Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета Wink Ние изкарахме адски няколко дни. Малката има гнойна ангина. 4 дни беше с адски висока температура,не искаше да яде, да пие вода и не мърдаше милата. След това се наду под очите и не спираха да текат салзи. Беше ужасно. Не спеше само плачеше,понеже не може да диша. Днес поне няма температура,но още не може да диша и нямам думи какво сополо вадя от носа.Пак сме на лекар да видим. За отоците казаха,че е възможно да са и от антибиотика и пие и антиалергично сиропче. Надявам се до края на седмицата да се оправи,че ще се побъркам вече. #Crazy Пожелавам и другите болнички да оздравяват. А така как ми се прияде тирамисуууу Rolling Eyes Wink Хубав ден момичета! Hug

# 181
  • Русе
Привет момичета
Да се включа и аз ние сме добре по скоро малкия /пу-пу/ като се има предвид че аз съм леко болна а баща му е с пневмония
За забелването и аз не забелвам
За страховете и аз съм като вас все ме е страх нещо лошо да не му се случи

# 182
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug

Саманта, писала съм и на ел пощата да ми кажат как се пуска такава жалба/оплакване, но още не са ми отговорили. Ако ми отговорят ще пиша. Иначе мисля да отида пак до пощата и там на място да питам пак какво мога да направя, че така не може повече.

За пишката - след бруталната случка зимата на Стоян си се забелва без проблем. Ама то след това подуване няма как иначе да е, аз по принцип съм против и ако следващото е момче не знам как ще се разбираме с докторката по въпроса, ама ако трябва и ще се поскараме - 2 момчета имам и с 2те съм имала проблеми заради това безумно забелване.  Crazy

Кат и другите боледуващи, бързо да ви минава.  Hug
Мила, дано и Мила бързо се възстанови, че сигурно много се мъчи с този гипс!  Hug

Хайде стига за сега, аз днес си имах приключения с колата и навигатора, ама трябва да излизам и няма време сега да пиша, само ще спомена, че осен, че съм тотално изтрещяла съм и патка!  Crazy

# 183
Днес си извадих ПИК код и проверих за майчинските. Виновни са от фирмата, която е посредник с НОИ, от ноември чак сега, през януари, "намерили време" да ми подадат документите.  Tired Извиняваха ми се по телефона... Аз съм си виновна, че не се усъмних по-рано, но счетоводителката ме уверяваше, че от нейна и тяхна страна всичко е наред.

# 184
Облаче, добре, че си разбрала от къде е проблема Hug .

Кат, много неприятно... Дано се оравяте бързо!

Тани, Hug И вие да оздравявате! А малчо проходи ли? Или все така тича Laughing

# 185
Мили хора, Борко в последните дни много се промени. Стана много бесен, просто не мога да го спра да се катери по невероятен начин, не съм си представяла дете да се държи така. Иначе е спокоен, не плаче, не е нервен, но просто е бесен. Няма умора. Как ще се справям не знам.
Преди поне можех да поошетам, да сготвя, макар и под напрежение. Сега трябва буквално да не се отделям от него.
1

# 186
  • Варна
Мили хора, Борко в последните дни много се промени. Стана много бесен, просто не мога да го спра да се катери по невероятен начин, не съм си представяла дете да се държи така. Иначе е спокоен, не плаче, не е нервен, но просто е бесен. Няма умора. Как ще се справям не знам.
Преди поне можех да поошетам, да сготвя, макар и под напрежение. Сега трябва буквално да не се отделям от него.
1

Добре дошла в клуба  Mr. Green Аз съм с два бяса  Mr. Green

Болничките да оздравяват, ние се натръшкахме цялото семейство, но оздравяваме вече. Аз май най тежко го изкарах. Както и да е.

# 187
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ха- ха, Облаче, добре дошла в клуба!  Mr. Green Свиквай!

Мен Георги вчера мн ме зарадва - от 22 деца в класа 11 са болни от грип!  Crazy На мъжа ми офиса и те имат болни, тъкмо се закрепихме и сега пак.  Tired Сега чакам да видя кой пръв ще се тръшне - Георги или той, ама по-вероятно Георги.  Grinning

Иначе сме добре, Стоян е голям дивак и напоследък изключително държи да спи гушнат, ако се поразбуди малко и не усети някой до себе си направо започва да пищи още преди да си е отворил очите и да види наистина ли е сам, аз пък нали съм като кит на сушата докато се обърна да го гушна и погаля то минава цял век. Вероятно осъзнава, че може да остане сам и се страхува, ама дано мине този период скоро, че няма как да гушкам 2 бебета едновременно.  Crazy

# 188
Не съм, няма ли да ни зарадваш с една бременна снимка Mr. Green . Дано, дано, дано Praynig не ви лепне гадния грип... Сега казаха, че бил някакъв нов щам с усложнения ooooh! Tired .

Облаче, аз отдавна не правя нищо през деня. Готвя, чистя, пране оправям когато Симеон заспи вечер. И през деня не мога, защото понякога спи по 3часа, друг път - 30 мин.

ИСкам да ви попитам няколко неща.
1.Вие в банята имате ли отделна кърпа за дечковците или всички сте с една? Аз нашата я сменям на 2-3 дни обаче не знам дали е много удачно да я ползвам и за малкия, а пък нямам удобно място да сложа и за беб... Чудя се какво да правя?
2.Другото е - започнахте ли да перете прането заедно или още перете отделно?
3.А по колко пъти и с какво миете ръчичките? Аз използвам душ-гелчето на Хип, но малко ми е съмнително колко е подходящо за миене на ръчичките и дали измива хубаво?

# 189
  • София
Хейли, Мая си има отделна кърпа от самото начало, сложихме една закачалка на стената и готово  Peace
Иначе още перем отделно, ама се чудя и аз докога. Ръчичките пък й мием със сапуна й за къпане - сапунерката й е на мивката до нашата.

# 190
  • София
Краси - отдавна пера дрехите на Гого заедно с нашите. Позлвам бебешки прах за пране. Ръцете му мия с нашия сапун. НЕ знам по колко пъти му мия ръцете. Той все още само лази и често ги мия.

НЕ съм - а дано този път пък да Ви се разминат болестите. Ей - така за разнообразие.  Grinning ИНаче и ГЕорги е същия - трябва да ме усеща и ръчички и крачета - иначе се буди. ВЗех да си слагам до него блузата с която съм била предния ден - да му мирише на мен и да го позаблуди леко, когато трябва да стана да свърша нещо.
А за пощите - и аз мисля да се оплача. Ама с тукашната служителка - не ми се занимава. КАкто и перди съм писала - нея я мързи да говори, камо ли да се обясняваме защо и как да пусна оплакване.

ЗА пишката - не пипам - не ми се занимава. От време на време баща му позабелзва, за да види дали няма беличко за чистене и толкоз. Иначе не се противи като я забелваме.

Облаче - и ГЕорги почна да става палав. Още не знае да се катери, но обожава да блъска вратата на пералнята, да отваря шкафа под мивката и да бие с нещо стъклено по газовата бутилка, да отаваря шкафа с чиниите и да събаря по земята каквото му падне.

# 191
Здравейте!
Светлозар още не е съвсем издивял, но като гледам все по-близо е и до тази фаза  ooooh! Аз за всяко ново нещо се успокоявам, че е фаза и ще мине. Ама засега май не минават, а  се прибавят само новите маймунджолъци  Mr. Green
Не съм и при нас е същото със спането - но държи като се събуди само аз да съм до него и да го гушкам - иначе истерията е невероятна  ooooh! Сега ще успокоя мъжа, че не съм го разглезила, а и това е фаза  Mr. Green  Twisted Evil
Hailie имаме си отделна кърпа за малчо, но я държим в стаята. Наистина можеш да сложиш някоя качка допълнително в банята, ако ще ти е по-удобно. Поне разнообразие има голямо. Пера все още отделно дрехите, засега се събират много и негови и наши дрехи и няма да са съберат така или иначе в 1 пералня. А ръцете мия задължително след хранене и излизане, а през останалото време когато видя, че се е изцапал повечко. Ако не е много изцапано мия само с вода, а иначе ползвам обикновен течен сапун, с който и ние се мием.
Не съм дано поне този път ви се размине грипа!
Kat да се оправя бързо малката и дано не е сериозна алергията!

# 192
На Симона прането го деляхме до към 6тия месец, на Радо до 2рия.  Mr. Green Всичко перем заедно.

Кърпа за дупе имаме 4, за всеки по една.  Crazy Кърпа за лице и ръце ползваме една за всички ама тя за един ден се мокри и отива на пране.

Ръцете незнам колко пъти мием, понякога само с вода, понякога със сапун. Ползваме един сапун за всички.

Радо отдавна покорява столове, шкафове и всичко де що има. Добре, че нямаме безумно високи секции, каквито има при нашите в Люлин. Голямо катерене и дебнене падаше там.  ooooh!

Пишока не забелваме.

И моето дете напоследък спи по-неспокойно и към 5-6 някъде не издържам и го слагам до мен (така го научи Мартин, не аз, да си измия ръцете с него) и така спи по-спокойно. Но и венците бая са се надули, де.

Рапорт даден!

# 193
Имат си и двамата отделни кърпи.
Дрехите и на двамата отделно, не за нещо, но така ми е по-удобно.

Не съм, дано ви подминат болестите.  Hug

# 194
Рапорт приет.  Mr. Green

Краси, и аз сложих допълнителна закачалка (на вратата на банята) и там овесих една кърпа само за Ники. До преди това го бърсах с пелената, с която го овивам след баня.
Дрехите все още му пера отделно, защото, както и Мама-ам е казала, прекалено много му се събират неговите и си пълнят те пералня. Ръцете, честно казано, много рядко ги мия...  Rolling Eyes Когато са много мръсни винаги и ползвам течния сапун, с който и ние си мием ръцете.

Я, като сме тръгнали с подобни въпроси, да питам и аз нещо. Сменяли ли сте козметиката за къпане? Аз се чудя дали да не минем на някоя по-евтина (от Мустела) и да сменя душ-гела, с който мия всичко на шампоан и сапун...  Thinking Аз от съвсем малка се къпя само с Тео бебе (от другите сапуни се обривам) и дали да не започнем с него, а шампоан не знам какъв да взема...

Хайде, лек ден!  Hug

П.П. Не съм, Кат, Лейди, да подминават и отдалечават гадовете!!! Дръжте фронта и никакво боледуване!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт