Монодиета -част 4

• 21 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Мими, май дойде шефа ти smile3532. Ще чакаме, като отиде да  Toilet, пиши ние сме на линия

# 601
тук сте ама сте се скрили и лапате ли лапате  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

няма да чакате все някой да е писал за да отгорите пишете пишете
аз като са прибера ше ва нахокам ако трябва

# 602
Мими, май дойде шефа ти smile3532. Ще чакаме, като отиде да  Toilet, пиши ние сме на линия

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не лапам нищо. Изсърбах си бульонката и сега само вода вода вода нищо друго.
ina15 никакви надежди нямам да ме пуснат. Ще ме държат плътно до 18 часа.
Вечер мен не ме търсете мотам се из нас и хич не ми се поглежда компютър. Редя пъзел за да не ям и се занимавам с детето.

# 603
хоп и аз тук Peace
да ви подкрепя в луната...и аз днес съм само на чаййййййй ooooh!...

# 604
Е, вече наготвих, за цялата фамилия.  chef Нахраних и кучето, освен да лягам и да се завивам през глава, друго не ми остава. В противен случай ще се събуди  Animal Pig и започва да ме кандардисва да ям

# 605
veni04, малко се оказа при нас спорен въпроса с луната. Когато е нарастваща дали изобщо се отслабва или само когато е намаляща

# 606
veni04, малко се оказа при нас спорен въпроса с луната. Когато е нарастваща дали изобщо се отслабва или само когато е намаляща

абе Кет дреме ти за луната - ние нали по един ден в седмицата караме на течности - ай да видим дали няма да отслабнем
пък никой няма да я пита луната дали тя отслабва или пълнее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 607
Така е Диди, аз досега като съм отслабвала да не би луната и слънцето да съм гледала. Май се оказа вярно твърденито ГЛАД И ИНАТ, а луната тя нека си седи горе

# 608
Явно скъпи мои, моното си е моно.  Отидох сега до магазинчето до нас и що да гледам една позната, дето двете се тръснахме по едно и също време. Тя видимо отъняла и ми казва, че цяла седмица яла Бейкролс и Брускети, по две пакетчета на ден. Отслабнала била с 4 килограма  newsm12 , с хляб           

# 609
e,поне и с кис.мляко към тях де..
аз в някаква тема тук за мами в чужбина,четох за една мама,която за месец с моно отслабнала 18кг.и принципа беше-ставаш и каквото ти се яде,на това си цял ден.домати,вафли,торта,мляко...
явно действа.

# 610
Да действа, ама аз не помня от кога не съм яла едно и също целия ден. Ограничавам се ама едно и също отдавна не ми се е случвало

# 611
и на мен..след едното "нещо",умирам за неговата противопожност..
явно съм дуодиета-от едно сладко и едно солено..

# 612
Явно скъпи мои, моното си е моно.  Отидох сега до магазинчето до нас и що да гледам една позната, дето двете се тръснахме по едно и също време. Тя видимо отъняла и ми казва, че цяла седмица яла Бейкролс и Брускети, по две пакетчета на ден. Отслабнала била с 4 килограма  newsm12 , с хляб           

аз ако ям по два пакета бейк ролс на ден ще диетувам и ще пея - много го обичам е ако един месец ядеш само и единствено това ще свалиш ама 4 кг за седмица  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 613
И на мен ми се стори странно, тя е от типа "Незнам как отслабнах", а този път искинско чудо, че сподели нещо. Аз отдавна не съм я виждала, може и да е пресилила нещата. Както и да е, аз от хляб дебелея не отслабвам. И аз много обичам такива неща, днес пак купих царевични пръчици / за детето, да не си помислите, че за мен/ newsm48, не съм яла още

# 614
И на мен ми се стори странно, тя е от типа "Незнам как отслабнах", а този път искинско чудо, че сподели нещо. Аз отдавна не съм я виждала, може и да е пресилила нещата. Както и да е, аз от хляб дебелея не отслабвам. И аз много обичам такива неща, днес пак купих царевични пръчици / за детето, да не си помислите, че за мен/ newsm48, не съм яла още

Много ги обичам такива от тоя тип.
Ай сиктир мани я таз - ми да маа пръшки тогава и да слабее пфффффффффффффф

Да не си пипнала царевичните пръчици чеееее  Sly Sly Sly Sly Sly Sly newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66

Общи условия

Активация на акаунт