LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 702
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 300
да поясня : поръчката ми беше разделена на две.Някои от артикулите бяха със срок на доставка 72ч. а други 24.Първите са на втора стъпка, а другите на четвърта.Днес забелязах, че един артикул /72ч/ е махнат.Дори не е прехвърлен в другата група. Чудя се какво става.Дали е изчерпан?Ако някой знае да пише.... baby_neutral

# 301
  • Варна
Размерите на анцуг р-р 174см:
Горнище -
ширина под мишници 56см
дължина на ръкава от подмишница до китка - 56см
ширина най-отдолу около 50см
Долнище:
ширина на ластика неразпънат 41см, разпъва се до 50см
дължина на крачола по вътрешния ръб - 82см
Анцука е съразмерен, на мен много ми харесва.

Получих и коментирания тези дни панталон Wyoming. Аз го взех по-скъп 2,50Е Simple Smile) Мммм...отговаря си на размера според мен, ширина на колана 47см, дължина на крачола 82см, това е за размер 46. Купих го ей тъй... да има ако трябва да свърши някоя кърска работа моя мъж, признавам си, че не ми харесва... бе не е лош.

Тази блуза най-малкия размер 50/52. За 5лв е идеална.
Това долнище за из къщи и лежане на дивана Mr. Green Размер 42/44 взех за мъж който носи 46р-р от ларедут т.е. уголемен както и предположих. Трикото е хубаво, тъмно синьото е като на снимката.

За мен гащи тези и тези. Много добри, каквито цветове имаше:-))

# 302
липсващия артикул беше фактуриран / два дена стоя/,а днес вече го няма

# 303
Момичета,моля за помощ!Двете блузки"Найк"от 8 евро,някой ако ги е поръчвал,да сподели кой код за БД е ползвал.Пробвам всякакви комбинации с новата колекция ,със старата и всички кодове,които имам налични и по никакъв начин не ми маха доставката.В недоумение съм. Thinking #Crazy

# 304
  • София
Днес взех това палто http://www.laredoute.fr/vente-manteau-enfant-fille.aspx?producti … n&prodcolor=2 Страхотно е.Цвета е патладжан-кафяво.
Надценила съм обаче малката, нищо, че е за другата зима предвидено Laughing

# 305
slaveia, значи трябва да добавиш към поръчката си нещо, с което се ловят кодовете. Виж в другата тема - Рони даде едни потници например http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-spaghetti-lot-de-2.aspx?pr … 8&secintref=0 Гледаш и втората стъпка, нали?

# 306
Момичета имам нужда от помощ за един въпрос от серията тъпи  Embarassed
На втора стъпка въвеждам адреса и името на превозвача,после избирам Колисимо ,и на трета стъпка виждам ,че като адрес на фактуриране си остава моя бг адрес.Та въпросът е така ли трябва да бъде или аз нещо не съм свършила както трябва?
Благодаря ви предварително  Hug

# 307
slaveia, значи трябва да добавиш към поръчката си нещо, с което се ловят кодовете. Виж в другата тема - Рони даде едни потници например http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-spaghetti-lot-de-2.aspx?pr … 8&secintref=0 Гледаш и втората стъпка, нали?
Хиляди благодарности  bouquet  bouquet  bouquetУспях.Нещо не получавах мейли че има нови мнения в другата тема и мислих че никой не е писал,за това и изобщо не съм проверявала там.Още веднъж благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

# 308
  • Варна
цвети... - така трябва да бъде! Бг адрес на фактуриране и френски за доставка.

# 309
  • София
Момичета имам нужда от помощ за един въпрос от серията тъпи  Embarassed
На втора стъпка въвеждам адреса и името на превозвача,после избирам Колисимо ,и на трета стъпка виждам ,че като адрес на фактуриране си остава моя бг адрес.Та въпросът е така ли трябва да бъде или аз нещо не съм свършила както трябва?
Благодаря ви предварително  Hug
Така е, адреса на фактуриране си е твоя Peace Върни се на втора стъпка и виж след като отбележиш колисимо, дали излиза в карето адреса на превозвача Peace

# 310
Притесних се Rolling Eyes

На майла са ми потвърдили поръчката,но № на колисимото не отговаря на моето колисимо.

Едното ми е на 7-ма стъпка,а др на 6 стъпка.

# 311
  • Варна
Притесних се Rolling Eyes

На майла са ми потвърдили поръчката,но № на колисимото не отговаря на моето колисимо.

Едното ми е на 7-ма стъпка,а др на 6 стъпка.

Нищо не разбрах. newsm78

# 312
  • София
Днес взех това палто http://www.laredoute.fr/vente-manteau-enfant-fille.aspx?producti … n&prodcolor=2 Страхотно е.Цвета е патладжан-кафяво.
Аз също съм му хвърлила око на това палтенце. Ти кой размер си поръчала и имаш ли реални снимки ?

# 313
  • София
Аз също съм му хвърлила око на това палтенце. Ти кой размер си поръчала и имаш ли реални снимки ?
Айла, ще ти пусна на скайп снимки....ама, утре сигурно Peace 138 пуснах, на Калина  и е бая голямо. Дано израсте до другата зима Laughing

# 314
  • Варна
И аз се нареждам за снимки. Чакам обаче още да го намалят това палте. Така излиза почти толкова колкото се намаляше и с код. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт