Париж 4

• 74 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Предстои ни пътуване до Париж 1-7 юни с двете ни деца. Ще спим в това студио /зона 2/ :http://www.centreparis.com/location-paris/studio-poisson-2/fiche-41.html
Моля за помощ, трябва да отидем до едно изложение ,залата е тази Paris Nord Villepinte Exhibition Centre.Как да стигнем ?Предварително благодаря!

Ето ти транспорта - М4 и РЕР- В
http://www.ratp.fr/itineraires/en/ratp/resultat-detaille/start/B … _type/plus_rapide

Също ме интерисува,има ли почивен ден Дисни и в колко часа е добре да сме сутринта там ?
Има ли семейни карти?

Дисни няма почивен ден. Относно билетите погледнете в сайта на Дисни.

# 646
  • Пловдив
Ние в средата на юли също ще посетим Париж и всичко свързано с него ме вълнува в момента. Ще пътувам със самолет ( за първи път) и ще оставим децата ( за първи път)  #Crazy

# 647
  • Бургас
днес купих самолетните билети за 15 юли и пробвах да купя и билети  за Айфеловата кула и с ужас установих, че вече няма свободни за тази седмица... освен през този сайт има ли друг начин или просто отиваме без билети  и чакаме с часове

# 648
днес купих самолетните билети за 15 юли и пробвах да купя и билети  за Айфеловата кула и с ужас установих, че вече няма свободни за тази седмица... освен през този сайт има ли друг начин или просто отиваме без билети  и чакаме с часове

Все още има за късните часове 22.30-23.00 до втори етаж.
Може да пробвате през туристическа фирма(не знам възможно ли е).
И последен вариант да чакате на опашката...

# 649
  • Бургас
23ч. ни е супер късно, ще съм сама с детето, а хотелът ни е чак край Дисни, ще отидем без билети, пък ще чакаме, ако качим пеша първото ниво по-бързо ли става

# 650
И ние сигурно ще изкачим пеша първото ниво на Айфеловата кула за по-бързо, но да видим.
А аз се интересувам билетите за Дисни през сайта им на по-добри цени ли са или и ако се купят на място са същите цените?

# 651
През сайта можеш да попаднеш на по-добре цени Simple Smile

# 652
Аз направих резервация за 24.06 за 22.30 ч. за втория етаж на Айфеловата. Това с опашките никак не ми е ясно, как се включваме горе за третия етаж и до колко часа изобщо работи кулата. Като си говорих тук с ходили, казаха ми че и до втория етаж не е никак зле, горе било много ветровито. (на лисицата гроздето й е кисело) asya02 качете се поне до втория, щом си с детето може това да е по-удачен вариант.

# 653
Аз направих резервация за 24.06 за 22.30 ч. за втория етаж на Айфеловата. Това с опашките никак не ми е ясно, как се включваме горе за третия етаж и до колко часа изобщо работи кулата. Като си говорих тук с ходили, казаха ми че и до втория етаж не е никак зле, горе било много ветровито. (на лисицата гроздето й е кисело) asya02 качете се поне до втория, щом си с детето може това да е по-удачен вариант.

На втория етаж има около цялата кула "площадка" за снимане и разглеждане. Там има асансьори за последното ниво - редите се на опашка за асансьора нагоре и минавате покрай касата за билети.
На най-горното ниво има затворена част(с нещо като пластмаси-прозрачни) и открита част, кадето е по-ветровито(при нормално време е прекрасно).

До което и ниво да се качите все е хубаво. Особено децата много се впечатляват.

ПП Забравих да напиша, че за да се качиш пеша също чакаш на опашка, но е по-малка.  Laughing
И мисля, че пак се плаща нещо.

ППП Сега проверих, че през лятото работи до 0 часа. Ето тук http://www.eiffel-tower.com/
Последния асансьор към върха е в 23 часа.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:05 от мими.ива

# 654
Само имайте предвид, че ходенето пеша съвсем не е малко.Определено препоръчвам чакането на опашка за върха пред катерене на стълбите  #Crazy

# 655
Здравейте!Вчера се прибрах от Париж и всичко беше прекрасно!Не се притеснявайте за Айфеловата кула.Ние отидохме още в петък и на голямото табло беше отбелязано, че работят до 0.30ч.Имаше голяма опашка за асансьора, не ни се губеше време в чакане и решихме да се качим пеша.На гишето за качване пеша до второ ниво /намира се на отсрещната страна срещу гишетата за асансьора/имаше 3-4 човека и взехме билети веднага, като купихме общ билет за пеша до второ ниво и за асансьор от второ до върха за 21 евро за двамата /дават два билета и на всеки пише 10.50 евро/.Качването ни отне около 20-25мин, като на първо ниво поспряхме за почивка и за снимки.На асансьора за трето ниво пред нас имаше 9-10 човека.Те се качиха, малко след това и ние.Чакали сме не повече от 5-6 мин.Гледката е прекрасна.Ако някой нещо го интересува, нека пита.Успяхме за краткото време там да видим доста неща.

# 656
Ако някой от вас отива през периода 1-30 юни, нека ми пише, защото накупихме доста неща от Sephora и ми дадоха два талона за отстъпка от 15 процента, ако купувам мъжки парфюм.

# 657
  • Plovdiv
Ако някой от вас отива през периода 1-30 юни, нека ми пише, защото накупихме доста неща от Sephora и ми дадоха два талона за отстъпка от 15 процента, ако купувам мъжки парфюм.

Здравей! Радвам се, че си посетила този прекрасен град. Аз ще пътувам на 21 май и ме интересува какво е времето. Питам те не заради друго, ами защото в момента решавам какви дрехи да взема и не мога да преценя. Много ли е силен вятъра, особено на Айфеловата кула?

# 658
  • Варна

Ще ви предложа нещо което сигурно ви звучи еретично,но е практично.Заменете качването на Айфеловата кула и свързаното с това няколкочасово чакане с качване на ТРИУМФАЛНАТА АРКА   или  небостъргача МОНПАРНАС.Гледката от ТРИУМФАЛНАТА АРКА  със звездообразните булеварди също е прекрасна.

# 659
И от Сакре Кьор гледката си я бива. А и Монмартър е изключително чаровен...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт