Мама вече трябва да решава, ОКТОМВРИЙЧЕ как да възпитава!

• 28 968
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет! Привет!  Hug
Ноел, за сега съм жива след 2рия ден работен ))) ама и не си давам много зор, щото компютъра ми се прецака нещо още първия работен ден и сега цъкам на едно лаптопче, но се оправдавам, че не ми е удобно, а и не е мой, че да се "развихрям"  Mr. Green карам го по-лежерно - чета разни докита Wink днес шефа ме изненада обаче, каза ми 10 мин преди тръгване, че ще ме води в министерството на една среща и аз  Shocked щото не съм в час с нищо... ама там все стари муцуни познати хора, та повечето време беше забава, та всъщност май аз стресирах шефа си, че имам такива контакти  Joy
Облаче, това с изхвърлянето ми е познато  Mr. Green още преди две месеца някъде започнаха да изчезват разни неща, ама понеже съм супер лазхвърляна и все си виках, че съм ги забутала някъде, доката един ден бях в кухнята и Мартини съвсем спокойно с една танцувална походка дойде до кошчето и метна няколко играчки вътре с боен вик "баммммм", изтупа си ръчичките и се врътна обратно без дори да ме отрази  Shocked и съответно 10 минути по-късно вече бях разместила сушилника около мивката и вече кошчето е вдигнато нависоко  Laughing не е много "красива" гледка, но пък вече няма изгубени вещи Joy
Красе, кърпа за лице и ръце имаме 1 за всички, която сменям почти всеки ден  Simple Smile За къпане - всеки си ползва хавлия и се слага за пране след това, с изключение на тази на мартини, която пера на две "цели" къпания, които са през ден )))))) Ръчички рядко мия - и ние го даваме по-имунитетно (демек - стимулираме имунитета) hahaha По-често използвам мокри кърпички, че са ми подръка ))))
Аничка, козметика ползвахме Мустела само в началото, сега почти всичко ни е на Бочко, защото и момчетата се къпят с него  Laughing предпочитат бебешки шампоан преди Мартини да се роди още... Поне разходите за средствата за къпане са малко - само моите са от "специалните"  Mr. Green
Ами май това е за сега  Peace Спокойна нощ, мамчета Wink

ПП КРАСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, и аз така направих преди години  Mr. Green ама не знаехме че е банел )))) та микнахме майстор да я оправя, и младежа се съсипа от смях - токе що питах мъжо как е станало тогава номера - та той каза, че може да се дръпне леко уплътнението около барабана и бъркаш и вадиш  Mr. Green моя се беше закачил, та трябваше с клещи да го махне, че не можа с ръка да го издърпа само  Laughing и споко - нищо не може да й стане, нашата вече доста години след това си е пушка )))))) успех!!

# 226
красе, и аз да пиша, ама гледам Марв ме е изпреварила - и на мен така ми се случи веднъж. обаче мъжа ми се жертва, той нещо пъшка, охка, поти се, въртя се и го извади банела, без да разглобява  Peaceмисля че бръкна под гуменото  уплътнение. от тогава пера сутиените в една калъфка за възглавници, която има копчета  Crazy
 по-гадно стана, когато реших да икономисам от онези  цветоулавящите кърпички и една я срязах на 2 - еми стнала беше много малка, пералнята засмукала и се задръстила, тогава нещо изотзад я барника мъжа ми...
Миме, и вие сте се наредили с червеното гърло и сополите, уф, голяма гадост  #Cussing out
аз смуча Трахизан, та и на Момо давам, нищо че е за по-големи, много помага  Peace
Оле, и Мая така се буди с писъци, ей преди малко пак, бутам цица, яде, ама се гърчи като червей от тия зъби  Tired на едното подуто и кръвоизлив има даже.

# 227
 Днес и моят мъник се съдра от рев,на обедния сън.От зъби ще е няма какво друго ,скоро не е ревал толкова много не можех  да го  успокоя. ooooh!

# 228
  Здравейте момичета. Ние сме що годе добре, като махнем това онова  Crazy
  Пера малката отделно, ама тя има повече пране от нас двамата заедно, та за два три дена коша и е пълен. То и мъжа ми и мен се перем почти отделно. Неговите дрехи са предимно тъмни и работни и ги деля от мойте  Laughing Хавлиика за ръце няма нейна, но ще и сложа. За баня всеки си има. Ръцете мия основно с вода  Rolling Eyes Не съм я мазала след баня никога. Само свеки като беше тука много държеше да я масажира и имаше едно олио, което като свърши *забравих* да купя ново. Кожата и е супер.
  Краси незнам какво да те посъветвам. Лятото и на мен ми се случи у свекърите и то бяхме сами със свекъра. А той много мрънка и е труден характер, умрях от ужас. Като си дойде зълвата обаче успя да го хване и извади, та хубаво се посмяхме.  
  Легео много мъчно ми стана  Cry Нямам думи просто.
  Всички болни да оздравяваме  Hug

# 229
 Hug Здравейте, докато не се е разбеснял да кажа : намерих ботушчето!!!  Heart Eyes Търсих навсякъде и го открих заклещено под креслото.

За миенето и кърпите - ужким го бърша с неговата хавлия след миене на личице и ръце, ама понякога го пускам да си ходи мокър.  Embarassed Имаме всички отделни хавлии и обща кърпа за лице и ръце.
Вече пера дрехите общо с Рекс бейби.
Козметиката му е Бочко - шампоан, крем против подсичане и тоалетно мляко (което аз ползвам като крем за лице всъщност.) След баня не мажа кожичката с нищо.

Легео, много ужасна история, да не дава Господ, съжалявам.  Cry

# 230
Добро утро Hug

Успяхме да изкараме банела newsm44  Hands Clap . Мъжа ми само завъртя барабана и той се подаде от едната дупка. А аз колко го въртих... Crazy .

Аз да кажа, че препарат за пране използвам Персил за цветно пране. Не пера с бебешки от около 3м, защото този Персил беше на промоция 4,5л за 20 и няколко лева Shocked . Взехме си 2 бутилки, много ме беше страх, но малкия не дде никакви реакции. Praynig Сега отворих втората бутилка и се чудя после дали да не минем на течен Ариел.

Облаче, много се радвам, че сте си намерили ботушчето Party . Аз нашата кофа я прибрах в един шкаф, закачихме я на вратичката и ми е много удобно, всички шкафове са с механизни против отваряне от малки деца, голям кеф. Само коша за пране на малкия е отворен, та редовно намирам какво ли не в него, щателно бива претърсена всяка дрешка преди да я пусна да се пере Laughing .

И да се оплача - Симеон цяла нощ не е спал, следователно и аз, ужасно е крив ooooh!

# 231
  • Варна
И аз давам от коластрата на Або фарма, за сега съм доволна но нямам съвсем конкретни впечатления, давам я от началото на декември. Пак боледува, но не толкова тежко. Все пак имаме батко, дето носи всякакви бацили.
Дрехите отдавна ги перем заедно на всички.
Кърпа има отделна.
Ръчки мия с общия сапун.
Козметика само шампоан ползвам детски на орифлейнм за двамата и судокрем за дупе.
Ние днес се успахме  ooooh! и резултатът не заведох Ники на клуба. Че и другите два дена няма да го водя, че дават много студено време, валежи, вятър, къде да го търкалям, да си ги гледа тати вкъщи на топло  Mr. Green
Ние покрай болестите отървахме последните две ваксини до лятото  Laughing

# 232
  • София
Я кажете как перете с течни прахове, аз нещо това изкуство не успях да го овладея  Laughing
Горе ли сипвате праха като обикновения, или вътре при дрехите сипвате? Аз веднъж купих, сипвах вътре с една купичка, която вървеше към праха и хем не успявах да изсипя всичко и оставаше всеки път в съдчето, хем по дрехите тръгваше и се разливаше навън, хем се изхаби супер супер бързо, сигурно съм слагала по много?

# 233
Аз давах Коластра на Аквасорс, но Еви се запича от нея и сега давам 1-2 пъти в седмицата, давам и Зелена Енергия, пак някаква имуностимулираща добавка. Не мога да кажа, че забелявам да е по-издържлива на вируси.

Бърди, в отделението на другия прах слагам  Simple Smile.

Хейли, в такива случаи спите ли през деня?

Гледате ли ТВ пред децата и те обръщат ли му внимание? Аз й пускам Бейби тв понякога, но и като гледаме нещо пак се заглежда.

# 234
Бърди, слагам в купичката, която върви с бутилката (ама по-често липсва). при нас пералнята винаги е наблъскана до горе. Та от Ариела слагам към 50мл в купичката и я слагам при дрехите. Като се изперат, тя е празна, няма никъде препарат  Peace

# 235
Привет бамбини  Sunglasses Да кажа и аз по темите, да не остана назад Wink
Хавлия Петьо си има отделна за ръчички и лице, за баня също всеки е с отделна  Peace
Ръце мия....ако се сетя хе хе Simple Smile
Пера всички дрехи заедно много отдавна, може би от 6 месечен като беше, пера всичко с бебешки прах  Peace не защото е бебешки и заради кожата на малчо, ами просто защото ми харесват повече Wink
След баня не мажа със нищо, шапка свалям на мамите които мажат още, явно децата им седят кротко, защото на мен ми е супер невъзможно да го намажа.....

Друго имаше ли ??? за дискотиране хе хе....
Много болни пак, аааааааа не така моля ви се  Crossing Arms

# 236
  • София
Бърди, слагам в купичката, която върви с бутилката (ама по-често липсва). при нас пералнята винаги е наблъскана до горе. Та от Ариела слагам към 50мл в купичката и я слагам при дрехите. Като се изперат, тя е празна, няма никъде препарат  Peace

Слагаш и купичката да се пере????

# 237
Бърди, слагам в купичката, която върви с бутилката (ама по-често липсва). при нас пералнята винаги е наблъскана до горе. Та от Ариела слагам към 50мл в купичката и я слагам при дрехите. Като се изперат, тя е празна, няма никъде препарат  Peace

Слагаш и купичката да се пере????

newsm10 newsm10 Бърди, да. И аз сипвам от течното нещо (около 100 мл) и гледам да го сложа най-горе над дрехите. Като свърши пералнята то е празно и няма и помен от перилния препарат. Много съм доволна от този начин на пране, че преди с праха постоянно ми оставаше по дрехите и не се разграждаше. Ние перем с Медикс Сензитив за нас (което пак е бебешки, но аз на скоро го разбрах) и с Тео Бебе за Николай. На неговото пране не слагам омекотител - препаратът достатъчно омекотява и ароматизира дрехите. На нас слагаме или Семана, или СИлан. Омекотителят го сипвам в средното отделение горе на пералнята. Peace

Краси, браво, че сте успели!!!  Hug

Момичета, благодаря за отговорите!!!  Hug Като ни свърши Мустелата ще преминем към нещо по-щадящо семейния бюджет...  Sunglasses

Лек и спорен ден на всички!!!   bouquet

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 10:34 от Anik_bg

# 238
  • София
Направо ме разбихте, девойки, мерси  Hug  Grinning  Знаех си аз, че нещо ми се губи тука  Laughing

# 239
  • Русе
Привет момичета
Да кажа и аз - малчо си има отделна кърпа ,мия ръцете като видя че са много мръсни ,перем го отделно с тео бебе ркъпем го също с тео бебе ,не мажа с нищо
Хайлие - за ходенето като успеем да го накараме да ходи бавно си ходи идеално ,но като му прищрака да бърза започва едно гонене едвам го удържам вече незнам какво да го правя ,май останахме последни в прохождането

Общи условия

Активация на акаунт