки зъб. Кътника е пробил на едно местенце - колкото карфичка, но кучешкия още се опъва. Той и предишните кътници вадеше с Т над 39С, ама не е имал хрипове.
 Иначе има 11 изцяло поникнали зъба + един леееко пробил кътник.
 В момента отказва каквото и да е ядене, но иначе няма проблем. ДАвам всичко, което поиска. Не го мисля толкова какво и колко е ял, защото после си суче достатъчно.

Ноел - честито да яслата. ДАно свикне леко и без боледуване.

Пашик - дано бързо се оправя майка ти. А и банята дано е нещо дребно.  АЗ преди няколко години с едно Тубофло спуках сифона под душа и се наложи мъжа ми да го сменя. Осетихме ее, чак след като 3-4- пъти наводнихме обилно съседите. Добре, че ми е сръчен мъжа и си има всякакви инструменти - размина се само с една изкъртена плочка и срязан палец.

# 97
  • В сърцето на моите съкровища...:)
didan,

# 98
  • У дома
Диданка, голяма веселба  hahaha ........... за нас отстрани, ама не ми се мисли те как са се чувствали

Ноел, честито за яслата. Успех на Евка с привикването  Hug

Лъчко много обича кисело мляко, прясно не съм давала в чист вид. У нас не е много на почит. Карина се присеща от време на време.

И да питам нещо варненки, къде да потърсим стол за кола, насочете ме към някои магазини. Миналата седмица ходихме към Вн в м-н Слънце и в Хипо в Гранд мола - и в двата нищо, което да ми хареса - Бертони, Чиполино, само това виждам. Искам нещо по-качествено. Благодаря ви предварително  Hug

# 99
  • София
Диданкеееееее! Ще ме умориш от смях, бе, жена!   Joy Joy Joy
Вчера с тия кърмачески гимнастики, днеска - секс-приключения.  ooooh!
Ама добре, че си ти малко да ми повдигаш настроението, че напоследък яко се сдухвам. Нямам време за нищо. Само търча по задачи, а те край нямат. Писна ми вече да съм домакиня.  Crossing Arms

# 100
Позитив, не съм от Варна, ама ще си кажа. Магазин Рая е магазин с голям избор. Също Бебчо имат в повече от хубавите марки, както и Рошко. Иначе по каталог можеш да поръчаш от много магазини. Премама и биберон са с добро обслужване, каталози на повечето фирми и са един срещу друг. Всички изброени имат сайтове където можеш да се ориентираш къде се намират, но ако имаш въпроси питай.

# 101
Здравейте мамчета, много ми липсвате )))
Тия, много се радвам за теб, лека и безпроблемна бременност!  Hug
Не съм, още ли не знаете пола на бебчо?
Ние сме добре, днес бях на семинар и се прибрах по-рано от обикновенно, ама то било супер така )))
Малкия сега спи, преди това падна от леглото на дядо му надолу с главата и имаше малко кръв на едната ноздра, та се изплашик.

# 102
Диданке, спуках се от смях! Абе то голям секс е падало явно!  Joy

Пашик, кошмар е това с течовете. И ние сме така и направо не му виждам края.
Утре чакаме пак майстори за душ-кабината и др.седмица някакви,които ще изследват цялата къща.
Вече от цени и оферти свят ми се зави....
А майка ти не се ли подобри, бях останала с такова впечатление. Стискам палци да се закрепи.  Praynig Praynig

Нико и аз не го слагам на гърне. Въобще не ми остава време и за това.
Ще чакам да се позатопли. Mr. Green

Днес имам и една закъсняла картичка. От Съни, много сладка! Hug Heart Eyes

# 103
Ей, мацки, все по-малко пишете. Преди като не влизам един ден и поне 3 страници съм пропуснала, а сега 2-3 коментара само. Къде изчезнаха всички?! Явно всеки е по задачки.
Илка, ти няма ли да почваш работа?
Аз за домакиня не ставам, в смисъл само да си седя вкъщи. Имам нужда да работя, да съм сред хора, да имам някакво лично пространство.

Момичета, я да ви питам, само аз ли толкова мисля и се притеснявам?! Не минава и ден без да се моля децата ми да са живи и здрави и как, ако се случи нещо няма да го преживея. Непрекъснато по новините, вестниците, форумите, дават за какви ли не случаи и просто...  Cry много е тъжно. Веднъж питах свеки и зълва ми, само аз ли съм такава, но тя каза, че докато съм жива винаги ще се тревожа за децата си.
Вече спрях да чета вестници и да гледам новини, не искам да се натоварвам. Но от време на време пак попадам на някакви случаи, ето одеве търся нашата темичка и съвсем случайно попадам на заглавието на декемврийчетата 2010,  Cry, нещо е станало, не искам и да чета, но пак се замислих нищо друго не ме прави щастлива колкото това децата ми и мъжа ми да са живи и здрави, и аз разбира се....

# 104
Добро утро ,мами!!!
Първо да дам отчет-за банята веднага дойдоха майсторите и се оказа решим проблема с връзките под мивката -оправиха го ,а аз вече гледах по колко плочки са останали и дали ще стигнат .Все пак точно преди месец я правихме банята Crazy
Благодаря за пожеланията за майка ми-лошото е ,че борбата с рака я водим отдавна ,сега е на 4-та химиотерапия ,белия дроб събира вода и нещата се влошават ,вече не знам какво да си мисля.Днес я изписват,дано е добре. Praynig

След малко чакам на гости Буболече с Алтай и тъкмо си пазарих в магазина едни бисквити Милка , гледам код с подаръци,веднага вкарах кода в сайта им  и хоп "Печелите Плюшена Кравичка"-много весело ми стана. Crazy  Промо има на всички милка продукти . Peace

Мила,дано и при вас тече не е нещо  сериозно!Поздрави и прегръдки на децата и най-вече на МИЛА!!! Hug

Не съм,хайде де чакаме ли чакаме ,а ти... ако бях в София да съм те завела 10 пъти на ехо.Хайде Софийските мами стегнете се! Naughty Mr. Green Hug

Хубав ден, слънчица!

Общи условия

Активация на акаунт