Неонатологиата не е училище за родители

Колкото до изследванията, не мога сега да цитирам точно какви бяха,но освен ПКК,която е задължителна, имаше и тестове за генетични заболявания за,които се изпращат пробите на друго място и ти се обаждат в последствие ако има проблем защото при тези заболявания се налага режими,лечения, а и трудно се откриват преди да е станало късно. Ако питаш ще ти обяснят, а и някъде на сайта на болницата го пишеше.

Замислете се, че във всяка болница има места,където е забранен достъпа на случайни хора и има защо. Не бъдете егоисти,всяка майка иска да е с бебето си,но ако това застрашава здравето на другите бебета, тогава какво? Докато бях там в отделението имаше жени, които докато бебетата не бяха при тях пиеха бира,пушеха цигари,люпеха семки и се разхождаха по джапанки из съседните лавки със 100 човека рода около тях (няма да казвам какви)

За ваксините, според мен задължително ги слагат,освен ако няма предварително подписана декларация,че си наясно с рисковете, но това трябва да се провери или да се заяви при приема не знам