).

привет-мривет!
А пък за "пердашенето" моят дивак - баткото, вчера ставам и той насреща ми - "мамо, мамо, виж какво научих Марти" и аз какво виждам - Марти налага батко си с юмручета и вика "Баммммм"
и двамата се захласват от смях, ама се наложи дълга лекция, че точно такива неща не трябва да я учи, защото ще ги приложи и на дечицата навън
а тази вечер Марти реши да прави "Баммм" на баба си
Абе, ужас! И хем Калинчо е на 10, ама все едно е на 2 та не преценява какво да й показва!
дано бързичко да се оправят дечицата..
имаше и едно друго в 2 части "What the bleep ... do we know" и "Down the rabbit hole"...
ноел, никак не си единствена! А пък да не говорим, че ние с теб и другите с по 2 деца притесненията са по 2!!! Преди няколко седмици калинчо закънся от училище и като му звъня - изключен телефона... ей, изпаднах в зверска паника!! той е 2ра смяна и си беше към 7.30 вечерта - тъмница... обиколих целия квартал да го търся, уж да го "пресрещна" по уличките ,където обикновено минава, ама не... таткото се връщаше от командировка и го изстрелях да кара със скоростта на светлината и да го търси около училището... и наклая нашичкия се прибира с една провлаччена походка и си свирука - бил в кафето да училище, яли сандвичи, после автобус чакал дълго, а пък не разбрал че няма батерия на телефона... ((( а снощи пък какъв кошмар сънувах с Марти - направо няма да и да споменавам 
Никак не ми гот, ама си трябва!!!
Подготовка яка направих, днес даже се лакирах!!! Не го бях правила това упражнение може би от 2 год насам ))) откато забременях ))) 
Барни му на дечко едно есберитоксче, дано да му помогне да преодолее хремата... нашия е на капки, ама са гадни и вече й давам на таблетки, щото тя се справя идеално с дъвченето вече 
Мисля днес да посетим доки да видим защо тези уши го сърбят 
Според педиатърката само се вкарвам във филми - нищо му намало, ама..май ще си ходим самосиндикално на специалист.
Проблемът е с тестисчето, което на мен в момента ми изглежда абсолютно нормално. ДОкторите казаха февруари-март да се стягаме за операция, а на мен хич не ми се иска... Ще видим какво ще правим.
Започнах по време на баня да заголвам, за да се измива хубаво под кожичката. Четох някъде, че трябва на детето да му се създава навик, за да го прави после и само, докато се къпе.
Май въобще и не разбра за какво сме там, яд ме е, че не проверих написаната диагноза на картончето от доктора, който ни прие първия път. Ама какво да се прави, да но не ни се налага отново
Бързо да заздравява крачето на Мила и да не ви се налага операция.
А тя сега отказва да яде, така ли? Защото аз знам, че попринцип се пълнее като си със счупен крак. 

.
привет 
бързо да оздравявате, ей 
направо.....побърках се вече ....
Белее се венеца и на местата на другите кучешки - дано вече и те да излязат, че да се поукроти малко - ако е нервен само от това, разбира се
Друго ново няма, освен че усъвършенства катеренето и вече се замислям да местя шкафовете на тавана, че не остана място къде да скатавам нещата, дето не са за игра
- чакам малчо да се събуди и да направим една дъъълга разходка, че това заседяване вкъщи и излизане само за малко направо ме смазва.