Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 618
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 870
Pippilota_Mentolka Честито и тук! Честита радост!   Hug

# 871
Честито, да сте живи и здрави,  и  аз скоро ще влизам там. Ще чакаме разказа ти.  bouquet  bouquet  bouquet

# 872
Pippilota_Mentolka честито и от мен!

# 873
Здравейте!
Успях да сканирам списъка какво  е включено в Абонамента за проследяване на бременност в Тина Киркова, за всички,които питат и се интересуват   
лист 1
лист 2
  bouquet

# 874
Единственото което е извън стандартната ЖК са УЗД (общо 9), като имате в предвид че 3 се покриват от ЗК а другите са това за което се плаща реално... а колко е цената на целия пакет че ми стана много любопитно колко взимат за 6 ултразвука на долнопробните апарати (само в 121 к-т си струва)

PS Сега видях че е 450 лв  #Crazy

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 11:46 от ladysunny

# 875
Имате ли отзиви за д-р Григорова,предстои ми секцио при нея.Лекаря,който бях избрала ще е извън България по това време.Тои ме свърза с нея и Игов,но дефакто това ми е единствения контакт с нея.

# 876
Факир на скалпела според мнозина. Шеф родилна зала. Оперирала Николета Лозанова  Tired Лични впечатления по отношение на операция нямам, но докато лежах в предродилна, командореше наляво и надясно колегите си  Crazy

Игов е уникален ПИЧ!! Ако не бях обвързана, щях да си падна по него  Grinning Laughing

# 877
Деси, ходиш ли в частния и кабинет?

# 878
На Григорова ли?Не.Аз следя бременността си при Сигридов,на ЖК ипри Ташков,исках той да ме изражда,но тои пък заминава Sad.И ме прехвърли на нея.Игов ме вика на 5,а при нея не знам.

# 879
А, това е много добре. Само знай, че като родиш Игов по всяка вероятност ще ти идва на свиждане, той е страхотен.

# 880
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ще си свърши работата добре Григорова, ако не друго - то поне със сигурност се справя добре с това.
На Ташков съм му казала, че ще си планувам следващото бебе според това, кога ще е на работа  Grinning

# 881
  • София
Факир на скалпела според мнозина. Шеф родилна зала. Оперирала Николета Лозанова  Tired - Нея не я ли оперира Иво Тодоров, имаше и разни усложнения...?  newsm78 Лични впечатления по отношение на операция нямам, но докато лежах в предродилна, командореше наляво и надясно колегите си  Crazy

Игов е уникален ПИЧ!! Ако не бях обвързана, щях да си падна по него  Grinning Laughing - Да-а, оказа се, че и моята музика слуша...  Laughing

# 882
Има ли в ТК дежурен гинеколог през събота и неделя на 1 ет.? Мога ли да отида да ме прегледат ако имам притеснения и моят лекар не си вдига телефона?

# 883
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Има, по всяко време има.

# 884
Много благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт