Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 419
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди 6 гг. яденето беше супер гадно - аз не вярвах за болничната храна преди това (бая съм ходила напр. по лагери всякакви, а и съм си яшничка), ама вонящ на мухъл хляб (все едно го бяха остъргали)  Sick

# 106
През ноември лежах в патология-хляба си беше мухлясал и там Peace

# 107
През ноември лежах в патология-хляба си беше мухлясал и там Peace
Потвърждавам!За 3-те месеца лежане в патологията си поръчвах да ми купуват хляб,защото освен мухлясал,беше бял сух хляб,който не можех да ям.За другото ядене няма да говоря.А в родилното не знам как стоят нещата.От преди 6г не си спомням какво ни даваха.

Малко офф-Мира за колко време си била в патологията и в коя стая?Може да сме се видели някъде там.

# 108
Стига бе хора! Как гадно! Shocked Аз преди 8 г. в ТК ядох най-вкусните макарони в живота си. Нямаха сирене и масло даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама след близо 20 часа глад и раждане бяха ммммм, разкошни  Sunglasses

Точно това щях да кажа и аз. Peace И след двете раждания бях ужасно гладна. Болничните манджи този път ми се сториха доста прилични, а първата ми филия с масло и сирене си беше направо божественярска. Crazy Мухлясал хляб и гадости нямаше. Дори мусаката едната вечер си беше вкусна. Е, дават само по една филийка хляб, което за голяма жена като мен си е оскърбление но..... Blush Crossing Arms Whistling
След секцио се ядат само обезсолени млечни продукти, което не е върха на вкусотията, но като няма друго......

# 109
  • София
След секцио ни даваха да,обезсоленото сиренце и пюре-подозирам, че освен вода с гол картоф нямаше друго в него,но си беще вкусотия, а после и макарони с малко масълце...лелееееееее,гадно ли,излапахме ги за норматив Mr. Green

# 110
Една хапка не хапнах нито като раждах нито като лежах в патологията Peace Не ми беше до ядене,а и тези гадории не можеха да ми се сторят вкусни
Теди бях първите дни на ноември.Наричаха я 14-та.514та newsm78 В нашата стая преждевременно роди едно момиче заради отлепена плацента-може да си чула

# 111
здравейте мамита и бъдещи мамита Simple Smile имам въпросче бихте ли препоръчали доктор който да ми следи бременноста Simple Smile в тина киркова.Първата бременност бях при Гергов и да ви кажа спомените оште ме съпътват нощем ;/ благодаря ви :*

# 112
Здравейте, някой знае ли какъв е реда за прием в болницата без избор на лекар за секцио по медицински показатели? Не знам просто така отивам с документите две седмици по-рано и искам да ме приемат? Няма ли да ме върнат?
Извинявам се, ако въпросът ми звучи глупаво, но това ме притеснява.
Предния път постъпих и ми направиха секцио по спешност. Два часа след като отидох на дежурния кабинет и вече бях оперирана.

# 113
Здравейте!Имам въпросче към вече  родилите мами в ТК.Имат ли някакво изискване за марките на памперсите и мокрите кърпички?И дали кърпичките трябва задължително да бъдат с капак (че сложих в чантата обикновени без капаче,та да знам да купя други,докато е време още)?

# 114
За храната и аз смятам, че не беше кой знае каква, но ние бяхме една дружинка с майки,дето много се забавлявахме- единия път имаше едни кифли с мармалад и нямаше мармалад, ако някоя от нас намереше- всички дружно й пляскахме. Много беше весело в столовата. Но да ви кажа чесно много се дразнех като гледах санитарките колко голяма част от храната я заделяха за тях- все едно за това са там и то една храна....
А иначе бтаровчедка ми, която роди на 7 е имала избор на екип и пак не са й дали вип стая,че било заето всичко.

# 115
Много беше весело в столовата.

Ъъъ, Гунди сигурно не говориш за ТК, там няма столова, храната се носи по стаите. Е, поне в общите стаи, за ВИП-овете не знам.

Здравейте!Имам въпросче към вече  родилите мами в ТК.Имат ли някакво изискване за марките на памперсите и мокрите кърпички?И дали кърпичките трябва задължително да бъдат с капак (че сложих в чантата обикновени без капаче,та да знам да купя други,докато е време още)?

Няма изискване за марки. Каквото решиш това купуваш. Кърпичките трябва да са голям пакет, а памперсите поне 20 броя за новородени. Дават се по два броя когато носиш бебето за тоалет. Пакетът си стои при теб, само кърпичките ги даваш в началото.

# 116
  • София
venush, на втори етаж има столова  Wink
На 5-ти носят храната в стаите, а на 2-ри ходиш в столовата да ядеш (преди 8 г. беше така.. и сега предполагам е така)

pisiana , няма изискване. Каквито си отнесеш, такива ще слагат на детето. Аз мокри кърпи не съм носила за детето  newsm78 и не са ми искали дори. Те ги къпят когато ги вземат, не знам за какво са мокри кърпи.

# 117
Да, точно така - има едно малко отделенийце в коридора- много силно казано столова, но нещо такова.Поне имаше 2009, ама като гледам Vache  казва,че още има....някои от майките с които лежах не отидоха нито веднъж да ядат там.

# 118
За кърпички вземете от най-евтините - така и така с това ще бършат дупЕто на бебетата ви - колкото пъти сам влизала в акушерската, все Бочко или Aro - да се чудя за какво занесох от Hipp-ските, които са 3 х цената на упоменатите 2 марки.

# 119
  • На село
Да, точно така - има едно малко отделенийце в коридора- много силно казано столова, но нещо такова.Поне имаше 2009, ама като гледам Vache  казва,че още има....някои от майките с които лежах не отидоха нито веднъж да ядат там.

На 2ри етаж няма столова, храната се разнася по стаите (октомври 2011г.). Хлябът не беше мухлясал, а си беше  единственото нещо, което ставаше за ядене  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт