Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 300
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз си платих изследванията преди раждане, които впоследствие се оказа, че ми се полагат, анестезиолога доктор Игов много се учуди като му казах, но като споменах името на Григорова и дума повече не продума...

# 1 636
Аз и 2008 и 2012 бях във ВИП стая. По отношение на обстановката за 4 г. нищо не е бутнато-душовете в баните са счупени, в тоалетните има мухал навсякъде. Новото е,че няма ТВ като 2008 а таблети. Леглата са пружинени, което за раждалите секцио означава доста трудно ставане от леглото. Аз също не съм от придричивите, но все пак ако плащаш за ВИП стая, това което получаваш трябва да отговаря на парите. Освен това директор на ТК е бившия директор на Шейново, който бе уволнен от последната.
В кръга на шегата: Ако можеше и раждането да е бързо,приятно,лесно и чисто, като зачеването, мъжете ни щяха да искат да раждат!

# 1 637
А защо се наложи секцио, извинявай, че питам. Просто и аз съм с едно преди това и ходя на ЖК при Ташков, той още първия преглед ми каза, "значи и сега секцио" Mr. Green
За новата клиника в Надежда, Ташков ми каза миналата седмица на консултацията, че ще е цената 1500лв., но от друго място чух 1750лв. То направо излиза по-евтино от ТК, защото влиза всичко, самостоятелна родилна, таткото, самостоятелна стая и т.н. Всичко звучеше страхотно, но се притеснявам, че не са сработени като екип и при спешен случай не знам как ще се справят  Rolling Eyes
Днес беше откриването.

# 1 638
Според мен,няма от какво да се притесняваш в случая. До колкото разбрах освен дрТашков и др Игов се мести там, както и др Б.Ташков като консултант, но те и сега са екип от години Simple Smile така, че май само мястото ще е ново Laughing

# 1 639
Здравейте !

Аз ще раждам живот и здраве със секцио в края на февруари при др. Валери Гергов.
Някоя от Вас да е раждала при него или да й предстои раждане при него ?  А и да Ви питам трябва ли да се носи помпа за кърма в болницата, аз си купих на Медела двуфазната, надявам се че не съм сбъркала   ?

# 1 640
Момичета,много ви благодаря за мненията,да няма да ми е планово секциото ,а по препоръка,така ми каза док.,който ме наблюдава,но незнам каква е процедурата,трябва да го разпитам утре,че съмпри него.Въпросът е,че не ми се дават 900лв. за избор на екип(мисля си ,че няма никакъв смисъл).Първият  път беше без избор,попаднах на Григорова(верно,че не я видях повече след операцията),но всичко беще наред.
Здравейте !

Аз ще раждам живот и здраве със секцио в края на февруари при др. Валери Гергов.
Някоя от Вас да е раждала при него или да й предстои раждане при него ?  А и да Ви питам трябва ли да се носи помпа за кърма в болницата, аз си купих на Медела двуфазната, надявам се че не съм сбъркала   ?
Първата ми бременност я следеше той,но беше много против секциото,а аз исках и после не родих при него.Но като цяло,аз мисля ,че ще си много доволна.Я кажи как реши да си при него и колко ше платиш за това?

# 1 641
Здравейте!

Според вас кое е най-добре да избера - да отида на Дни на отворените врати или на училище за родители?

Казаха ми, че двете са почти едни и същи....
Дори разбрах, че на училището за родилите... се прави обиколка на болницата, а и включва безплатен ултразвуков преглед.

П.С. Идеята ми е да отида на едно от двете..... искам да добия представа за обстановката в болницата, за това как протича раждането, да разбера какво трябва да нося......

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:39 от maminka23

# 1 642
  mida03      Ами моята гинеколожка ми го препоръча. Май наистина не обича секциото, но при мене се налага, имам операция от миомектомия и ми казаха, че задължително трябва със секцио да раждам. Иначе цената е 1250 лв, без болничен престой. Аз от другата седмица започвам прегледи при него на 10 дни . Ти доволна ли беше от консултациите ?

# 1 643
Много бях доволна и този път се стих за него.Той май сега не практикува в тази болница идва само за раждане,ако си го извикал.А ти като ще си секцио по препоръка пак ли ще ги дадеш тези 1250лв.А ако не е по препоръка ,а по желание колко ще е тогава newsm78 Надявам се,че ме разбра.

# 1 644
  mida03c Ааа супер мерси, сега съм по-спокойна, значи човека е готин. Като го видях първия пт нещо се шашнах от него нищо не ми обясни и страшно бързаше даже мислех да го сменям  Simple Smile
Разбрах те, но нямам прадстава колко струва ако искаш по желание, може би най-добре е да му звъннеш и да го попиташ. Иначе да идва само за раждания и каза, че до април е там със сигурност след това не знаеше дали няма да има промени.   На теб кога ти е термина  ?

# 1 645
maminka23 почти едно и също е. Не знам дали ще разбереш как протича раждането тъй като всяко раждане може да протече много различно. Зависи от лекаря.  Ще добиеш впечатление от болницата и какво трябва да носиш  ще ти кажат. Аз съм била и на двете и наистина е почти едно и също. Само дето преди година и половина нямаше безплатен преглед. Явно сега има...

# 1 646
  mida03c Ааа супер мерси, сега съм по-спокойна, значи човека е готин. Като го видях първия пт нещо се шашнах от него нищо не ми обясни и страшно бързаше даже мислех да го сменям  Simple Smile
Разбрах те, но нямам прадстава колко струва ако искаш по желание, може би най-добре е да му звъннеш и да го попиташ. Иначе да идва само за раждания и каза, че до април е там със сигурност след това не знаеше дали няма да има промени.   На теб кога ти е термина  ?
На 21 март и съм се шашнала повече от първия път,даже съм по-неориентирана,каде как... Rolling Eyes

# 1 647
maminka23 аз вчера исках да се запиша за деня на отворени врати, но нямаше свободни места и ми предложиха Училището за родители. Ще ходя в петък от 11,00 ч. ако искаш опитай да се свържеш с регистратурата да се запишеш, ако ли не ще разкажа като се върна  Simple Smile иначе и аз прочетох, че включва безплатен ехографски преглед, но не съм сигурна дали наистина е така  Thinking

# 1 648
Ааа не знаех, че имат училище за родители. Къде мога да прочета малко инфо.?

# 1 649
Момичета, къде виждате на кои дати има отворени врати или училище?
Аз раждах първия път там, но четох, че имало ремонт и исках да видя нещо дали се е подобрило. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт