Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 5 част

• 143 594
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 885
Григорова е страхотен специалист но не очаквай кой знае колко топло отношение... но за сметка на това Игов ще се реваншира и за нея и като отношение е супер и като специалист. Що се отнася до Николета нея я оперира и следи изкъсо външен лекар, може и Тодоров да се е казвал не го бях виждала друг път, и се надявам да не го видя, мислеше се за кой знае какво както и пациентката му  Crazy
kilimiotlista денонощно има кой да те приеме, ако нещо те тревожи можеш без притеснения да отидеш

# 886
  • София
Григорова е страхотен специалист но не очаквай кой знае колко топло отношение... но за сметка на това Игов ще се реваншира и за нея и като отношение е супер и като специалист. Що се отнася до Николета нея я оперира и следи изкъсо външен лекар, може и Тодоров да се е казвал не го бях виждала друг път, и се надявам да не го видя, мислеше се за кой знае какво както и пациентката му  Crazy - Същият е  smile3521 Преди беше в ТК, сега изражда (разбирай оперира секцио) там като външен; само дето с Николета не се засякох, а попаднах някъде на инфото...
kilimiotlista денонощно има кой да те приеме, ако нещо те тревожи можеш без притеснения да отидеш

# 887
Благодаря за мненията на вси4ки  bouquet  bouquet  bouquet
Важното е вси4ко да е наред и да мине без проблеми Praynig

# 888
Малко се позабавих с разказ, но с "ново" бебе и дете е малко трудно да се организирам и да напиша подробно как премина раждането ми в ТК Simple Smile
Та ето и първа част, която няма много общо с болницата:
http://pippilotamentolka.wordpress.com/2012/08/29/waterbirth2/

Утре ще пусна и същинската част и пак ще пусна линк за любопитните. Ще понапиша и малко подробности за материалната бази и туй-онуй за персонала в "хотелската" част, от който мисля може да се иска доста като следдипломна квалификация!  Simple Smile

# 889
Ето и същинския разказ:
http://pippilotamentolka.wordpress.com/2012/08/30/waterbirth2-2/

А това са малко снимки от ВИП родилната и двойния ВИП:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.519903651359997.137525. … 677221&type=1

# 890
  • София
Пипи, искрено ти благодаря за снимките и изключително полезната информация! Разказът е разкошен, много ми харесва чувството ти за хумор   bouquet Peace

Да ви е жива и здрава малката хубавица!  Hug

# 891
Pipi  smile3525
Честита душичка!

Страхотен разказ! Благодаря ти за куража, че нещата могат да се случат и "почти" както ние родилките искаме!

Успех с малката красавица и баткото!   bouquet

# 892
Пипи, страОтна си  omm omm omm

Дни на отворените врати за септември - 4-и, 11-и и 25-и.

# 893
Благодаря, момичета Simple Smile

Между другото, модератора на темата да се чувства свободен да копне снимките, ако трябват за първа страница Simple Smile Онзи текст с нотариално завереното за неомъжените двойки го снимах специално, че няколко човека се чудеха по-напред в темата Wink

# 894
здравейте мами Simple Smile
Ето ме и мен с хубавата новина Heart Eyes на 29.08 в 07.10 се роди моята принцеска Йоана- 3700 и 51см.
Малко се понапънахме във ваната Laughing, но все пак раждането мина добре. Др. Дончева е прекрасна- препоръчвам и аз като Пипи от все сърце Heart Eyes

# 895
Пипи, нямам търпение да прочета разказа ти:) Ти наистина разказваш супер интересно:)

# 896
nikkita77 Честито!  Hug
Пипи - страхотен разказ, много зарибявящ  Heart Eyes

# 897
Здравейте момичета, искам да питам някоя мацка, която е ходила на консултации при д-р Рени Ковачева (последната година), може ли да сподели къде се намира частния й кабинет и дали има някакъв телефон за връзка, за да не я тормозя на личния й телефон.

# 898
Преди няколко дни в Св София се роди и моята дъщеричка. Останах доволна от болницата, лекаря ми - д-р Маленов, условията и отношението на персонала. Бях в единичен вип. Пипи е описала подробно. За мен плюс беше, че близките ми можеха да идват и да стоят при мен с часове, но в останалото време просто лудваш сам в стаята. 
Като огромен минус отчитам сменянето на памперса на бебоците. Три пъти на ден ги сменят и то преди хранене, а те се наакват след хранене. Не разрешават сам да си ги смениш, може да им го носиш и да искаш смяна, но като отидеш два-три пъти и започват да мрънкат. Прибрахме се и още се борим с ужасното подсичане, с което се сдобихме в болницата.

# 899
Преди няколко дни в Св София се роди и моята дъщеричка. Останах доволна от болницата, лекаря ми - д-р Маленов, условията и отношението на персонала. Бях в единичен вип. Пипи е описала подробно. За мен плюс беше, че близките ми можеха да идват и да стоят при мен с часове, но в останалото време просто лудваш сам в стаята. 
Като огромен минус отчитам сменянето на памперса на бебоците. Три пъти на ден ги сменят и то преди хранене, а те се наакват след хранене. Не разрешават сам да си ги смениш, може да им го носиш и да искаш смяна, но като отидеш два-три пъти и започват да мрънкат. Прибрахме се и още се борим с ужасното подсичане, с което се сдобихме в болницата.

Мила, сменях си памперса и хич не съм се обяснявала Laughing Имаше една акушерка, която на всички казваше мамче Grinning...тя се опита да се наложи, ама не и мина номера:)

Общи условия

Активация на акаунт