LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 567
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 870
Малък отчет:

- мъжки панталони в бежово (на 2.60Е като бяха) - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-gabardine-coupe- … 7&secintref=0 Имам размер 42, 46 и 48. Мога да меря, ако на някого му трябват мерки. Не са пробвани, за да кажа отговарят ли или не.

- дамски панталон 34 р/р - http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-droit.aspx?productid=3242 … 1&secintref=1 Добре е, тънък полиестрен, има си коланче. Мога и за него да давам мерки.

- пуловер-рокля - http://www.laredoute.fr/vente-robe-col-boule-maille.aspx?product … n&prodcolor=1 - в лилаво, 34/36. На мен ми стои свободна и дълга (ама и аз съм никса  Laughing ), не като на манекенката. Топли доста, все пак е акрил.

- едни пуловерчета-туники (не ги намирам сега)  с къс ръкав и остро деколте бяха на 2 и 3Е. Хубави, памучни, на мен пак са ми по-свободни и дълги от на манекенката.

- клинчето от 1Е в синьо - не съм го отваряла, ако кажете, ще го гледам как е като дължина.

Това е Simple Smile

Ако можеш да ме ориентираш. Аз съм висока 175, ГО - 88, Т - 72 и ханш - 94. Чудя се от роклята кой номер да си поръчам, за да не ми е много свободна, но да не е и много къса. Някакви ориентировъчни размери. Интересува ме и панталона 46. Талия, ханш.

# 871
  • МИНДЕРА
Два ваучера могат ли да се ползват за една поръчка,че не иска единия да се валидира,само един се хваща..

# 872
  • София
След това излишно подробно разяснение се надявам вече да не се коментира дали съм пазарува под или над 10Е, а ако някой конкретно може да каже - случвало ли му се е да бъде блокирана сума, несъотвестваща на и без това вече заплатена поръчка и какво действие от моя страна би било най- ефективно? Благодаря!
Обяснение някакво има за тази ти блокирана сума... горе-долу сътветства на по-голямата част на поръчката ти/разделена на 3/, без двете якенца.  Всъщност няма значение каква е и защо е. Имали сме случаи с блокирани суми, платени поръчки и разправии с банките са по-бързо отблокиране на парите. С различен успех според банката, конкретния служител и желанието му да съдейства. Лично аз съм носила разпечатки от суивито' с направените поръчки, разпечатка от пейпал за транзакциите и съм обяснявала по няколко пъти какво е станало, докато служителката склони да се съгласи с мен. С две думи - няма една 'рецепта'. Отиваш в банката и ... обясняваш. Peace

Отново ще се повторя - поръчката, разделена на 3, на 2 или както си е в първоначален вид - цяла - под никаква комбинация не прави блокираната сума. В първия случай (разделена на 3)  разликата е под общата стойност минус двете якета ( и дори само едно), във втория - също е с около 20Е по-малка от общата стойност.
Ева, уважавам мнението ти, не си единствена, пазаруваща извън намаления, просто темата става по-интензивна заради куп технически новости. В случая обаче, аз не коментирах стойността на покупката си, а блокираната сума за неизвършена такава...

# 873
Два ваучера могат ли да се ползват за една поръчка,че не иска единия да се валидира,само един се хваща..
Аз успях да платя с два ваучера и после доплатих 1.07 евро.Всичко е наред. Peace

# 874
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-capuche-enfant-350-g-m2.a … 9&secintref=0
Мацки, на моята дребосъчка, която е 91 см кой размер да и купя за 2 годинки или за 4/6 години? Не искам да и е много късо, но пък и да не е огромно.
Освен че е с дължина малко под коляното, моделът е и с 3/4 ръкави. Като имаш превид, че и леко ще се свие, по-добре е да вземеш по-големия размер. Аз за дете на 4 взех размер за 8-10 г. и съм доволна.

То може и да е късно,аз само да потвърдя,че модела е къс и с 3/4-ти ръкави,ние също сме на 4 г. и в момента сме с 126/132,наистина е доста широк,но е на път да ни стане доста къс,а сме 113 см. Simple Smile

Просто не ми се иска да коментирам,поредните изблици в темата за поръчки под 10 евро.....нарочно не цитирам някой......но засрамете се.....явно малцина от вас помнят времето,когато такса обработка беше 2 %,после 5-скочи на 20,резнаха безплатната доставка до Бг,вече стигнахме до 25 %.....хайде сетете се ЗАЩО ЛИ?????????????? ..... ооооо и ако много от вас не помнят,ще ви кажа,пък дано се сетите на къде вървят нещата.......имаше времена с кодове за -15 евро,че и с БД,че и с подаръци,като сешоари,поларени палтенца, ранички с плажни хавлийки и т.н........еми няма да има повече.....нагли сме и се уливаме,няма как......ама ужасно тъжно ще ми е ако все пак заради единици,които се сещат по намаленията да правят далаверки да ми резнат кранчето на една страст-Ларедут......и какво нищо не мога да направя,живяла съм преди 4 г. и без Ларедут,ама защо ........каквото сами си направим.......никой не може да поправи  Peace Peace Peace

# 875
Кокосче,колко си висока и до къде ти е роклята пуловер, че аз поръчах 2 , а супер мразя неопределени(около коляното) дължини! Като качество как ти се струва?

На мен ми е два пъста над коляното. Направих няколко снимки да видиш как стои на 1,60м. - http://kokonut.snimka.bg/hobby/laredoute.521001.26181109 Качество никакво предвид лошото осветление и любимото огледало за мазане и пръскане на детето  Laughing
Определено ако е малко по-тясна по мен ще стои и малко по-къса (на 1-2 снимки съм я прихванала отзад да се види как би стояла добре изпълнена). С колан може би също би се повдигнала малко. Каеството - засега изглежда добре, но предвид че е акрил, се очаква да стане на топчета в даден момент  Confused Дано изглежда добре по-дълго.

Hrishar, от снимките се вижда как стои на 160см 86-62-88. Според мен и в този размер 34/36 би се пъхнала. За дължина, по-скоро да ти стои като на манекенката. Те нали са по горе долу толкова високи  Grinning

Мъжкият панталон 46 размер:
талия - 46см
ханш - 55 см

# 876
  • София
В случая обаче, аз не коментирах стойността на покупката си, а блокираната сума за неизвършена такава...
Не знам коя е банката ти, но единственото, което се сещам в момента е да пишеш на ЛР като на идиоти - кратко и ясно: Моля, потвърдете ми, че нямам поръчка на стойност??? евро и нямате претенции към тази сума.!
Отговорът на лр би трябвало да е достатъчно доказателство за банката ти да освободи парите.
Ясно е, че е станало двойно блокиране, с тия разделени поръчки...
Извинявам се, но не помня с колко точно е разминаването  в сумите и с карта директно ли си платила?

# 877

Просто не ми се иска да коментирам,поредните изблици в темата за поръчки под 10 евро.....нарочно не цитирам някой......но засрамете се.....явно малцина от вас помнят времето,когато такса обработка беше 2 %,после 5-скочи на 20,резнаха безплатната доставка до Бг,вече стигнахме до 25 %.....хайде сетете се ЗАЩО ЛИ?????????????? ..... ооооо и ако много от вас не помнят,ще ви кажа,пък дано се сетите на къде вървят нещата.......имаше времена с кодове за -15 евро,че и с БД,че и с подаръци,като сешоари,поларени палтенца, ранички с плажни хавлийки и т.н........еми няма да има повече.....нагли сме и се уливаме,няма как......ама ужасно тъжно ще ми е ако все пак заради единици,които се сещат по намаленията да правят далаверки да ми резнат кранчето на една страст-Ларедут......и какво нищо не мога да направя,живяла съм преди 4 г. и без Ларедут,ама защо ........каквото сами си направим.......никой не може да поправи  Peace Peace Peace

Очевидно хвърлих камък в блатото. Не се притеснявай да цитираш, Сис 7! Аз пък не се чувствам неудобно, че имам една поръчка под 10 Е- на стойност 3.69 Е и то защото ми отказаха два пуловера на Somewhere, т.е. първоначалната ми поръчка беше малко над 50 Е. Не виждам защо трябва да се чувствам нагла или далавераджийка от този факт. Нито който и да е друг, който е направил поръчка под 10 Е случайно или нарочно. Ако ми покажете написан текст, където изрично се изтъква, че нямаме право като клиенти да правим поръчки под 10 Е и да ползваме безплатна доставка за тях в границите на Франция, веднага ще се съглася с вас. Дотогава оставам на позицията, която споделих преди две страници. Не защото ползвам тази опция- обикновено поръчките ми от Редут са малко, но на висока стойност по простата причина, че не купувам боклучките по евро. А защото имам право като клиент да избирам какво и колко да купя. И ако някой не ми предоставя тази възможност, просто пазарувам от другаде. Манталитетът, който се налага в темата в никакъв случай не може да се определи като европейски, какъвто се претендира, че е. Благодаря за вниманието! Peace

# 878
Ние просто искаме да продължим да пазаруваме от този сайт, както досега!
newsm10
smile3521
 bouquetРядко се включвам с питания и коментари, но се стремя да следя темата и виждам как полека лека наистина клоним към поредния удар под кръста, който сами ще си нанесем пак с дребни тарикатски номера.При случаи с отказани артикули -да, но със сигурност има и много други, които го правят умишлено.Не бих го понесла вече изцяло да ни резнат възможността за пазаруване от любимия ми сайт ,да махнат ПП и да искат само фр.карти.

И да не е само спам: чакам две малки поръчки- една от 11 с балеринките Пума, каппата за сина ми, панталонки за малката и пуловер за таткото и една с клинчета и пуловерчета от втората седмица . В очакване утре да пуснат кръглите цени.
  bouquet  за търпението и отделаното време и усилия на Ева и всички други активно включващи се във форума.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 11:02 от shoppingaddict

# 879
  • плевен
 Hug    защо когата поръчката е разделена на 2 части първо едната част е отгоре после другата и така ги въртят няколко пъти  newsm78    и стъпките и са различни    4 и 5   bouquet

# 880
На това, пазаруване ли му казвате около 4Е Joy #Crazy

Незнам Айви,но не всичко трябва да е написано,като усет за някой неща,срам и .........
Жалко,че си от тези след мен и потоп да е!
А може и да те кефи,че др се дразнят,защото иначе би се съобразила,но имаше и думата Моля.

Kokonut,многодобре ти стой,чак сега я загледах,тази рокля!

# 881
 newsm78Здравейте момичета преди няколко стр. бях писала за моя проблем сегс в Суиврето ми излиза този ред Colis nº 20120164824853 livré par la Poste le 19/01/2012 en SO COLISSIMO Nº 6Q00489149399 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr някой може ли да ми каже какво означава а поръчката ми е на 7 стъпка livre но във Colissimo си стои на Votre colis est livre вече нищо не разбирам

# 882
На това, пазаруване ли му казвате около 4Е Joy #Crazy

Незнам Айви,но не всичко трябва да е написано,като усет за някой неща,срам и .........
Жалко,че си от тези след мен и потоп да е!
А може и да те кефи,че др се дразнят,защото иначе би се съобразила,но имаше и думата Моля.
[/size]

Kokonut,многодобре ти стой,чак сега я загледах,тази рокля!

Чети добре, така и правописът ти ще стане по-добър Simple Smile:
"Очевидно хвърлих камък в блатото. Не се притеснявай да цитираш, Сис 7! Аз пък не се чувствам неудобно, че имам една поръчка под 10 Е- на стойност 3.69 Е и то защото ми отказаха два пуловера на Somewhere, т.е. първоначалната ми поръчка беше малко над 50 Е. Не виждам защо трябва да се чувствам нагла или далавераджийка от този факт. Нито който и да е друг, който е направил поръчка под 10 Е случайно или нарочно. Ако ми покажете написан текст, където изрично се изтъква, че нямаме право като клиенти да правим поръчки под 10 Е и да ползваме безплатна доставка за тях в границите на Франция, веднага ще се съглася с вас. Дотогава оставам на позицията, която споделих преди две страници. Не защото ползвам тази опция- обикновено поръчките ми от Редут са малко, но на висока стойност по простата причина, че не купувам боклучките по евро. А защото имам право като клиент да избирам какво и колко да купя. И ако някой не ми предоставя тази възможност, просто пазарувам от другаде. Манталитетът, който се налага в темата в никакъв случай не може да се определи като европейски, какъвто се претендира, че е. Благодаря за вниманието! Peace"

С което излизам от тази дискусия, понеже е под достойнството ми.

# 883
newsm78Здравейте момичета преди няколко стр. бях писала за моя проблем сегс в Суиврето ми излиза този ред Colis nº 20120164824853 livré par la Poste le 19/01/2012 en SO COLISSIMO Nº 6Q00489149399 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr някой може ли да ми каже какво означава а поръчката ми е на 7 стъпка livre но във Colissimo си стои на Votre colis est livre вече нищо не разбирам

Всичко е наред, поръчката ти е на адреса на посредника....

# 884
  • София
Бела, нещо не те разбирам....като от преводач си Peace
Айви, разбирам те напълно, благодаря, че показа чест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт