Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 384
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 90
  • София
А, те си я клъцнаха планово, ама нямаше начин, пък и пак си е героиня...  Wink

# 91
  • София
Честито на Жени!Да й е жив и здрав Симеон! Голямо момче, браво!!! Hug

# 92
  • София
за телевизора не е със стотинки или поне до 31.12 миналата година не беше Mr. Greenлошото е че аз случих на стая в самостоятелния ВИП - 512 с развален телевизор Rolling Eyes просто не работеше
Атадарче, и аз бях в 512-а  Hug Grinning
При мен ТВ-то вече работеше Simple Smile

Още малко инфо за самостоятелните ВИП - в 513 не работеше леглото, което е основното преимущество на самостоятелен ВИП. Гракнах, преместиха ме в 512, където духаше отвратително от дограмата - беше заметнато едно от кафявите одеяла НЗ  Laughing,
Изключително доволна съм от раждането и престоя си в болницата - от израждащия лекар и анестезиолога, през всички акушерки и педиатри, до последния санитар!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
ха ха ха духаше - Да! Mr. Green одялото е там от перди мен Crazy
иначе и аз съм ужасно доволна от всички е болницата и съм им благодарна  bouquet

# 93
Tutence, много благодаря за информацията.  Hug Моят пакет ми покрива всичко, дори и ВИП стая. Само че не знам кога трябва да отида да си попълня всички документи, за които ти споменаваш?  newsm78 Ти кога ходи - виждам, че има около месец до термина ти? И там доколкото знам има координатори, които работят с фондовете - при тях ли се ходи? А доколкото разбирам схемата за плащането е - първо ние си плащаме, после те ни възстановяват средствата, така ли е? Извинявай за многото въпроси, ама ми е за първи път и изобщо не съм наясно...  Embarassed

Честито на родилата мама, да са живи и здрави с бебчето и всичко да е наред!  Peace  baby_neutral

# 94
  • Sofia
Момичета, а по последно инфо от тези дни колко точно е топло в болницата, че ми казаха за зверска жега, да не взимам халат, жилетки и прочее, нощниците тънки с къс ръкав, да им вярвам ли или да се подсигуря все пак малко по-сериозно Mr. Green

# 95
Разбира се, че е топло, все пак бебета и родилки има основно  Mr. Green
Но не съм съгласна, че не ти трябва жилетка/халат - по коридорите, където неминуемо ще излизаш, все пак не е като в стаите.

АЗ бях с нощница с къс ръкав до коляното, къси чорапки и жилетка с дълъг ръкав, също до коляното, за извън стаята.

# 96
Имам въпрос.На сутринта след секциото в реанимацията дават ли нещо за пиене и ядене,т.е.трябват ли ми за там чаша и прибори или чак след като ме преведат в стаята?Че не си спомням от преди как беше newsm78

# 97
  • София
Дават парче сирене или кофичка кисело мл. (това на следващия ден след операцията), но спокойно може да се мине и без прибори.  Peace Чаша не ти трябва, а след шестия час малки мин. води с капачка тип спорт, за да не се оливаш, като пиеш легнала.

# 98
  • София
Имам въпрос.На сутринта след секциото в реанимацията дават ли нещо за пиене и ядене,т.е.трябват ли ми за там чаша и прибори или чак след като ме преведат в стаята?Че не си спомням от преди как беше newsm78
След секциото още същия ден си пиеш вода, чашки може и да ти потрябват на следващия ден -преди да се качиш горе,ако ще си разтваряш Солпадеин,но може и в някое шишенце да разтвориш.Нямам спомен да са ни носили ядене в реанимация newsm78

# 99
Tutence, много благодаря за информацията.  Hug Моят пакет ми покрива всичко, дори и ВИП стая. Само че не знам кога трябва да отида да си попълня всички документи, за които ти споменаваш?  newsm78 Ти кога ходи - виждам, че има около месец до термина ти? И там доколкото знам има координатори, които работят с фондовете - при тях ли се ходи? А доколкото разбирам схемата за плащането е - първо ние си плащаме, после те ни възстановяват средствата, така ли е? Извинявай за многото въпроси, ама ми е за първи път и изобщо не съм наясно...  Embarassed

Честито на родилата мама, да са живи и здрави с бебчето и всичко да е наред!  Peace  baby_neutral

При мен раждането ще е доста по - рано, поради ред причини ......   За ВИП-а да и моят пакет го покрива, но НЕ покрива ВИП АПАРТАМЕНТ -а и до колкото знам нито един пакет не го покрива.... провери си го това  Wink  От фонда ми казаха, че единственото нещо което ми трябва предварително е една декларация за лекар/екип, която трябва да си я изпратила към тях с твой подпис за да ти я подпечатат и те. Вече след самото раждане  фонда трябва да ти каже какви документи трябва да представиш за възстановяване на сумата. Да , права си, че първо ние си плащаме, а после те ни възстановяват парите ... За да си по - спокойна звънни във фонда и искай да ти изпратят мейл със всички документи който са ти нужни , хем ще си потготвена, хем ще си ги имаш черно на бяло

# 100
Мерси за инфо-то Hug
.Сега май се сетих за парчети сирене-доста гадно беше.А иначе за водата-ясно.

# 101
Tutence, хиляди благодарсности за подробната информация  Hug
Ще взема да им звънна и на тези от фонда да си поговорим, то има врема, ама ти си права, че е по-добре да съм подготвена.  Wink Мисля да отида и Ден на отворените врати през февруари, живот и здраве, за да разгледам болницата. Изобщо нямам представа каква е обстановката там, та поне да придобия малко идея  Peace Ти ходила ли си на такъв ден?
Ако наистина ще раждаш доста по-рано от термина, желая ти успех, дано всичко да мине като по вода и скоро да се радваш на сладко пухкаво бебче  Hug А после, ако намериш време, може и да споделиш как е било  Wink Успех!  Hug

# 102
Защо вода след 6-я час newsm78 Аз започнах веднага след като ме сложиха на леглото и завиха.Сестрата от операционната даже ми разтвори Солпадеин в едното шишенце newsm78
Храна-едно парченце пожълтяла извара-това казаха,че е-и аз не я докоснах.Хич не ми беше до ядене

# 103
  • София
Мерси за инфо-то Hug
.Сега май се сетих за парчети сирене-доста гадно беше.А иначе за водата-ясно.

Стига бе хора! Как гадно! Shocked Аз преди 8 г. в ТК ядох най-вкусните макарони в живота си. Нямаха сирене и масло даже  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама след близо 20 часа глад и раждане бяха ммммм, разкошни  Sunglasses

В интерес на истината на 5 етаж имаше 2 нелоши готвенки манджи. Със съквартирантката ядяхме. Не е добре да се кара на сухоежбини, особено ако искате да не пиете рициново. За нормалн о родилите говоря. Секциото си е друга работа, там сигурно си има специфики при захранването.

# 104
На нас ни даваха к.мляко,сирене,супа някаква.Редуваха ги

Общи условия

Активация на акаунт