Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 436
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 135
  • София
pisiana, май само с това мога да ти помогна: Списък лекари.  Peace

# 136
Няколко пелени и кърпичките ни ги поискаха още сутринта в реанимацията, преди да ни преведат в отделенията на втори или пети етаж.

# 137
pisiana, май само с това мога да ти помогна: Списък лекари.  Peace
     Благодаря ти за списъка Hug,но като гледам такъв лекар няма.Значи нещо не съм чула правилно,т.к връзката беше много лоша.Ами директно ще ходя другата седмица на запис и там на място ще потърся някой да ми види записа.

# 138
Писиана, може лекарят да е външен, т.е. работи на договор с ТК и си води родилки там инцидентно. Тогава няма да е в списъка. Моята доки е така, следи си бременните и изражда само тях в ТК.

# 139
Здравейте, аз родих миналата година в Тина Киркова моето момченце и съм много доволна от д-р Гогова. Тя ми помогна после и да се науча да кърмя правилно. А сега не я видях в списъка...  newsm78  Но искам да питам - работи ли вече болницата със Здравната каса?   bouquet

# 140
  • София
Ето списък на партньорите
http://1agb.com/page/single/id/22
На края са лекарите, но е стар списъка. Да вземат да го обновят... newsm78

# 141
Здравейте мами Simple Smile аз родих моят прекрасен син преди 1 седмица в ТК и сам много доволна. Бях без избор на екип. Големи благодарности на д-р Константин Петров чудесен лекар. В болницата няма столова, храната се носи по стаите. Хлебарки не сам видяла. Отношението на всички беше добро. За бебетата си носете един пакет памперси и един пакет мокри кърпички. След като родите минава една жена и си записва кой какво дава. Всеки път когато се оставят бебетата се дават по 2 памперса. Ако имате въпроси за нещо сам насреща като скоро родила там Simple Smile

# 142
  • София
babyto87, честита рожба!! Hug
Попаднала си на добър лекар. Аз съм чувала много добри неща за него.

# 143
Здравейте и от мен. Аз родих на 26.01. преди близо две седмици. За съжаление се наложи форцепс накрая. С избор на екип бях. Наистина всички се държаха добре, е имаше и изключения, като например когато втория ден взимах детето, една от акушерките не ми повярва че нямам кърма още и искаше да провери сама, аз разбира се си извадих гърдата, тя стиска стиска ама не пусна и ми даде адаптирано мляко. Не разбрах каква ми е файдата да храня детето си с адаптирано, ако имам кърма. Но както и да е.
Наложи се да поостанем 7 дни там, първо бях в обща стая, в чиято баня течеше ремонт и три дни нямахме вода, идваше от време на време само студена, което беше неприемливо. После се преместих ж единичен ВИП, там вече видях хлебарки, което беше странно, но като цяло престоя ми беше ОК. Ако някой го интересува нещо и мога да съм от полза да пита.

# 144
Здравей конче милионче,честито бебче!
Искам да попитам ремонта в ТК още ли не е свършил, бях чела , че ще свърши края на януари най-късно?
Топло беше ли? Да знам дали да приготвя на беб4о одеялце към багажа за болницата.
Ако се сетиш още нещо , което ще ни е от полза ще съм ти благодарна!
Благодаря предварително!
Хубав ден!!!

# 145
Леле тея там нон стоп ремонт правят и все нещо не е свършено #Crazy

# 146
Здравей конче милионче,честито бебче!
Искам да попитам ремонта в ТК още ли не е свършил, бях чела , че ще свърши края на януари най-късно?
Топло беше ли? Да знам дали да приготвя на беб4о одеялце към багажа за болницата.
Ако се сетиш още нещо , което ще ни е от полза ще съм ти благодарна!
Благодаря предварително!
Хубав ден!!!

Вземи си одеялце за бебето, това с което ги завиват е изключително малко и не стига. Ремонта на родилното още не беше приключил. Както kon4e_milionche имаше ремонт в някой бани, но това беше заради някаква спукана тръба. Аз родих на 27.01. За кърменето никой нищо не обяснява, добре че момичетата с който бях имаха по едно вече и ги разпитвах.

# 147
Здравейте    bouquet
Аз имам въпроси към Конче_милионче и Бейбито87:

1. Как се разбрахте с лекаря за упойките - предварително или в хода на самото раждане?
2. Изчакаха ли ви нормално да си получите нужното разкритие или настояваха да ви включат система? Трябва ли да се подписва информирано съгласие и кога?
3. Бебетата при вас ли бяха в стаите или отделно?
4. Ако искам само да го кърмя, мога ли да им кажа да не му дават адаптирано мляко?
5. Наистина ли нищо не обясняват за кърменето и не помагат ли акушерките с това?
6. Как стои въпроса с промивките и грижата за родилките след раждането - доволни ли сте? Акушерките ли ги правят или трябва ние да се грижим за това и съответно да си носим необходимите неща?
7. Мога ли предварително да си запазя еденичен ВИП?
8. Как стои въпроса със свижданията? Пускат ли таткото да влиза в стаята или само отвън може да стои?

Извинявайте, ако са много въпросите, но ще ми е за първи път - притеснено ми е и ми е важно да съм колкото се може по-информирана  Blush Ще съм ви много благодарна, ако отделите време да ми отговорите  Hug

# 148
Здравейте    bouquet
Аз имам въпроси към Конче_милионче и Бейбито87:

1. Как се разбрахте с лекаря за упойките - предварително или в хода на самото раждане?
2. Изчакаха ли ви нормално да си получите нужното разкритие или настояваха да ви включат система? Трябва ли да се подписва информирано съгласие и кога?
3. Бебетата при вас ли бяха в стаите или отделно?
4. Ако искам само да го кърмя, мога ли да им кажа да не му дават адаптирано мляко?
5. Наистина ли нищо не обясняват за кърменето и не помагат ли акушерките с това?
6. Как стои въпроса с промивките и грижата за родилките след раждането - доволни ли сте? Акушерките ли ги правят или трябва ние да се грижим за това и съответно да си носим необходимите неща?
7. Мога ли предварително да си запазя еденичен ВИП?
8. Как стои въпроса със свижданията? Пускат ли таткото да влиза в стаята или само отвън може да стои?

Извинявайте, ако са много въпросите, но ще ми е за първи път - притеснено ми е и ми е важно да съм колкото се може по-информирана  Blush Ще съм ви много благодарна, ако отделите време да ми отговорите  Hug

Аз упойка не сам искала и не знам как седят нещата с тях.
Включиха ми система, ако трябваше да чакам нормално разкритие кой знае колко щях да го чакам, но всеки си има различни предпочитания. Поне не се мъчих много защото болката от контракциите боли повече отколкото като излиза бебето Simple Smile
Бебето ти го дават на другия ден след като родиш и си седи при теб, дава се за тоалет в определени часове.
За обяснения за кърмене при мен нямаше, но може би защото бяха почивни дни и никои не си дава зор за нищо. Трябва да попиташ там.
Аз сама си правех промивки със смрадлика. Родилите с епизектомии ги викаха на тоалет 2 пъти на ден. Но мисля че може да си поискаш да ти правят.
За единичния ВИП не знам, но предполагам предварително си го заяви.
На втория етаж не пускат бащите можеш да покажеш бебе през прозореца на стълбите. Във Випа май по всяко време може да те посещават.
Дано да съм била полезна Simple Smile

# 149
  • София
За съжаление не можеш да заявиш предварително Вип стая. Но пък мен ме настаниха в двоен вип при една мама, която беше родила ден преди мен и е искала самостоятелна вип стая. В момента, в който се освободи самостоятелна стая, нея я преместиха.
Близките можеха да идват по всяко време - за петия етаж става въпрос.
И аз не съм ползвала упойка, не мога да ти бъда полезна с информация за това.
И аз казах, че не искам да дават АМ на бебето още като му направиха картона- веднага след раждането. И неонатоложката го записа там.
За кърменето не съдействат и в работни дни  Rolling Eyes В общи линии, най-добре търси начини сама да се оправяш, не разчитай много, много на тях.

Общи условия

Активация на акаунт