Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 345
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз съм до Билата и съм с първа бременност ще се радвам да се срещнем в болницата и после да си бутаме количките.

# 1 606
  • Sofia, Bulgaria
мами аз не знам каква е групата на априлките във facebook но ето линк към моя ако някоя има желание за приятелство http://facebook.com/rozityy  Hug Hug Hug

# 1 607
1ва бременност през 2008г си платих абонамент за моя си лекар/300лв/
2ра бременност-родих Март м.г.-решихме,че няма смисъл да даваме 450лв
Записах се по здравна каса при Д-р Ралица Василева,но иначе си ме следеше и д-ра ми.При нея пускахме изследванията и записвахме тоновете.В ТК и за запис на тонове е 30лв ако не се лъжа/може да бъркам/
Платих си само избор на лекар втория път и ВИП.Първия беше секцио по-желание и се наложи да си платя целия пакет,който тогава включваше и ВИП.Общо 1100лв тогава.
И в Патология съм лежала 2 пъти-кошмарно е.И във ВИП леглата са с кожа или каквото е там и действително не е никак удобно,но такива са условията.
Д-р Панова е страхотна наистина.
За Анестезиолозите.Гецковки първото секцио,Войнова-второто.По-леко и безпоблено поставяне на упойката,отпускане и никакви проблеми беше при Гецковски.ПО-бързо се раздвижих и възстанових първия път.
При първото раждане бях сама по време на предоперативната подготовка,при второт си бях баш в предродилна с нормално раждащи мами.Катетър се слага след упойката....
Това е обобщено-писала съм в темата за раждане в болницата много пъти още от 2008 до второт ми раждане и сега правя нещо като разбор.Но това е само за цезерово сечение.За нормално раждане не знам как е.Имах късмета,че бях с мами,които също секцио родиха.Ако е нормално и бебетата във випа са си нон стоп при майките.На мен ми ги оставиха последната нощ и двамата,понеже беше бум на родилки и едва място се намираше и с връзки те вкарваха.Март 2012 беше доста бебеносен.
Успех на всички майчета  bouquet

# 1 608
И аз съм близко до Била, но от другата страна на булеварда- до Вилаз.

# 1 609
  • Варна-София
Благодаря на отзовалите се  Hug
Днес ще мина през Сердика и една поликлиника близко до нас, дано ми се усмихне късмета в този студ  Mr. Green
Щеше ми се да съм в ТК, тк мислех да раждам и там, мислех си че познавай ки малко атмосферата и персонала ще е по леко, но минавам на друг вариант.
Успех момичета   bouquet

# 1 610
Аз също съм решила да раждам в ТК. На 2 август ми е термина. Ще бъда на ЖК пак там. Далече ми е, но предпочитам да ми е сигурно. Защото там си ходя от година и нещо при един генеколог, който работи там.  Simple Smile

# 1 611
Благодаря на отзовалите се  Hug
Днес ще мина през Сердика и една поликлиника близко до нас, дано ми се усмихне късмета в този студ  Mr. Green
Щеше ми се да съм в ТК, тк мислех да раждам и там, мислех си че познавай ки малко атмосферата и персонала ще е по леко, но минавам на друг вариант.
Успех момичета   bouquet

Здрасти, пиши защо си се отказала, моля. Мисля, че ако причината е основателна за теб, може би и на някое друго момиче ще е полезна информацията, за да прецени  bouquet

# 1 612
  • Варна-София
Хех не съм се изразила много ясно Simple Smile Искам да кажа, че не съм се отказала от болнцата като място за раждане, само ЖК не ме устройва с този задължителен абонамент  Sad
Ще следя темата с интерес, въпреки че, моят термин е далечко 27 юли Simple Smile

# 1 613
Zdraveite,poneje nqmam vreme da iz4eta cqlata tema napravo da vi pitam.Mislq da rajdam v tazi bolnica,6te sam s planovo sekcio,kakvi sa cenite,ima li razlika pri izbor na ekip,vaob6te kakva e procedurata.Parvoto mi sekcio go pravi d-r Grigorova,ima li otzivi za neq sega i dali vaob6te e o6te tam  bouquet

Пиши на кирилица!!!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 09:50 от Vache

# 1 614
Zdraveite,poneje nqmam vreme da iz4eta cqlata tema napravo da vi pitam.Mislq da rajdam v tazi bolnica,6te sam s planovo sekcio,kakvi sa cenite,ima li razlika pri izbor na ekip,vaob6te kakva e procedurata.Parvoto mi sekcio go pravi d-r Grigorova,ima li otzivi za neq sega i dali vaob6te e o6te tam  bouquet

Здрасти. Пиши на кирилица, моля  Hug
Ето цените, http://1agb.com/page/single/id/35, актуални са. За въпросната докторка не знам нищо, някой друг да каже  Peace

# 1 615
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дааа, там е, в ролята на главнокомандващ  Mr. Green
Би трябвало, след като си с едно секцио това да е препоръка за второ, т.е. да си със секцио не по желание - но ти така си го и написаал - планово.
Има разлика с избор на екип - и тя е 900 лева в твой ущърб  Grinning
При Григорова може и малко повечко  Mr. Green
Това, което аз знам за нея - прави секциото добре, но много не се интересува какво се случва след това и също, че намира начин да вземе и над тези 900 лева. Може и да съм с грешни впечатления (от две жени), лични нямам - само я наблюдавах как строява всички в отделението (то и от това си има нужда може би, ама си беше малко като цербер в розова престилка  Grinning)

# 1 616
Аз бях с избор на екип - д-р Ковачева. Наложи се секцио по спешност и ми го правиха тя и д-р Григорова. Аз съм с много добри впечатления от нея, беше при мен и в предродилна, когато се чудеха какво да ме правят. След това в деня на изписването ме преглежда тя и ми махна конците. Много мило се държеше през цялото време. С много добри впечатления съм, но не съм избирала лично нея за екип, така че не мога да коментирам цените.  Peace В момента мисля, че е зам. директор на болницата.

беше малко като цербер в розова престилка  Grinning)

Те някои там си заслужават точно такъв цербер да им е постоянно на главата... Twisted Evil

# 1 617
  • София
Аз за Григорова нищо хубаво не съм чувала. Не коментирам уменията ѝ да оперира, тази тема ми е далечна. По принцип както моето наблюдение, така и споделени мнения около мен са, че тя е груба жена, която изглежда да няма реална представа за правата и заадълженията по принцип и своите в частност. Няколко нейни изяви по ТВ също помогнаха да се покаже като несхващаша, че важната длъжност, която заема не означава "власт" (т.е. неограничена власт).
 При второто раждане си бях сама в родилното и спокойно можех да слушам монолога ѝ (който колегите ѝ бяха принудени да слушат, щото нямат друга работа), какви мизерници са тия, дето не искат да си плащат за раждане. И това не беше подхвърлена реплика, а цяла тирада. Според флософията ѝ разбрах, че мизерник е всеки човек, който не плаща за раждането на децата си и не им плаща скъпо образовсание. Също даде идея всеки месец да се заделят левчета от заплатата в един буркан, и като дойде време за семейство и бебета, вече ще е налична сумата за раждане...
Още мога да пиша, все пак почти два часа говори тя. Мога например да ви преразкажа как унижаваше една майка, която искали да оперират, но тя предпочела да опитат първо естествено дали ще се получи.

# 1 618
 Joy
Ох, извинете.
Преди да забременея ми беше хрумнало, че може и да искам да платя за раждане, но определено не съм се сещала да спестявам за тази цел.  Laughing

# 1 619
  • София
За д-р Григорова - и аз не съм с добри впечатления  Confused . Като специалист не я знам каква е, но като човек  Close  ooooh! !
В предродилна, докато ми вливаха банките преди секциото (планово), буквално нахлу там, облечена цивилно с дълго кожено палто, да проверява какво става  Shocked . Освен мен имаше още две момичета, които ги чакаха за разкритие. Моят доктор обясни за всяка една от нас какво е текущото състояние и като каза за мен, че съм планово секцио по мед. причини, тая като се разкрещя - "Всяко второ раждане - секцио! Аман от глезли! И какво е това планово?! Ние не правим планови операции в събота!"... защото беше събота, но се налагаше точно в този ден да ми бъде операцията и моят доктор беше получил специално разрешение за това. Той човекът й обясни на Григорова кротко и спокойно, и като й каза "Аз съм получил разрешение от когото трябва!", тя се фръцна и трясна вратата. После докторът се извини и на трите ни за разигралата се сцена; каза, че последното място за "шефски истерични пристъпи" е предродилна и да не обръщаме внимание.

Общи условия

Активация на акаунт