Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 637
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 590
Ами аз при нея следя бременноста си и мисля, че ще ми е по спокойно с нея.

# 1 591
С някоя от вас двете ще се запознаем в болницата, усещам  Mr. Green

# 1 592
хи хи хи, ами супер...ще видим!!!

# 1 593
  • София
Здравейте, мили момичета! Слагам историята ми в скрит текст, защото е много болезнена.

Скрит текст:
Тази болница е кошмар за мен макар че дължа живота си на д-р Панова- изключителен професионалист!!! Родих октомври тази година по спешност без избор на екип- секцио и въпреки че имах страхотна бременност ме осакатиха за цял живот. Операторът, който ми направи секциото ( не бих искала да споменавам името му), не ме заши както трябва и направих хемоперитонеум ( кръв в корема). Държаха ме цяла седмица без да вземат мерки и да ме оперират отново, получих сепсис и в крайна сметка съм без матка и един яйчник. Поне си имам живо и здраво бебе, което да ми върне радостта от живота!!!

# 1 594
  • Sofia, Bulgaria
 Party има време макар че ще е хубаво да си с някой познат  Hug
моята бременност я следи д-р Желева зад 26 поликлиника има кабинет.

# 1 595
  • Sofia, Bulgaria
Uporitka-това което ти се е случило е много гадно дори не мога да си представа.....не знам какво да кажа Cry Cry Cry Cry

# 1 596
Еее значи си от Люлин, това е супер - аз също!!!
Упоритка, съжалявам за преживяното, живо и здраво да ти е бебето.

# 1 597
  • Sofia, Bulgaria
да  Crazy почти до Люлин и по точно Филиповци (но не махалата) Grinning 

# 1 598
Uporitka Много, много съжалявам Sad Надявам се вече да си се посъвзела и стабилизирала психически малко или много! Мисли за бебчо и затова, че е добре.  Hug

# 1 599
  • София
Благодарение на близките ми хора съм горе-долу по-добре. Преди си мечтаехме за второ бебче, но пък съм щастлива, че имам поне едно.... Съжалявам за спама! Лека бременност и безпроблемно раждане желая на всички!!!

# 1 600
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Uporitka  Hug
Добре, че все пак се е разминало най-лошото,
очевидно е била страшна ситуацията.
Може би все пак е хубаво да кажеш името (ако това не те товари допълнително, разбира се),
за да се има предвид. Не, че не се случват грешки понякога и на лекари, които като цяло не са некадърни, но все пак.

# 1 601
Uporitka съжалявам, че така са се развили нещата. Радвай се на малкото Слънчице и мисли за хубавите неща  Hug
И аз, като LemonDesi, мисля че е добре да споменеш лекаря.

# 1 602
Uporitka, много болезнена история...  Cry Дано бебенцето ви носи много радост!!!  Hug И кой знае, може след време да си осиновите детенце, хем ще сбъднете мечтата си, хем ще дадете дом на дете, което има нужда от него.

Krasuna, Rozita, и аз съм в Люлин, живеем до общината.  Laughing

# 1 603
Ооо, люлински майки здравейте  Simple Smile. И аз съм в Люлин с термин на 30,04. Може като се родят бебоците да ги разхождаме заедно. С първото никой не познавах и ми беше понякога много самотно на разходките.

# 1 604
  • Sofia, Bulgaria
 Joy аз съм с 1 бременност така че нямам нищо против да се запозная с други мами а и от мамите казали че са от Люлин аз съм най малка  Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт