Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 726
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 780
Емиии...те винаги могат да ти кажат - моя екип е с еди кои си, пък ти си избрала друга...Питайги , да не гадаем Wink

# 781
Здравейте,
да се включа за избор на екип и акушерка. Ходих на отворените врати миналата седмица и това което разбрах аз от казаното е  - Избор на екип, избираш лекар, а той си има екип - 900 лв.. Отделно има избор на акушерски пост - 300 лв. При него си посочваш акушерката която искаш и е на твое разположение 24 часа, лекар е който е на смяна.

# 782
Аз също съм възхитена от Белишка- прекрасна  е тая жена.

# 783
  • София
никита,някоя мама беше споменала,че е доволна от акушер Ели Белишка (дано не обърках фамилията)...

Ако си избрала доктор му вземаш и телефона,за да му звъннеш като тръгнеш да раждаш не зависимо по кое време - той е длъжен.Но избереш ли доктор - съответно избираш екип.Т.е. той си избира екип. (акушер,анестезиолог и там още каквото му трябва  Mr. Green )

Както разбирам, избрала съм доктора и той си вика екипа с него...така ли? И ако не са на смяна и тях ли ги буди нощем newsm78? Мисля да избера водно раждане , но явно това не е от значение Simple Smile

По моето скромно мнение екипа се състои от доктора и персонала на смяна. Само за плановото секциото доктора си вика анестезиолога. Това видях аз от моето раждане преди година. Всички в предродилна бяхме с избор на лекар, но акушерката, анестезиолога и неонатолога си бяха на смяна и присъстваха на ражданията на всичките лекари с избор.

# 784
Да, има логика! А акушерката по избор явно идва да асистира на родилката, когато тя си е платила само 300 лв за акушерка без избор на екип(доктор)

Мерси момичета  bouquet

# 785
  • София
Вече съм писала, че на мене ми отказаха упойка с първото раждане въпреки избора на екип, защото бебето беше високо...  Peace

# 786
Да, има логика! А акушерката по избор явно идва да асистира на родилката, когато тя си е платила само 300 лв за акушерка без избор на екип(доктор)

Мерси момичета  bouquet
Миналата седмица едно момиче с което бяхме заедно на тонове ми каза,че ще плаща 600 лв за избор на акушерка?
Имам въпрос- майките от отчетната ми разправяха как в някои болници не давали обикновено бельо, а само еднократно или никакво дори. Нали тук няма такива нововъведения, че аз съм подготвила нормално бельо ?

# 787
Какво означава обикновено бельо ако имаш предвид нормални гащи  Naughty не дават разбира се ,кой ще те чака и затова на сутрепните визитации без никакво бельо а след това еднократни гащи. Peace

# 788
Какво означава обикновено бельо ако имаш предвид нормални гащи  Naughty не дават разбира се ,кой ще те чака и затова на сутрепните визитации без никакво бельо а след това еднократни гащи. Peace
оо, добре, че попитах. За сутрин знам, че не трябва на визитациите да съм огащена, но преди три години си носех нормални гащи само и тогава никой нищо не каза...хм отивам за еднократни.

# 789
Стига бе! Какви са тия глупости? И какво означава "някой ще те чака"?! Все едно да ми кажат какъв крем за зърната да ползвам или каква марка памперси да взимам за бебето.

Аз си бях с обикновени гащи. Тоя път съм си подготвила пак едни стари, дето даже ще ги хвърля на тръгване от болницата.
Какво ги бърка с какви гащи съм? Защо да ми запарва в 30-те градуса някакъв найлон, вместо да ми е удобно, особено с тия лохии. Ай,у лево  Sunglasses

# 790
И аз съм приготвила гащи, които смятам да не ползвам повече, имах такива и предния път и си ги пазех за сега, нооо не ги знам къде са нищо чудно да съм ги метнала в някое кошче.

# 791
Ами така или иначе все са за хвърляне вземи ги ако ги намериш ,ако ли не не си заслужава да се хабят а и аз след секцио ми бяха по не стегнати еднократните   bouquet на мен ЛИЧНО

# 792
Преди 20 дни си бях с обикновени гащи и нищо не са ми казали.Тези стерилните са ужасни,по мое мнение,добре че си бях с гащи, че да ходя като човек!!!

# 793
Преди 20 дни си бях с обикновени гащи и нищо не са ми казали.Тези стерилните са ужасни,по мое мнение,добре че си бях с гащи, че да ходя като човек!!!
А си представи, че някъде не давали да се слагат гащи-една девойка ми разказва и каза, че си мразела посетителите, понеже много трудно се ходело без гащи и само с лигнин между краката. Wink

# 794
Оооф ужас нищо не му разбирам на тоя избор на екип...пък плащаш 900 лв избор,пък отделно акушер пък....еми аз ти 900 лв за доктора ли само давам?Аз съм с планово секцио - ама ако тръгне по рано как процедират с тия избори на екипи.
Значи да разбирам,че ще платя 900 лв - ако си дочакам датата и си ме изражда моя лекар с избран анестезиолог и акушер.И,че ще платя отново 900 лв - ако не си дочакам датата и звънна само на лекаря (който всъщност може пак да е друг - ако уцеля периода в който моят е отпуска) newsm78 Много шантаави....даже не мисля и да се занимавам.

Общи условия

Активация на акаунт