Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
ЗДравейте Hug
Дрехите на Ники ги пера още отделно.Кърпа си има самостоятелна,закачена на шкафчето му,той си я знае и когато мием ръчички ходи и сам се избърсва Laughing
Ние най-накрая се подстригахме,рев и чудо беше,но сега сме много хубавки Heart Eyes

# 196
 Hug Tired

Вчера вероятно си е изхвърлил единия ботуш в плика за боклук. Няма го из цялата къща.

# 197
  • В сърцето на моите съкровища...:)

Да драсна някой и друг ред да не ни забравите... Whistling и ,за да се оправдая да кажа, че тичам по задачки и просто не остава време... ooooh!
Иначе сме добре,ходим на ясла с кеф  Mr. Green
На Симона прането го деляхме до към 6тия месец, на Радо до 2рия.  Mr. Green Всичко перем заедно.
Ръцете не знам колко пъти мием, понякога само с вода, понякога със сапун. Ползваме един сапун за всички.
И ние сме в тази графа.  Flutter
Я, като сме тръгнали с подобни въпроси, да питам и аз нещо. Сменяли ли сте козметиката за къпане?
Ползвали сме Биодерма и А-Дерма засега.
облаче,дано се намери ботушчето  Peace Моят красавец,така ми беше изхвърлил таблетките за миялната. Харесваше му да ги прехвърля от кутията в кофата за боклук  hahaha
Бързо оздравяване на болните! Hug

# 198
Вчера вероятно си е изхвърлил единия ботуш в плика за боклук. Няма го из цялата къща.
Баткото като малък му изчезна една чисто нова обувка, която току що бяхме купили, щях да се гръмна, после видяхме че я е пуснал тука в един шкаф.

И други неща са изчезвали и някои са се намирали. Но имах един хубав часовник от мъжа ми за който още ми е малко мъчно.

# 199
Леле, Облаче ooooh!
Бобинка, честита ви  прическа Hug
Хейли, Гого има отделна кърпа за лице и ръце. Дрехите пера понякога с нашите, с нашия прах з апране, не ползвам вече бебешки. Ръцете мия ,когато се връщаме отвън и след ядене, ползвам течен сапун на Бочко ( и за него , и за нас)
Аник, аз смених Бюбхен с Тео и Бочко.Доскоро бяхме с шампоан на Тео Бебе, сега взех на Бочко. Няма проблем, доволна съм.
Ние бяхме навън,но стана много студено и се прибрахме
Негативен пост
А за грипа...едно детенце от Асеновград, на три годинки  е починало днес от усложнения CryАма май нещо в Пловдив в болницата не са се справили. Било е самичко, без майката, не разрешили тя да остане, направило гърч...Голяма трагедия.

# 200
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ха-ха - никакви снимки няма да поствам, само ще ви уплаша!  Whistling
 Хайли, Стоян си има отделна кърпа, ръцете мия с нашия сапун, дрехите пера всички заедно с нашия прах.
Аник и ние сменихме козметиката, къпя го с детски сапун или шампоан, обикновено ги избира Георги защото и той се къпе със същото.

Облаче и Стоян е от изхвърлячите! Наскоро ми беше изхвърлил телефона.

Легео, много гадно за детенцето, ужас!  Cry

# 201
Като чета и си мисля, че ние май много непукистки го даваме. И за да се защитя, ще отговоря на Ани:

Все още ползвам бебешкия шампоан на Себа за двамата. Търся продукти без парабени, а не-медицинските, мисля че, имат.  Peace

# 202
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Като чета и си мисля, че ние май много непукистки го даваме.
БебО,не сте само вие.  WhistlingИ аз си го възприемам като малко момченце,а не като онова бебе,което беше. Дори и с доки сме коментирали тези теми,отдавна ми каза,че няма място за притеснение с причисляването му към големите мъже  hahaha

# 203
# 204
Момичета, да ви се похваля Ева ходи на гърне и то се справя страхотно, надявам се лесно да махнем памперса.

Освен това най-после разбрахме пола на бебето на сестра ми - отново момиче!
На майка ми и на баща ми им върви - това ще им е 4-тата внучка. Аз две момичета, сестра ми момиче и сега второ момиче.

Не съм, а вие кога ще ходите на ехограф?

Марви, как мина първия работен ден?

Аник, от Бюхбен минахме на Джонсън.

В банята ползваме обща кърпа, която се сменя често. Дрехите също вече ги пера заедно с наш прах за пране, а не с бебешки. Мисля, че Евчето вече е голяма, не е бебе.

# 205
   Привет милички!
 Аз съм в къщи с Весето,снощи я взех посиняла и трепереща от градина.Вдигна после 39 градуса,но след като я свалихме повече не е вдигала.Сега ударно давам хомеопатия и дано овладеем положението.Цветето е на ясла,май няма много деца там,повечето са болни.Та тя е шефа сега  Mr. Green,много я обичат и само я хвалят колко слуша.Тя също обича да хвърля разни неща в боклука,иначе сама много добре се заиграва,много танцува,а се опитва и да пее Heart Eyes!
  Аз двете момичета ги пера заедно,а Алек с нас го пера.В банята нямам кърпа за Цвети,ама като я мия взимам направо нейната хавлийка.Не съм от тия дето много мият ръце  Embarassed,иначе на мивката имам сапун Тео бебе.Още имам от бебешката козметика за баня,като я свърша ще видим какво ще взимам.
 Нещо като имам повече свободно време по-трудно се организирам,като съм по-заето повече неща свършвам.Що така ме е хванал мързела  newsm78?Взех си маскарпоне,че много ме впечатли вчера една бърза и лесна тортичка  Laughing,леле тамън отслабнах и пак ще почна да се освинвам май.
  Легео,мого тъжно и най-големия бич за един родител  Cry!

# 206
hailie, облаче, и Ев е много палава, но предвид че ляга в 00:00 всичко си върша през деня. Катери се много, но рядко пада, просто има голям стаж в беладжийството и е усъвършенствала движенията Laughing. Любимото й е от спалнята се покатерва на нощтно шкафче и от шкафа скача в кошарата си  Mr. Green.

legeo, много тъжно за детенцето Sad.

Пера отделно заради гадната ни алергия, страх ме е да не получи обрив. Козметиката й е Веледа и не смятам да я сменям в близките години.

Болните бързо да оздравяват.  Hug

# 207
В баните за ръце ползвам Бочко течен сапун.Хавлии отделно не.Пера всички дрехи заедно на цялото семейство с течен Персил сензитив,никога не съм ги деляла.Отделям само тъмни дрехи ,които пера с друг прах.

Днес бяхме на консултация,сложиха й Синфлорикс 4ти прием и остана 4-ти пентаксим през м.май.Изтеглиха я 10140,79см.

# 208
Орхидейка, аз и Мила я къпя с бебешки, не съдържащи парфюми козметики.
Заради екземата и супер суха кожа. Така като гледам скоро няма да мина на нормална козметика за възрастни.  Tired

А вие всъщност за какви хавлии говорите?  newsm78
Гледам общи кърпи повечето, ама за тяло ли? Или за кърпа за ръце става въпрос?
Ако е второто - е, много ясно че обща. Но за тяло - абсурд.  Naughty

# 209
Аз разбрах за ръце. Хавлии и при нас всеки има отделна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт