Монодиета -част 4

• 22 005
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,аз засега удържам фронта-пия водичка и лапам мандаринки днес.Ама много пусто е днес в темата-всички ли забегнахте при лунуващите.

# 316
  • Варна
момичета,и аз се издъних уикенда,но доста по-малко от другите дни....днес съм толкова стриктна,че не е истина.......на 5 банана съм до сега......умирам от глад.....преди малко се залъгах с 1/3 гъбено бульонче и ми премина глада.......мн си се радвам днес......само като чета колко от вас лунуват и са само на водичка......викам аз тука с едни банани ли пак да се издънвам......писах,че ще правя банановата диета 9 дена,но смятам да карам на картофи утре.....някоя от вас преди няколко дена качи снимка на едни печени картофки с лук сякаш бяха и все са ми в главата.....ако може да ми каже как ги е направила,че ми се иска нещо различно от варени картофи........

Чикаго,върнах се назад и видях,че картофки са твои......моля те напиши как си ги направила....

# 317
Здравейте момичета,

уфффффффф ужас ви казвам
маршрута входна врата-баня-спалня е спазен значи днешния ден на лунуване го пиша успешен  Whistling Whistling Whistling Whistling
уфффффффф ямя голяма мъка ви казвам

утре на какво ще карам още не съм решила, но трябва най накрая да се справя с един плодов ден мисля, че е крайно време. Мисля утре пак да се пробвам.

kalinka-malinka_83 браво за днешния ден мила  Hug

# 318
Момичета, направих си плануваната 5 дневна монодиета, свалих 1 кг. Нямам достатъчно хъс и стимул да продължа...
Сега прекратявам диетата и продължавам с ограничаване на количествата храна.
След известно време ще се върна и ще направя пак някое моно.
Успех на всички, ще се "видим" пак.  Hug

# 319
Момичета, направих си плануваната 5 дневна монодиета, свалих 1 кг. Нямам достатъчно хъс и стимул да продължа...
Сега прекратявам диетата и продължавам с ограничаване на количествата храна.
След известно време ще се върна и ще направя пак някое моно.
Успех на всички, ще се "видим" пак.  Hug

Браво за сваления килограм мила.
Пробвай разделно хранене - хем полезно хем резултатно  Wink
Благодаря, че беше заедно с нас  Hug Hug Hug Hug Hug
Пиши когато решиш - много ще се радвам.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 320
Диди браво на тебе. Сега заспивай и утре с нови сили аз също може да те подкрепям в плодовия ден. И аз си легнах ама корема ми празен ужас дано не стана вечерта да прегреша с нещо.
Уки да минаваш отвреме на време.  Hug Hug Hug

# 321
наливам се аз с бульони и цяла вечер ще правя тигели... Embarassed
трябва нощна работа да работя аз..
аз от сряда съм на жито(житния режим),в периода, в който усилието сбъдва желание..ако някой иска,ще се радвам на подкрепа.

# 322
  • Варна

аз от сряда съм на жито(житния режим),в периода, в който усилието сбъдва желание..ако някой иска,ще се радвам на подкрепа.

аз бих се включила..... newsm78

иначе да се похваля-имам 1кг минус.....ама аз тоя кг си го качих събота и неделя.....т.е.  Rolling Eyesабе доволна съм от себе си....7 банана и 1 портокал съм яла вчера....

днес мисля да съм на картофи....

# 323
Добро утро на всички.  newsm51 newsm51 newsm51. Оздравях, но три дни нямах комп, беше на ремонт. само ще ви кажа, че събота и неделя, докато ви нямаше здравата се налапах  newsm47. От вчера съм пак с вас, но пак в изходна позиция. Може да е заради МЦ-то. Гледам държите фронта. Брава момичета, вие сте моята гордост.

# 324
Поспаланиии, ставайте!!!!!!!!! 1crib

# 325
Аз след вчерашното лунуване съм минус 0!  newsm78
Имах и прегрешения-няколко лъжици боб, ама беше неустоим!!!
 Mr. Green
Няколко солети...
Въпреки, че нямам минус, съм доволна.
Аз водя дневник откакто съм на моното и установих че за десет дни съм свалила 4,5 кг. Което е твърде бързо. Целта ми е после да ги задържа. И поради свалените кг, предполагам че и нямам минус.
Днес съм на КМ. В едното ще сложа и две три краставички и чесън, да заприлича на снежанка.
Другото ще си е чисто.

# 326
Новият ни инструктор по  newsm68 каза, че ако на всеки час се пие по една чаша вода, се отразявало за една седмица на килограмите.. ЕЕЕЕ не обаче вода с мекици  smile3534

# 327
Браво Калинчи, супер резултати.

# 328
Браво Калинчи, супер резултати.
За мен наистина 4 кг са си много, но и два от тях са бързо качени, следователно бързо свалени.
Сега съм 58. От тук нататък ще е трудното! Crazy

# 329
Да не сте в някоя закусвалня на среща с банички и боза. Много ще се ядосам ако не сте ме поканили  box bash

Общи условия

Активация на акаунт