Монодиета -част 4

• 22 264
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
diana_m,заряза ли ме? Sad Cry
аз имах много неприятни емоции и избих в храна съответно,което е тъпо..но предпочетох нея пред илач..
плодове не съм си купила още..сега се каня да изляза..на мен с плодове не ми върви..изям ли един и после се започват свободните съчинения..смятам на сок,а и глада ще ми помогне в психическото с-ние..
а за картофите,момичета ,сте в голяма заблуда.петър димков дава 3 дена на ртофи без сол,разбира се,и по лъчжичка до 3-сладко от ягоди без захар.картофите с магданоз,лук и копър.и се сваля от 1 до 3кг,в зависимост от изходните..те са много богати на калий и водят до невероятен диуретичен ефект.като калории,даже са по-малко от някои плодове.
по същият начин стои и с ориза. подробно е описан в темата за детоксикацията на д-р михайлов.принципа е същият.и се свалят същите кг,както и в плодовите дни.
успешен диет ден от мен на всички! Hug
пс.
поздравления за всички с минусите! Hugна останалите-тепърва ни предстои,нали?  bouquet

# 271

съжалявам мила, просто не мога, не ми харесва и няма да съм на плодове  Sad Sad Sad

Дано нямаш някакви проблеми и дано всичко се оправи много скоро  Hug Hug Hug

# 272
и аз не мога на плодове..прилошава ми..или сокове и мляко ,или сурови зеленчуци.или варианта с грейфрут и яйца..ще го реша в движение..Simple Smile
разбирам те!споко!
с твоята компания щеше да ми е по-лесно..
благодаря ти!ще се събера,но ми трябва още време..

# 273
.......
благодаря ти!ще се събера,но ми трябва още време..

В живота има много малко неща заради които си заслужава да плачеш, да се ядосваш и да съжаляваш. Хубаво прецени въпросните емоции дали заслужават да хабиш от нервите си  Wink

# 274
след време,ще разбера,че не си заслужава.но за сега са по-големи от мен.
но и това ще мине!благодаря ти още веднъж за подкрепата!
а в понеделник-ще обявиш ли ден лунен?

# 275
Диана, Ина, аз пък на плодовия ден издържам, трудни са ми яйчените и млечните.
Много интересен факт за картофите. Обаче аз едно време постих и постоянно в менюто ми имаше картофи е да не ви казвам колко бях качила. Оттогава ги избягам, въпреки че ги обичам.
Сигурна съм и ще ви го докажа, че утре ще съм качила.
Това за ягодите е хубаво, но и аз много не съм по сладко.
На картофите сигурно са около 1,200, но няма да ги изям всичките както гледам, че сега ги ядох, сложих лук, чесън, мащерка, копър, лют пипер, сол, пипер, Естрагон и около 1 с/л. олио. Добре се наядох утре ще си стискам дупето, ама поне дано се оправи урината ми.  Чухдех се с какво да ви мотивирам, на снимките не реагирахте, ето едно клипче, дано ви помогне с нещо.
http://www.youtube.com/watch?v=WlPuvwawudQ&feature=related

# 276
Chicagobouquet
постите са относително нещо..аз ги спазвам много години и всеки път различно ми се отразяват.като ги карам на пържени картофи и филии с маргарин и лютеница,качвам,а и не се чувствам добре.
ако съм по д-р гайдурков-влизам в страхотна форма!
а и всеки организъм е много индивидуален.преди време с 5дена по дюкан,качих..(месото ми беше риба,защото друго не ям..),а хората сваляха..
с моното всеки ще открие кое как му влияе,което си е голямо предимство.а и при редуване на протеини,въглехидрати,...организма не зацикля.от едното ще сваляме,от другото ще забързваме метаболизма.

# 277

ина, разкажи повече за постите по гайдурков
търсих му книгите преди няколко месеца, но ги нямаше в книжарница

# 278
правила съм Коледните пости преди седем осем години и не бих повторила.
Аз тогава съм знаела много малко за храненето. Напълнях, малко, но си бях все гладна.
Не е за мен.

Иначе ще си лунувам.
Утре съм на КМ! Ще сложа в едното трици, обаче.

# 279
Herzen,ще пусна линк към теорията му.
но с 2 думи-2 седм.на сурови плодове,зеленчуци и ядки,и суперхрани(яйчен жълтък,какао ,..).после се включват варива.
аз лично много добре се почувствах от такова пречистване.но сега в студа не знам дали бих успяла..
http://gaydurkov.wordpress.com/другите-за-нас/сава-чанков-храна-за-човека/

# 280
Здравейте .Аз днес съм на мляко отново ,утре плодов ,лунен и пак плодов Simple Smile

Аз от години не ям месо ,нито постя,нито се правя на вегетарианка,нито не обичам просто спрях да ям ,постепенно стана ежедневие и така начин на живот,вече не ми прави никакво впечатление че не ям месо,не ми липса
Chicago и аз трудно издържам на кисело мляко и яйца,зоря се да ги ям ,ужасно ми се повдига от тях 

(:

# 281
Виви, аз обичам много яйца и мляко, просто ми е трудно, защото ми се яде, свикнала съм да ям много преди и да съм слаба.... Хайде отчитайте се. На мен цикъла още не ми е дошъл, а трябва...

Аз след всичкото това ядене вчера на картофи само съм свалила 200гр. сега съм 55.8кг, не мога да повярвам. Нещо май се бъзика кантара.
Днес съм на плодове, да видим пих шипковия чай за ацетона, изядох една мандарина, след малко ще хапна грейпфурт или суити.

прегръдки за всички ви.  smile3525

# 282
Chicago много ми е неприятно киселото мялко ,ама няма как  ...Предпочитам да се натъпча с него,отколкото да връхлетя после на вафлите  Grinning
Аз няма да се тегля още,чак в понеделник..Днес плодове и фрешове ,утре лунна   и в понеделник пак плодове Simple Smile

Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 283
Здравейте момичета,

Вчера тотална обърквация при мен  Sad, но кантара беше благосклонен и не отчете плюс  Wink

Днес съм на кисело мляко и до тук омахах една кофичка.

Chicago нормално е от цял ден на картофи да свалиш, а за теб и твоите килограми 200 грама са прекрасни  Hug
Преди може и да си пълняла от тях но едва ли за целия ден си била само на картофи - това е смисъла на монодиетата  Wink

Вив  Hug правилно мислене за тъпкането с киселото мляко - и аз така

Някой да каже утре от колко часа луната влиза там в нещото си  Wink

# 284
Момичета, аз мислих сега какво да правя, много ме е хвана страха с тоя ацетон, уж кръвната захар е ок, ама имам ацетон, сега това е или защото не си набавям мазнини и се гори енергията от организма ми или да не дава Господ е тръгнало към диабет. Затова мисля да спра, по-добре по-бавно, отколкото иначе...после и деца трудно ще имам.
Хапнах аз плодовете с чай, но и малко от задушен фазан, днес ще ям месо и салати сигурно. Просто наистина ме хвана страх, Здравето е по-важно. Другата седмица ще повторя изследването и дай Боже всичко да е наред, но аз ще ви чета де и ще пиша. Просто няма да съм както досега.

Общи условия

Активация на акаунт