Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 431
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моите спомени са от далечната 2003 за столовата на 2 етаж. Wink

# 121
  • София
Да, и далечната 2005 г. я имаше...  Wink

# 122
Здравейте.   bouquet
Аз се записах да ходя на Ден на отворените врати в ТК на 07.02 и тъй като ми е за първи път всичко, не знам какво точно да питам и се притеснявам да не изпусна някой важен въпрос.
Момичетата, които вече сте минали по този път, може ли да ми кажете кои са най-важните въпроси, които трябва да им задам? И как точно протича самата обиколка, какво да очаквам? Извинявайте, ако ви се струва глупав въпроса  Embarassed и благодаря предварително.

# 123
Лигнин необходимо ли е да се носи?

# 124
Не, не е задължително, но на мен ми беше удобен да цедя остатъчната коластрата върху него. Отиде ми целия пакет, който си бях взела.

И освен това с него си "удължавах" превръзките за лохиите към предната част на еднократните гащи Blush

Ето от този:

# 125
И аз от този съм взела, благодаря Кафенце и честити принцеси! Hug

# 126
Лигнин никой не иска, излишно само го носих напред-назад.
Във ВИП-а храната се сервира в чаши за еднократна употреба или в етхни чинии. Единствено прибори трябват. Аз лично не съм я яла много-много храната, но все пак е специална диетата за след секцио / безсолна и лека/
Препоръчвам превръзките на Либрес, който не ги е пробвал, опаковка в зелено-тюркоазен цвят. Много са дълги.

# 127
  • София
Аз ползвах лигнин и двата пъти. Беше ми удобен. Позлвах и превръзки за родилки. Купих ги от аптеката за 90 стотинки - 5 броя. Имат ластици и лохиите се задържат, освен това са дълги и евтинки  Sunglasses

# 128
Misence, честит ти малчо!  Laughing newsm07 Да ти е жив и здрав, да порасне голям мъж и много да ви радва.  Hug

Ако имаш малко време, би ли споделила как мина раждането ти - как беше екипа, обстановката в болницата, отношението на персонала ит.н. Абе изобщо, каквото се сетиш. Много ще ми е полезна тази информация, а предполагам и не само на мен  Hug

# 129
  • софия
Благодаря за инфото, че не искат лигнин. Бяха ми казали да си взимам, ще сложа един пакет в колата, мъжа ми да ми го даде ако се налага. Иначе и аз Либрес си ползвах с първото секцио, супер беше удобно. Аз ще ходя на 7 на отворени врати, че ме интересуват подробности за екипа, за випа, за определяне дата на секцио, че съм планово...кога трябва да ми се даде родоразрешение и дата, щото бебето е гигант - 3 кила е в ече в 33г.с и 6 дни, та се шашкам леко.

# 130
Лигнин,аз си носех и си ползвах общо взето за всичко.Пакета ми беше от 500гр и доста ми остана Peace Никой не ме е питал с какво съм между краката Mr. Green Дори не ми погледнаха течението-нито веднъж на визитация.Само питаха дали кървя и това е.Аз и не кървях никак обилно.Док явно добре ме беше изчегъртал Joy
Дата за секциото-определя ти я лекаря,който ще те изражда.Моя ми каза "секцио правим седмица преди термин" И понеже съм с коригирам ще следим и как расте бебето за да преценим дали около 20.3 или около 1.4 ще бъде Peace

# 131
Здравейте,
искам да попитам мамите родили наскоро в ТК , трябва ли да се носи някаква определена марка Памерси и дали стоят при нас памперсите?

# 132
Памперсите не ти ги искат, като постъпваш. След като те преведат в стаята, тогава ти искат по 2 памперса всеки път, като го взимат за тоалет и кърпичките дадох първия път, като го взеха. Поне във ВИП-а такъв е реда. За марка никой не е споменавал нищо.

# 133
Благодаря за отговора!

# 134
    Здравейте!Искам да попитам относно записите на тонове.Т.к моя лекар от ЖК е много болен от вчера,изпраща ме другата седмица на запис в Т.К,но аз нямам там лекар при който ще раждам.Как се процедира в този случай?Идеята ми дали на място ще ми кажат нещо по записа или трябва да те търся някакъв лекар да ми го види.И как и в коя стая става записа и трябва ли да се записвам предварително или може на място?
   И още нещо да попитам:има ли д-р Радулов в тази болница,че лекаря ми го спомена ,но сега не съм сигурна дали правилно съм запомнила?

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 14:09 от pisiana

Общи условия

Активация на акаунт