Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 460
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Имам предвид ремонта на родилно отделение, доколкото знам, е почнат след юни.  Peace

# 196
Аз като раждах 2008 приемния беше на 2 етаж.Влязох преоблекох се и изнесох на ММ дрехите си.Направиха ми клизмата и отидох до 00
Сега е на първия така ли?Не го знаех.Има си и 00 там предполагам.Приемат те на 1 етаж,обличаш нощницата и се качвате нагоре предполагам?Като в спешния кабинет ли?Там кме приеха като лежах в патология-преоблякох се,дадох на ММ дрехите си и ме качиха на 6 етаж

# 197
Приемат те в 103-и кабинет, правят ти клизмата, там е и WC и след това те водят на втория етаж в предродилна. Инфото е актуално от преди месец.

На мен ми дадоха зор да излизам от WC, тъй като приеха и друга жена още докато бях на стола за сапунената водица, да не говорим, че и мъжът й влезе с нея... ooooh!

# 198
Café con leche , къде се намира 103 кабинет? По спомени, на първия етаж има много кабинети и хора. Означава ли, че тоалетната е в коридора или се влиза от кабинета? И какво означава да ти дават зор да излизаш? Как се стига до предродилна зала - с асансьора и покрай всички хора ли се минава? Ами то така е ужас. Като раждах през 2008 г. поне от кабинета на 2 ет., дето те приемат. отсреща беше родилната зала.

# 199
103-и кабинет е на първи етаж, почти до главния вход, още преди да стигнеш фоайето с големия асансьор. Във WC си се влиза от кабинета  Peace Зорът е ясен - викаха ми от кабинета да излизам от  Toilet Crazy
До предродилна стигнахме с асансьора, минавайки през народа по коридора.

# 200
  • София
magnet_for_happiness, ти си била преди ремонта, мене ме приеха на 03 този месец.  Wink
Бях по време на ремонта,драга Wink Имахме "щастието" да нямаме и топла вода постоянно, във вип отделението,поради което получихме дискаунт на нощувките.

Верно ли получихте дискаунт?  Shocked Shocked Shocked

Е стига бе хора! Естествено, че тоалетната е в или до стаята дето правят клизмата  Wink Уверявам ви, че на 1 етаж ситуирането е доста по-добро, отколкото беше на 2 етаж преди ремонта на родилна и предродилна. А как отивате в предродилна? Ми по стълбите. Така отидох през 2003 г. Качих се с багажчето след клизмата заедно с акушерката. iasdre, какво им е на хората? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Нали ще си по нощница, какво те притеснява. Там е АГ болница. Нормално е да има хора по пижами и нощници по коридорите.

# 201
  • София
Има заповед (залепена е на вратата на 103-и) акушерката да те заведе до предродилна, а тя те качва с асансьора (когато работи, защото продължава да се разваля  Simple Smile ).  Peace

# 202
Е, май не трябва да ме притеснява - това ще ме интересува най-малко изглежда. Мисля тази седмица да се видя с лекаря за раждане, та евентуално ще се осведомя каква е процедурата с приемането за раждане. Благодаря ви за информацията, момичета    Party

# 203
Ох този асаньор #Crazy Мен като ме изписваха от патологията ми се наложи да се кача и сляза 2 пъти по стълбите #Crazy Как не родих не знам.Сега няма да ми пука особено.
За нощниците-те и в спешния кабинет като отидеш за приемане в Патология също там се преобличаш и минаваш по коридора по пижама Peace

# 204
По въпроса за нощниците - дават ли от болницата или трябва да си носиш?

# 205
  • София
Трябва да си носиш.  Peace Преди 6 гг. не даваха да раждаш със своя, камо ли секцио, сега е точно обратното...  Simple Smile

# 206
Идея от къде мога да си купя още нощница, удобна за кърмене? Имам една от първото раждане.

# 207
Търси нощница за кърмачки на Vienetta Secret

Аз моите ги взех от едно магазинче за прежди в базара на търговския дом срещу Съдебната палата. Имало ги и на пътеките в Младост 1, както и на пазара Иван Вазов, а вероятно и в безброй други магазинчета за бельо.

# 208
  • София
А аз едната -същия цвят  Laughing само с друга картинка-от Илиянци,а мъжа ми взе една пак същия модел-магазинче до самата тина киркова.

# 209
Сега и секциото ли е с твоя?Аз разбрах,че само по стаите

Общи условия

Активация на акаунт