Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 144 452
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Явно тея с гумената облицовка така се наричат.И аз не знаех newsm78
За съжаление не, гумените са медицински, с възможност за движение на различни зони и са много удобни. А "русенските" са тези, от време оно, когато явно е имало 3-4 завода в цяла България. Та тези са правени в завода в Русе - може би най-елементарните с две табли, и посредата пружина.
ето го

# 166
Аз като бях в двоен ВИП леглата бяха гумени newsm78 и в патологията също.Запарват зверски обаче

# 167
  • София
Аз като бях в двоен ВИП леглата бяха гумени newsm78
Peace да,такива са и адски неудобни особено за оперирани...

# 168
На мен ли го казваш-и аз бях оперирана.
Не ми се мисли сега как ще е #Crazy

# 169
О да леглата много запарваха, като се събудиш все едно си се препотил ужасно...

# 170
  • София
Всъщност леглата бяха "русенски". Дюшеците бяха гумени. Wink И да, запарваха ужасно!

# 171
  • София
На мен ли го казваш-и аз бях оперирана.
Не ми се мисли сега как ще е #Crazy
Не не го казвам на теб.Simple Smile Изказвам си мнение-може да го прочетат и мамчета на които ще им е за първи път и ще са оперирани. Grinning Преживява се,но не е комфортно, аз затова другия път ще взема самостоятелен вип ако раждам там.

# 172
  • Sofia
Мами, съвсем забравих да питам - дрешки за бебо, освен за изписването трябват ли? Имам предвид пижамки и бодита - за отделението или ги омотават в техни пижамки?

# 173
  • София
Мами, съвсем забравих да питам - дрешки за бебо, освен за изписването трябват ли? Имам предвид пижамки и бодита - за отделението или ги омотават в техни пижамки?

В техни,в техни Simple Smile

# 174
  • Русе/София
Всъщност леглата бяха "русенски". Дюшеците бяха гумени. Wink И да, запарваха ужасно!
дюшеците всъщност са облечени с кожа,поне на мен на кожа ми приличаше

# 175
  • Sofia

ммм, фантазия направо, тези са ми направо любимите, дето спарват хубавинко, докато течеш Joy

# 176
  • София

ммм, фантазия направо, тези са ми направо любимите, дето спарват хубавинко, докато течеш Joy
Не е приятно, но в чест на истината не се сещам за друг вариант да останат чисти... Имайки предвид колко обилно е кръвотечението първите няколко дни. За себе си мога да кажа, че първия ден 2 пъти успях да изцапам чаршафа  Embarassed
И май наистина материалът не беше гума, а кожа...  Peace

# 177
  • София
И не съм сигурна, че съм разбрала правилно, затова искам да попитам и вас - тези, които са с избор на екип раждат в самостоятелна ВИП родилна зала и са сами, без други родилки, така ли?

Не, раждат с екип Wink. Ако искаш ВИП родилна зала заплащаш допълнително, само че е задължителен избора на екип тогава.

За родилна и предродилна.. ами зависи, ако е имало раждащи жени естествено, че няма да ви пуснат да гледата, Аз като бях в ТК на отворено врати през 2002 г. нямаше раждане и влязохме в родилна  и предродилна.  То и по време на активно раждане например вратите на родилна откъм коридора се затварят, а в останалото време може да са отворени Wink

За леглата, тия специалните легла са за раждали секцио удобни. На другите родилки за какво им е? Иначе, Елси точно от тия спарващите са, ама това е положението.. няма как да се почистват иначе  Wink
Соециалните легла са скъпи, няма как държавна болница да бъде оборудвана изцяло с тях. В МД миналата  година правиха ремонт и не навсякъде има такива легла.

# 178
Vache, Milena*, благодаря !!!  Hug

Milena*, добре си обяснила за "русенските легла" - точно най-прости легла с пружина, произвеждани преди мнооого години в завода в Русе  Wink Вече не мислех, че някъде ще видя такива, но онзи ден в болницата ми припомниха за тях  Joy
Само се надявм всичко да е наред и да си родя нормално, защото наистина не ми се мисли за опериран да лежи на такова легло, че и да се мъчи да става от него...  Shocked Но май като се замисля, ще е най-добре да си искам еденичен ВИП...  Thinking

# 179
  • София
Vache, не пускат в родилна и предродилна, защото още са в ремонт - в коридора има стълби, кофи и т. н. (зад стъклената врата, която и аз, и ти помним).   Simple Smile Инфото ми е съвсем прясно - родих на 03.02., а вчера ме изписаха. Ако има нещо да питате, казвайте, макар че не обещавам кога ще успея да отговоря, че още си нагаждаме режима с бебето и каката и положението е  #Crazy .

Елси, извини ми, моля и в отчетната, аз ще гледам да хвърля скоро едно око и там да видя кой още вече не е 2 в 1...  Wink

И още - благодарности на д-р Иванов и д-р Игов, както и на целия персонал.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт