Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 322
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз бях секцио при Джонгова, която беше екип с Григорова. По време на секциото на Джонгова наложи да излезне и Григорова ме заши. Нямах усложнения, после всеки доктор, който ме видеше ме питаше кой ми е правил този шев. Иначе не съм общувала с нея, но ми се видя като доктор-цербер от миналото.

# 1 621
За Григорова като за мъртвите-или добро или нищо Peace
При първото ми планово секцио настана паника.Забавихме се.Трябваше да съм 4та поред/около12-13 часа наобяд/но се оказа,че ще съм първа понеже другите мами се изредили в операционната по нощите.Моя лекар имаше планова ранна операция-мамолог е в ТК-и нямаше как да успее.Помня как влетя в отделението с думите "Готово ли ми е момичето за секцио,че Григи се е разбесняла?" Лелеее то не беше тичане,блъскане...все едно на всички живота им зависеше от това.Даже им казах-"спокойно бе хора,бебето не е тръгнало да излиза" А онова червенокосо като влезе в операционна и ме видя още без да са сложили упойка и като се разкрещя.Настръхна ми кожляка и бях готова да ме режат будна и без спинална #Crazy
"Какво става тук,аз гоня график,какво ми я бавите,Гемеджиев като си я поел ми режи я,това бебе трябваше да е вече навън,график гоня аз...."Моя лекар се изпоти,пребледня...Абе кофти спомен.После и кафе и баница се яде до мен в операционната,та явно всички са и свикнали и само временно се панират

# 1 622
И това "чудо" колегите му го избраха за един от най-добрите аг-та в страната! И същите му колеги, ще кажат, че сме лаици и не разбираме, но аз пък ще кажа - не може някой да е сред най-добрите в областта си, ако не е човечен. Представям си при горните истории какъв спомен бих имала от ражданията си Sad
Втория път като раждах, съкилийничката ми беше "оперирана" от нея. Говореше за Григорова с благоговение. Пристига на визитация доктора - влиза, аз казвам "Добър ден", оная дори не ме погледна, та камо ли да поздрави, направо излъчваше презрение. Нашока жената, че не си е купила от конкретни лепенки! за раната, не й остави шанс да я пита нищо и не дойде втори път. А онази, въпреки лошото отношение, трепереше като при среща с господ...няма да успея да разбера някои хора (ама и нейния мъж беше доктор, може би за това).

# 1 623
иха, тя щом така се меси на колегите си се чудя какво ли ще ми е раждането ако се засечем Rolling Eyes

# 1 624
  • София
иха, тя щом така се меси на колегите си се чудя какво ли ще ми е раждането ако се засечем Rolling Eyes

Е, все пак им е шефка  Wink А и не е толкова страшна - не съм раждала при нея, но и двата пъти я "засичах". Пък и наистина трябва да ги стяга някой докторите от вр. на вр.  Peace

# 1 625
  • София
Според флософията ѝ разбрах, че мизерник е всеки човек, който не плаща за раждането на децата си и не им плаща скъпо образовсание.

Това силно ме впечатли... Crazy Crazy Crazy Може би съпругът й е преподавател в някое частно училище или университет...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз също съм чувала кофти неща за нея. Нямам лични контакти, виждала съм я по коридорите. При второто ми раждане беше в отпуска даже. Това, което говорят е, че непременно взима пари отделно от избора. Аз пък на това нещо много се чудя... как така ще дадеш за екип, че и отгоре. Мои приятели в Шейново бяха платили 980 лв +400 на ръка на доктора  Shocked Shocked Shocked Това беше малко преди да заковат цените на 350 лв.  Wink, което беше моя късмет  Sunglasses

# 1 626
Здравейте момичета!Аз родих на 16.10.2012 в ТК при д-р Ташков. Той е ЛЕКАР и ЧОВЕК. Родих секцио, по време на което и след което се чувствах прекрасно. Ако и първото ми секцио беше такова/то беше кошмарно/ нямаше да се бавя повече от година за да родя второ бебе:) По отношение на болницата - нищо не се е променило от 2008, което е жалко:( Ако трябваше сега да раждам, щях да се насоча към новата МБАЛ Надежда.
Леко бременеене на бременните мами и спокойно майчинство на родилите Hug

# 1 627
 Joy Joy Joy
Ще се насочиш на там защото дрТашков отива там. И аз така Laughing Аз заради него родих в ТК, но следващия път (живот и здраве) ще съм в Надежда Laughing

# 1 628
И заради него и заради д-р Стаменов и заради по-доброто състояние на балницата/все пак е нова/ е не с мухлясали стени, изтръмбушени легла и т.н. Надявам се и бъдещите пациенти да прояваят съпричастност и да не рушат нещо хубаво.

# 1 629
Е, чак пък мухлясали newsm78. Не мисля, че условията са толкова брутални. Аз родих лятото и бях в обикновена стая, пък не беше чак толкова зле. За държавна болница даже е супер ( не,че имам опит де( слава богу)) Wink

# 1 630
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хубаво ще се насочваме, само да видим какви ще са цените там  Grinning
В интерес на истината, до този момент повечето от пациентките на доктор Стаменов бяха насочвани за секцио (предполагам не всички, но много от тях) при Григорова и ЖК по ЗК (заради болничните, иначе в повечето случаи са следени от Сигридов, който е страхотен човек и лекар също) при доктор Ташков. Точно от две такива момичета съм чувала, че се дават още 400 лева плюс 900-те. Намира начин да си ги поиска, и то не лично, за да не стане гаф все пак  Mr. Green

И аз оживях в Тина Киркова, та даже хич не ми беше зле, и то в нормална стая.
Явно не съм от много придирчивите.

# 1 631
Нещо не схващам защо човек трябва да се следи по ЗК, за да взима болнични и при някого на частно, поради някаква си причина. Този частният не може ли да издава болнични?!

# 1 632
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
мисля, че не

# 1 633
Не всички на частно работят със здравна каса и няма как да издават болнични. На мен пък ми странно за пакета в ТК хем не работят с ЗК  хем издват болнични.

# 1 634
Е, да, аз затова си мислех, че всички на частно могат, щото в ТК ми издават. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт