Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 455
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Спящата, честит ти Пресиан!!  Hug Hug Жив и здрав да ти бъде, много радост да ти носи! Hug

Значи технически били причините да не пускат. Ама принципно и ако има активно раждащи не пускат в родилна  Wink

# 181
  • София
Аха, представяш ли си как ще й се отрази на някоя първескиня...  Wink Междудругото болницата е фул - по едно време пак свършиха всички вип стаи.  Peace

И мерси за пожеланията!  Hug

# 182
  • София
Ами фул ще е... когато аз раждах се освобождаваха по 3-4 легла във випа всеки ден и се заемаха веднага. Та всъщност нямаше празно  Wink

# 183
Аз исках да задам един малко глупав въпрос Embarassed Къде става раждането докато родилна и предродилна са в ремонт newsm78 И още нещо.Операционните ремонтирани ли са?

# 184
  • София
Преди 5 месеца, предродилна зала беше в един коридор, преди Вип залите за раждане. В коридора бяха подредени 3-4 легла. А като дойде време за изгонването на плода - те местят в свободна Вип зала. Предполагам, че за 5 месеца са се променили нещата. newsm78 Но тук да се включат момичетата родили в последните седмици.  bouquet

# 185
Здравейте, аз раждах преди 2 седмици, в предродилна има 3 легла и като дойде време за раждането те местят в родилна. Има 3 родилни зали като едната е с ваната. Ако междувременно в предродилна няма места те настаняват в някоя от родилните зали. Поне мен така ме сложиха в родилната с ваната. После ме преместиха в предродилна и като дойде момента отидохме в родилна Simple Smile Когато раждах беше пълно 12 бебета се родиха Simple Smile Ремонта трябваше да е приключил отдавна,края на миналата година, но уви още се мотат.

# 186
Спящата, честито ти момченце  Hug Да ти е живо и здраво и много да те радва  newsm32

Относно ремонта - аз като бях на Деня на отворените врати сега на 07.02 казаха, че очакват през март вече да са с ремонтирана родилна зала. Дано!  Peace

# 187
Здравейте,
днес бях на преглед в ТК, защото си засекох контракции и доколкото разбрах приемната е вече на първия етаж.Така ли е?Моля, мамите , който са родили скоро да разкажат. Благодаря предварително!
Прегледа ме доктор Петров и ме пусна да си ходя.
Сега ми е едно притеснено, ослушвам се за контракции.

# 188
  • София
beni_f, да, там е, 103 кабинет.  Peace

# 189
Благодаря за отговора на Спящата!
Искам да попитам дали някоя от вас е имала бяло течение преди раждането. Беше ми се появило в 5ти месец гинеколожката ми изписа Гиназол изчезна и след време пак се появи, в началото на 9ти месец отново си го слагах и ми изчезна, но от събота сега отново ми се появи и вчера д-р Петров , като ме прегледа ми каза, че било опасно , защото можело да получа разкъсвания.Мен ме притеснява, ако сега си сложа Гиназол и тръгна да раждам да не стане по лошо, защото съм в 38 г.с. и действието на Гиназола е 5 дни.
Хубав ден на всички!!!

# 190
  • София
Преди близо 9 г. беше на 1 етаж  Wink Не знам дали 103 каб., ама беше там. Тоалетната и банята за след клизмата беше пъти по-хубава. Сега вторя път бях направо втрещена от тоалетната ( в предродилна зала) Дано като ремонтират да оправят това недоразумение.

# 191
Мен ме приеха на първия етаж, не помня дали беше 103 кабинет.
Аз бях там към 11.40 вечерта, но мисля, че и през деня там приемат. Банята и тоалетната за след клизмата са в самата стая, не се разхождаш по нощница и без гащи поне. Има си топла вода, можеш да се изкъпеш, е не 30мин душ, но да се измиеш след клизмата. На мен например ми се наложи да я посетя два пъти, докато ми оформят документите Embarassed А в пред родилна бяха три легла, първоначално бях сама, после след няколко часа се запълниха и другите две. Там също има тоалетна, е малка е и неприветлива като склад с разни неща, но върши работа.

# 192
  • София
Мен ме приеха на ет.2, тоалетната за след клизма е извън стаята в която те приемат.Това се случи м.6.2011г.

# 193
  • София
magnet_for_happiness, ти си била преди ремонта, мене ме приеха на 03 този месец.  Wink

# 194
  • София
magnet_for_happiness, ти си била преди ремонта, мене ме приеха на 03 този месец.  Wink
Бях по време на ремонта,драга Wink Имахме "щастието" да нямаме и топла вода постоянно, във вип отделението,поради което получихме дискаунт на нощувките.

Общи условия

Активация на акаунт