Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 731
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 575
На мен ми препоръчаха Арабаджикова, при нея се е следила и е раждала водно моя приятелка.
Аз също исках водно, затова ми я препоръча. Тя си следи ЖК в болницата. Обаче винаги има много хора и се чака.

# 1 576
Това за леглата звучи много кофти  newsm78 как се спи на такова легло след раждане?!

# 1 577
  • София
Хем не е удобно, хем мога да си заклещя крака между пружината и рамката, а ме и мъчеше изпотяването. Много е гадно с тая гума.  във ВИПовете леглата с гума ли са?

# 1 578
  • София
Не знам гума ли беше или кожа,но беше ужасно.беше поне 30 градуса явгуст мсец в стаите и тези легла допълнително запарваха...Всеки ден се къпех и пак не се търпеше.

# 1 579
  • София
Хем не е удобно, хем мога да си заклещя крака между пружината и рамката, а ме и мъчеше изпотяването. Много е гадно с тая гума.  във ВИПовете леглата с гума ли са?

Кожено-гумени с пружина, наистина ужасно запарваха, просто отврат  Sick Освен това бяха ужасно хлъзгави, на първото завъртане в леглото чаршафът се усукваше около тялото и нямаше оправяне. За след секцио - идеален вариант просто!  Twisted Evil

С две ръце подкрепям избора на Ралица Василева. Не знаех, че води водно раждане, тя ми прави секциото  Peace

# 1 580
Цитат
Това за леглата звучи много кофти   как се спи на такова легло след раждане?!
трудно  Simple Smile
Цитат
Хем не е удобно, хем мога да си заклещя крака между пружината и рамката, а ме и мъчеше изпотяването. Много е гадно с тая гума.  във ВИПовете леглата с гума ли са?

Във виповете били същите легла.

# 1 581
  • София
Цитат
Това за леглата звучи много кофти   как се спи на такова легло след раждане?!
трудно  Simple Smile
Цитат

Във виповете били същите легла.
В двойните, в единичния е с легло с повдигащ се механизъм.

# 1 582
  • Варна-София
Здравейте Момичета   bouquet,
чета ви от известно време, но се престрашавам да пиша за пръв път,с риск въпроса да не е много по темата,но се надявам някой да ми помогне  Embarassed
Та дилемата е следната: трябва да се запиша на ЖК до няколко дни, бях избрала ТК, т.к ми е адски близо на 5 мин пеша, току що се връщам от там като ме сюрпризираха, че нямали договор със ЗК и ЖК е само с абонамент. Все си мисля, че не може да е точно така Sad. Сега незнам къде да ходя. Доста ми е трудно да се ориентирам, т.к нямам познати минали по този път, а и съм от друг град.
Ще се радвам ако ме насочите.
Благодаря предварително  Hug

# 1 583
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Нямат договор със ЗК за ЖК, да.
Може с абонамент за 450 лева при някои от лекарите,
а аз лично ходех на ЖК по ЗК при лекар от там - Константин Ташков (той обаче се мести в друга болница сега), но в друга поликлиника.

# 1 584
чета ви от известно време, но се престрашавам да пиша за пръв път,с риск въпроса да не е много по темата,но се надявам някой да ми помогне  Embarassed
Та дилемата е следната: трябва да се запиша на ЖК до няколко дни, бях избрала ТК, т.к ми е адски близо на 5 мин пеша, току що се връщам от там като ме сюрпризираха, че нямали договор със ЗК и ЖК е само с абонамент. Все си мисля, че не може да е точно така Sad. Сега незнам къде да ходя. Доста ми е трудно да се ориентирам, т.к нямам познати минали по този път, а и съм от друг град.

И аз като LemonDesi  бях при Ташков на ЖК в болница Сердика. Тя не ти е много далече, намира се в пряката до министерство на земеделието. Той найстина се мести в друга болница, но според мен ЖК в Сердика си остава. Пък и там има и други лекари от Св.София така, че можеш да провериш как стоят нещата.

# 1 585

Аз съм при лекарка от ТК на ЖК, но тъй като наистина там нямат договор със ЗК ходя в поликлиниката в Младост, където тя работи именно със ЗК. Поликлиниката е сравнително близо до метрото, лекарката има и часове в събота така че ми е удобно. После ще раждам в ТК. Така че ако не ти е проблем да се следиш другаде (все пак става въпрос за 1 посещение месечно), а да раждаш в ТК и това е вариант. Доволна съм от лекарката, първия път пак бях при нея, ако искаш ще ти дам координати.

# 1 586
Предстои ми раждане в АГ Света София през април, записвам се за да следя темата!
Успех на всички!!! Simple Smile

# 1 587
  • Sofia, Bulgaria
krasuna83-здравей и добре дошла  Hug аз също ще раждам април месец термина ми е 24 и също съм решила в ТК да раждам на теб коя дата ти е термина?

# 1 588
Здравей Розита, терминът ми е 19.04. Ще раждам при Жанна Колева.

# 1 589
  • Sofia, Bulgaria
аз не съм избирала newsm78 при който ми се падне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт