Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
tzzzvety , аз давам Yummi bears Echinacea. http://apteka.framar.bg/30015972/%D1%8F%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%B5 … -40#axzz1k5lglDnJ
Педиатъра ни го препоръча и съм доволна

# 136
  • Сливен
здравейте
аз не давам нищо за сега за имунитет
момичета какво е станало с това момченце,аз влязох но не можах да намеря,някой да ми пусне линк ако иска на лични
къде сте всички,дано сте добре
бързо оздравяване на болничките
честит имен ден на всички носещи имената  Агнеса, Максим, Максимилиан, Валери, Валерия, Неофит
честит празник на всички свързани с родилната помощ

# 137
Всички болнички бързо да оздравяват!

Ние се качихме на село Солища (до Пампорово), ама много сняг наваля и духаше гадно, та никакви ски и малкия само за малко успяхме да го изведен, дано се оправи следобяда времето и утре да е хубаво, че шейната чака.  Laughing

За яденето
ние сутрин ядем попара, топъл сандвич (яйце и сирене, но добре запечен), юфка, кускус, мюсли с кисело мляко и плод някакъв намачкан, елда каша с кисело мляко и плод, елда каша с прясно мляко или АМ и плод, брашнена каша със сирене, палачинки. Мекици и пържени филии не му давам, не искам отсега да яде пържено.
За обяд яде каквото аз или баба му сготвим. По принцип яде от нашите манджи, защото аз и за нас слагам много малко сол, не запържвам нищо и почти не ядем купено месо. Пилешко купешко въобще не му давам и ние не ядем. (И на момиченцето на наши приятели му се бяха уголемили гърдите и имаше други усложения, установиха, че е от хормоните в пилешкото - спряха купешкото и се оправи хлапето.) Аз заради това пилешко не го записах на кухня. Гледаме да яде повече риба, като пътуваме и все намираме от познати гледани чисто кокошки, пилета, зайци и телешко така както се гледаха навремето тези животинки, та от тях си купуваме и това му даваме и ние това ядем. Свинско много рядко яде, само в смесена с телешко кайма му даваме засега, която аз си меля. Рядко отказва някаква храна, все си хапва както му забъркаме. Колбаси, шунка и т.н. не му давам. Снаксове също не яде.
Много обича плодове, постоянно нещо дъвче от тях между яденентата. Яде ги всякакви и като сок също ги харесва. И зеленчуци много обича, ама сега тези безвкусни домати и краставици не му даваме.
За следобедна му даваме кисело мляко с бисквити, бисквитена торба, мюсли, каша елда, плодове. Гледам по-малко нишестени неща да яде.
За вечеря нещо супа, като обедното и после цока и изпива 180-200мл АМ преди заспиване.

Мириамс, малкия като е нещо неразположен или крив, най-обича бяла супичка (пилешка с фиде и застройка и малко лимон). Дени и такава ли не иска да яде?

За притесненията, и аз много се притеснявам. И като си помисля аз какви съм ги вършила и нашите въобще не са подозирали.  ooooh! Но все съм си била с акъла си и нещо ме е пазело. Надявам се и децата да са с акъла си. Да ги пази господ и дано да имат късмет в живота.

За имуностимуланти, Ехинацея и Саностол.

Буболече, мерси за предложението за кремчето. Оправихме подсеченото, то беше станало като рани направо, ама бързо мина с Имазол-а и бочкото и бани със смрадлика. Но като дойдем към Бургас ще си вземем от това кремче, за което казваш.

Диданка, честито духащо носле. Сигурно е много забавна!  Heart Eyes Нашия се опитва да имитира татко си като си духа носа, ама стига само до смигането на очичките и сбръчкването на нослето, не се сеща да духне. Весело гледане на театъра!

Лурдес,  Hug

Аник, много готин сайт.   bouquet

Мишанка, много говорите, браво! Ние само нещо бръщолевим на бебешки, нищо не му се разбира, само дето е със скоростта на светлината като започне да нарежда.

Отивам да пия кафенце на тераската докато всички спят и да гледам снежната планина, че времето се проясни и спря да духа. Спокоен уикенд!   bouquet

# 138
  • Сливен
блур сутринта му направих попара,въобще не я куса и посочи кутията с фидето,станах и му сварих фиде и хапна малко,на обед хапна малко от крема,не пожела нито манджа нито друго,към 17 му дадох риба печена но отказа,стоплих му супата и хапна половината,после им направих лимонов кекс и хапна половин парченце,нито солети (а иначе ги обожава) нито бисквити.това е яденето днес
като го знам как си хапва тази седмица направо  ooooh!
а баба ми постоянно го улучваше като яде и все му казваше "иии какво хубаво си хапва,ууу как хубаво се храни самичък,като голям човек яде.ееей как хубаво яде детето" че се чудя дали да не отида да му чукна едно яйце  newsm78

# 139
здравейте,
Цвети, сега нищо не му давам, но усетя ли малко че става кекав започвам Инфлуцид.
Мириамс, ами той моя така както си писала си яде по принцип hahaha Иначе, освен апетита Дени има ли промяна в настроението, тонуса..?
БлурHug , добре го намачкай Неделин от мен!
Днес Алтай за първи път видя сняг, очарован беше:)

# 140
  • Сливен
ами кисел е,постоянно мрънка за нещо,спи до по-късно сутрин до към 9

# 141
Момичета, как се вади ПИК код за НОИ?

# 142
Момичета, как се вади ПИК код за НОИ?

Облаче, бързо и лесно: отиваш в НОИ (аз ходих в централата на Стамболийски) в стая номер 12 (май беше) и казваш, че искаш да ти извадят код. Носиш си и лична карта и за 10 мин си готова. Аз направо се изумих колко бързо и лесно стана. Simple Smile

Миме, дано Дени бързо се оправи и бъде весел и ящен съвсем скоро. Да не би да са ви подхванали кътниците и вас?  newsm78  Hug

Цвети, и ние сме на Ехинацея (20 дена) и Витамол на д-р Тайс (10 дена) и така ги редувам.

Лека и спокойна нощ!  Hug

# 143
Миме, ако знаеш как се прави това с яйцето, направо действай! (моля те, прати ми на лични Praynig , аз съм усещала ефента върху себе си и много вярвам, само, че на мене ми правиха нещо с восък, вода и клечки)

# 144
  • Сливен
Ани не знам за кътниците,но от месец ни избиват кучешките,но само се виждат ръбчетата и на двата още не са излезли нацяло,но ми е сънлив,спи неспокойно,и липсата на апетит а ни предстои в понеделник ваксина  newsm78
красе аз ще ходя в една съседка,тя чукала яйце,но днес явно е била на работа,защото не можах да я открия,утре пак,около вас няма ли някоя жена която да прави

# 145
Хайдееее проби ни зъбче най-накрая!!!
Рекордьори сме с първи зъб на 1г3м6дни.  Party  Че и на хубава дата бабинден...

Вчера с Буболече видяхме венеца,че ще е всеки момент ,а тази вечер с Марвелъс го открихме.Хубаво ни погостуваха ,ама нашата много посяга на бой ,вчера и на Алтай посягаше ....

Хайде лека вечер,нямах търпение да се похваля!!!

# 146
Честитоооо, Пашик!!! Много здрави и белички да са! Сега през два дена ще ви никнат и скоро ще е съвсем друго детенце-Мишел е много различна със зъбки.

# 147
Пашик, прекрасна новина! Сега бързо да излизат другите! И със здраве да си ги ползва принцесата!

# 148
За имунитета аз давам ИМУНОКИНД 20 дена и 10 почива.От както му го почнах не е бил сериозно болен,даже от преди нова година не е боледувал.Сега му растят кутници и кучешките отгоре и отдолу,няма темп. малко по кисел е от обикновенно но това си е нищо.Двете каки са вадили зъбите с темп. и отказваха да ядат,с малкия няма такова нещо.Понякога заспива по трудно ,но като го намажа с гелчето на ПАНСОРАЛ го успокоява и заспива.
Яде предимно храната от кухнята ,понякога когато сам поиска му давам от нашата храна.За плодовете отказва да вкуси какувто и да било пресен плод.Банан яде намачкан,други плодове на сок.И сурови зеленчуци отказва още от лятото и сега пак.Има ли други като нас. ooooh!

# 149
За плодовете отказва да вкуси какувто и да било пресен плод.Банан яде намачкан,други плодове на сок.И сурови зеленчуци отказва още от лятото и сега пак.Има ли други като нас. ooooh!

Има, има. Само дето Симеон и банан вече не иска. Преди поне си хапваше доста.

Днес съм спала само 3,5ч Tired . А Симеон вече здраво ми лази по нервите Crazy .

Общи условия

Активация на акаунт