Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Привет
а някой давал ли е от тази естествена коластра ? Педито ми я препоръча,но е доста скъпичка
И аз пера дрехите на бебо отделно с бебешки прах и омекотител.
охх  ooooh!  и Габи заспива не по-рано от 23:30 НАПРАВО НЕЗНАМ КАКВО ДА ГО ПРАВЯ!
 събуждам го в 8 , дори и в 7:30 , на обед спи от 1 до 3 , но в колкото и да се събуди сутрин вечер все след 23 :00 ляга.

# 211
# 212
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Хъ-хъ, в София още нямало грипна епидемия, само дето днес в на Георги класа са били 8 от 22 деца, а и г-жата е с 40гр Т.  Crazy Георги пък го боляла главата през деня и ми казаха, че това са първите симптоми - да го чакам днес, утре, вдругиден да вдигне 40 Т и по-добре утре да не го пращам на у-ще!  Whistling Заместващата учителка каза, че децата окапвали като круши дори и в горните класове, по-средата на часа ги пращали да си ходят пребледнели и с висока Т. ooooh! Егати грипа, как ги тръшка не е истина! Аз естествено се обадих на докторката и започват и двамата изопринозин, пък дано поне минем без усложнения.  Crazy

Цвети, аз давам естествена коластра, ама мойта си е баш естествена!  Mr. Green За тази дето се купува нищо друго не знам освен, че е от крави (не съм много полезна, ама не се сдържах).
 За заспиването и Стоян си ляга към 11.30, на мен не ми пречи, но ние не спазваме никакъв определен режим, той сам си го прави както му идва отвътре.  Grinning

За кърпата за ръце - Стоян има отделна (ползвам тази за баня) защото нямаме закачалка в банята и съответно там все още няма никакви кърпи, всеки се бърше където намери (Георги основно в стените и дрехите си, понеже го мързи да отиде до кухнята). Аз обаче да си призная не му мия ръцете особено често.  Embarassed Като си спомня с Георги каква бях, сега съм направо мърлячка!  ooooh!

# 213
Хаха, Не съм, мъжа ми бърше на Мая измитото дупе с нашата кърпа за лице и ми обяснява "ми то нейното дупе е като твоето лице" (това комплимент ли е?!)  Laughing иначе и двамата нямат индивидулани кърпи за лице, само за дупетата им ползвам отделни кърпи.
Това с епидемията е много кофти  Confused утре имаме час за консултация за Мая, но ще се обадя сутринта да попитам дали въобще да ходим. Че баткото е сополив и с червено гърло и го лекувам, но не ми се ще да лепне нещо в коридора пред кабинета...
Ремантадин даваха едно време като противовурисно, сега не знам как е  newsm78

Пера с течен Ариел, че доста икономично ми излиза - хем е силен, хем пере всичко. омекотител не ползвам, а също и не гладя. нищо.  Peace

Козметика - доизмазвам, когато има нужда - крем за дупе, лосион на Себамед. Но те са отворени преди 1,3 год и май не са много читави. За къпане и двамата къпя с козметика на Babylove на DM дрогерии - пише, че няма парабени, пък и е евтинджос  Peace

Днес нямахме 3 часа ток  Shocked доста неприятно беше, накрая стана бая студено. не ми се мисли утре като натрупа, дали няма пак да стане някоя авария  Rolling Eyes въобще, това да имаш само един източник на отопление си е нож с две остриета!!

# 214
Хайде и аз да се запиша,че да не ме забравите  Mr. Green Party

Вчера бяхме на консултация,най-накрая сложиха така противния за мен Приорикс  ooooh! Моята мадама е 80 см и 10.500 Simple Smile

Зъби има 20 от 2 дни  Mr. Green Party

Дрешките и ги пера изибрателно,понякога с нашите,понякога само нейни Simple Smile И аз тача Персила с него пера всичко и наше и нейно,омекотител ми е пратила свекито от Италия на Коколино розовко(обичам го) и си го ползвам Simple Smile Не гладя от 4-5 месечната и възраст,освен ако не ходим някъде на повод(което рядко ни се отдава Mr. Green)

Кърпата за ръце е обща,а за дупето всеки си има хавлийка  Mr. Green

Козметиката ни е някаква с героите на Дисни,Коко я избира Simple Smile Не съдържа сапун и не дразни очичките!

Моята девойка е фурия,но не е дразнеща  Mr. Green Т.е не изпада в кризи,не троши и не се тръшка  Mr. Green Най-важното и голям напредък за нас е ,че започна да се храни най-накрая!Мислех,че никога няма да започне!Кърмим се вече по 4-5 пъти общо за ден и нощ,което си е огромен напредък!Все още си ми е бебешка обаче  Mr. Green

Ноел,браво на Ева ... аз дори не се опитвам да приучвам Дария на гърне,все още Simple Smile Чувала съм,че е хубаво да се правят опити,когато времето е по-топлинко!

Коластра ,има и по-евтинка на Або-Фарма,взела съм си,давам,но не знам дали е ефективна,не съм се убедила все още !

Хайде лека вечер от мен и надявам се до скоро!Така сте ми залипсвали,няма ли да се видим вече????

П.П Не съм,докога ще ни държиш в неведение Simple Smile памперсите чакат опаковани  Mr. Green Crazy

# 215
Попиринцип въпроса ми за кърпите беше за тези за ръце Laughing . Не съм си и помисляла, че за дупе/къпане може да са общи Crazy Joy . Аз нащата я сменям на 2-3 дни, но мъжа ми рядко я ползва Laughing . Тъй, че май ще започна да му избърсвам ръцете с общата, че ми е много трудно иначе.
Не гладя от много време, омекотител не ползвам.

Ани, козметика сега позлвам даже по-скъпа - на Юриаж, опитах с Мустела, но се обрина. И косата му мия с душ-гелчето, но започнах косичката да я мия през ден.

Наде, а Коко как е? Кога ще правите още едно ЕЕГ?

# 216
Привет и от нас!
Ние сме добре засега, но татито ни взе да се сополиви и се притеснявам сега децата да не прихванат вируса. Rolling Eyes
Иначе за кърпи - за ръце ползваме обща, за лице-ние с баща им една и децата поотделно имат свои.Хавлии за тяло естествено всеки си има своя, даже някой по две! Laughing
Все още ползвам Бюбхен и за двамата и съм много доволна! Peace
За прането-ами пера на Яни все още отделно от нашите дрехи, че пера с ариел и ме е страх да не направи алергия. Hug
А да- имаме вече 8 зъба!! Grinning
Наде и ние все още не сме слагали ваксина на Яничка и се притеснявам... Praynig

# 217
Привет и като сме почнали с въпросите - мажете ли ги след баня с лосион? Аз отдавна не съм, педито каза, че ако не е суха кожата, може и да не го мажа. Иначе позлвам себамед, а за дупе на галафарм кремче. Има си своя кърпа за ръце и лице. Пера отделно.
Лекааа!!!

# 218
Скорпи, мажа го след баня, но понякога забравям. Но задължително мажа и бузките. Обаче той е с по-суха кожа и за това.

# 219
И Ааз мажа след баня, че така му п равя масаж и мирише на хубаво. Навън като излизаме мажа бузките, но нещо взеха да му се появяват пъпки и спрях, не знам дали е от крема ( на Бочко е)

# 220
  • Stavanger,Norway/ Varna
Как сте момичета.

Мила пък започна дане яде. Досега се хранеше много добре,от един месец насам, нещо не хапва с такава охота и се засища с много по- малко. Дано е период  Rolling Eyes

С лосион не мажа след баня нито едно от децата. Никогане съм мазала, кожичките им не са сухи.  Peace
Аз днес си взех резултатите от рентгена от личния. Положението не е розово с гърва ми. Имам някакво си нещо на Шауерман или нещо такова, плюс ошипяване на някой прешлени и ме чакат многобройни физиотерапии, минимум 6 като за начало  Confused Ама пари за тях няма и засега ще поизчакам, ще започна да ходя на йога, дано помогне.
Умирам си от болки в гърба и доколкото разбрах няма лечение, цял живот ще ме боли, терапиите само ще облекчат  Rolling Eyes
Сбабичосах се на млади години.

Ох Мила само мрънка днес, наду ми се главата, все едно нива съм орала, така се чувствам, а ми беше единствения почивен ден  Tired

Заминавам, че само негативизъм пръскам ....

# 221
Не мажа с нищо от миналата зима. Преди мажех заради масажите. Сега сами си правят мускулите, нямат нужда от масажи, и Радо и Симона. Кожите са им ОК.

Дребния е с ужасно подут горен венец и от двете страни. Ама май не са кучешките, а предкътниците. Ужасно е нервен днес, а и аз с него. И Мартин и той много нетактичен, ме обиди и ми е криво.

Лягам, че не се знае каква нощ ни чака. Tired

Облак, Несъм - Симона заспиваше късно и до ден днешен не спи като хората. Или по-скоро спи като хората по 8 ч. на нощ и не спи следобед, което не е никак добре за малко дете. Най-пълноценния сън за децата (и не само) е между 8 - 12ч. вечерта. Колкото по-рано заспи, толкова по-късно става Радо и е наспан и спокоен. След тормоза със кака му, съня е най-важното нещо и всичко се върти около него при нас.

# 222
  • Сливен
такаа,дени е със зачервено гърло и запушен нос,от днес и баткото го почва,че му дадох колдрекс и капки в носа,и мен ме боли гърло-пия си чай от лайка и си пръскам тантум верде (да не остана и аз по-назад)
не ударихме ваксина заради хремата ,предполагам другата седмица
изтеглихме се - 11 кг( на големия кантар ,с дрехи и обувки,после извади ,ама колко не видях) и ни измери 81 см,но и се видяха много и написа 80 в картона  newsm78 Crossing Arms
красе
1.кърпата на дени стои закачена на вратата на спалнята (и за ръцете и другите две-за баня и за дупе)
2.все още пера дрехите му отделно
3.мия ръцете сутрин като станем за сутрешната хигиена и през деня 5-6 пъти,отделно се чистим и с мокри кърпи ,използвам сапун на бочко

пера неговите с един гръцки прах-детски,но свършва и съм взела на тео бебе,не ползвам омекотители и не гладя  Embarassed
козметика ползвам- душ гел и сапун на бочко,масло на бюбхен,един крем за тяло бебешки за чувствителна и суха кожа (не помня марката а сега не ми се тропа да видя,но ми струваше около 40 лв,ползвам го един път в седмицата )
ноел браво на ева и честито ви поредно момиченце ( ние сме пък на мъжки-сестра ми -2 броя,аз - 2 броя,братовчедка ми-1 брой,всичките внуци на баба ми са мъжки  Crazy)
пашик честит ви първи зъб и да ги наредите бързо като перлено герданче  Hug хубави мерки
бързо оздравяване на болничките  Hug
над охо и вашата мадама със завидни мерки  Hug и браво-20 зъба

# 223
  • София
Оле, аз по-непукист и от теб го раздавам.  Crazy
Кърпа за ръце - ползваме една, за лице - нямат нужда, защото никой от двамата не си мие лицето, Ида мрази да се мокри сутрин, Йоси му забърсвам муцуната след ядене и бърша с каквото ми попадне, обикновено чиста кухненска кърпа; хавлии за баня - всеки си има отделна; ръце мием всички с един и същ сапун, някакъв сензитив, медицински нещо такова се води; самите ръце на дребния ги мия като се прибрем от разходка, иначе като сме си вкъщи въобще не се сещам; дрехи те ги пера всички заедно, с бебешки Сано - на Ида перях отделно до към 6-8м. от тогава разделям прането само цветово, на малкия никога не съм му прала дрехите отделно.  Peace

# 224
Момичета, как се вади банел, който е над барабана? Гадното нещо как се е измъкнало, не знам, ама нещо задира... Трябва ли да се разглобява цялата пералня? Моля ви, помагайте, че моя вече ще ме убие, тая пералня за 2 години ми скъси живота много повече от колкото цигарите за 12 ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт