Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 633
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте, записвам се и аз в темата, за да следя, защото съм решила да раждам в Тина Киркова. Терминът ми е на 06.09. първо раждане. Мисля тези дни да се отбия да видя обстановката, че мамите от нашата отчетна септемврийска тема почнаха да раждат вече Simple Smile . Случайно знаете ли кога има ден на отворените врати?  Видях от 1-ва страница какъв багаж искат, за документите знам. Аз съм за нормално раждане и мисля да не си избирам екип, за да не пресират излишно и да бързат да ми го извадят. След това мисля да ползвам ВИП стая, но не съм решила единична или двойна. Някой може ли да ми каже всички ВИП-ове ли са със самостоятелен санитарен възел?
Мерси предварително

# 856
  • София
Двойните са с общ със съседния двоен вип  Peace

# 857
Двойните са с общ със съседния двоен вип  Peace

Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 858
Тоове в медицински център Асцендент...или подобно му беше името.Не съм заплащала.Записите бяха по 15 минути миимум Peace

# 859
  • София
Момичета, здравейте!  Hug
Много се радвам, че открих тази изключително полезна тема   bouquet

Имам един въпрос, понеже не намирам отговор в линковете на първа страничка  Praynig

Предстои ми секцио по медицински причини. Заплаща ли се нещо в този случай (че в сайта им и цени не виждам  newsm78)?  Praynig

# 860
Деси, върни се няколко страници на зад , търси постове на TAyra, с нея се обсъждаше доста това. Peace
Аз пък днес бях на тонове там, според тоновете ме пратиха в спешния , а пък там ми казаха, че това ако били контракциии съм щяла да родя по нова година. Laughing

# 861
Tова с тоновете е много подвеждащо Rolling Eyes. Имам болки и нередовни контракции, и последния път и при мен се отразиха, анма съм така от 4 дни Grinning

# 862
  • София
Деси, върни се няколко страници на зад , търси постове на TAyra, с нея се обсъждаше доста това. Peace

Много ти благодаря!  Hug Прочетох постовете на Тайра, тя обаче е лежала в патологията, така че май е най-добре да отида на място и да попитам  Hug

# 863
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
По принцип когато не е планово секциото с избран екип, витаги се остава в патологията - най-малко за ден. Иначе наистина, най-добре иди на място и попитай. Успех   bouquet

# 864

Много ти благодаря!  Hug Прочетох постовете на Тайра, тя обаче е лежала в патологията, така че май е най-добре да отида на място и да попитам  Hug
Ами те на Тайра пак така й казаха,че е най- добре, понеже така минава по касата- т.е. като се мине през патологията, а и на Тайра точно й беше добре,че лежа тама, че бебчето по едно време беше почнало само да излиза и в крайна сметка я срязаха много бързо и си беше баш по медицински причини. Peace Отиди и питай- наистина са учтиви, въпреки че имат малко шашави коментари понякога.

# 865
  • София
LemonDesi, gundie, много ви благодаря!  Hug

Така и ще направя - ще отида на място и ще попитам, че то не остана много - на 6-ти ще ми издадат 45-дневния болничен. Аз съм лежала с операция там и съм много впечатлена от отношението към пациентите  Peace

# 866
Някой има ли телефон на  д-р. Дончева? Ще съм ви благодарна  Hug

# 867
Здравейте!

Днес излязохме от "пандиза" Simple Smile Ще ви разкажа по-подробно тия дни. Набързо - като стигнах до ТК се оказа, че за малко е можело и да не стигна и да ни пишат по вестниците  Laughing
Раждането ми мина по най-прекрасния начин, точно както съм искала и съм си го представяла, за което трябва да кажа, че съм благодарна на доктор Дончева - човекът, който сбъдна мечтата ми за активно естествено и водно раждане! Simple Smile Препоръчвам я с цялото си сърце.
Подробностите ще гледам да ги напиша възможно най-скоро, обещавам Simple Smile

# 868
  bouquet  bouquet  bouquet Честито бебенце!! Да сте  живи и здрави! Ще чакаме разказчето с нетърпение Simple Smile

# 869
Ейй, Пипи , не се засякохме, но нищо и без това в градинките ще ни е по- приятно. Чакам с нетърпение разказа ти за раждането,ама се надявам да го чета след като и аз съм родила. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт