LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 494
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 585
irkata7може ли линк на чантата,че по реф.номер я дава изчерпана

Чантата е налична само в коша.Линк не излиза.В сайта я няма за сега . Peace
Теди е права и изчерпателна ,както винаги! newsm10

# 586

Това яке днес беше на цена 20,97е. В момента е изчерпано и затова не пускам линк, а тази голяма снимка.  Grinning
 Било ли е някога на по-ниска цена? Въпросът ми е доста шантав, но ако някой го е следял може да има спомен.
 Благодаря!

# 587
Момичета от събота(14.01.) някоя да има забавяне на обработката?Седмица и все още нямам 2ри ред,иначе съм на 4та стъпка.но незнам тръгнала ли е какво става?
Моята е от 14.01-също е на четвърта стъпка и нямам втори ред-ползвала съм код за сак Розе.Имам също и от 18.01-също на 4-та стъпка без втори ред.Ще дойдат-ще чакаме. PeaceСамо да добавя,че поръчките ми са от новата колекция. Peace

# 588

Това яке, днес беше на цена 20,97е. В момента е изчерпано и затова не пускам линк, а тази голяма снимка.  Grinning
 Било ли е някога на по-ниска цена? Въпросът ми е доста шантав, но ако някой го е следял може да има спомен.
 Благодаря!
Това му е най-ниската цена до сега Peace

# 589
  • София

Това яке днес беше на цена 20,97е. В момента е изчерпано и затова не пускам линк, а тази голяма снимка.  Grinning
 Благодаря!

http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-matelassee-microfibre.asp … 2&secintref=0

# 590
Момичета от събота(14.01.) някоя да има забавяне на обработката?Седмица и все още нямам 2ри ред,иначе съм на 4та стъпка.но незнам тръгнала ли е какво става?
Моята е от 14.01-също е на четвърта стъпка и нямам втори ред-ползвала съм код за сак Розе.Имам също и от 18.01-също на 4-та стъпка без втори ред.Ще дойдат-ще чакаме. PeaceСамо да добавя,че поръчките ми са от новата колекция. Peace
 bouquet
и моята е със сака Simple Smile Моите поръчки са от намаленията.  Peace

# 591
preci, благодаря. smile3525

tedichka07 и на теб. smile3525 В кошницата ми го дава изчерпано.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 18:49 от DeepSpace

# 592
  • София
  Моите поръчки от 11-ти и от 13-ти, които са с код и с къщичката пуснати им се появи втори ред вчера мисля. Другите две които са от 17-ти и 18-ти, но с колисимо имат доста по-отдавна втори ред.
  За горните, които са с къщичката, след като им се е появил втори ред, тоест са фактурирани, значи да очаквам скоро и да ги изпратят нали?

# 593
  • София
preci, благодаря. smile3525

tedichka07 и на теб. smile3525 В кошницата ми го дава изчерпано.

Зависи кой № ?При мен е налично в коша №40. Peace

# 594

DeepSpace, якето е страхотно току що го получих, и аз не съм го виждала на по-ниска цена и си го поръчах, заслужава си парите, единствения минус е че не се закопчава до долу както бяха писали и французойките но се застъпва добре и не мисля че това ще е проблем при носенето, а и позволява да му се добавят капси дано съм помогнала , моето яке е 38 номер ако ти трябват размери

# 595

DeepSpace, якето е страхотно току що го получих, и аз не съм го виждала на по-ниска цена и си го поръчах, заслужава си парите, единствения минус е че не се закопчава до долу както бяха писали и французойките но се застъпва добре и не мисля че това ще е проблем при носенето, а и позволява да му се добавят капси дано съм помогнала , моето яке е 38 номер ако ти трябват размери

Споделям мнението ти и аз сега го получих, много ми харесва, аз даже си го взех и по -скъпо на 28 евро. Mr. Green

# 596
Извинявайте, бяхме в болница и не съм следила, пуснаха ли кръгли цени?

# 597
Може ли да помоля ако някой има реф. № на детския анцуг
Благодаря предварително  Hug

# 598
Moмичета аз имам поръчки на 11,15 и 18 януари и всички имаха втори ред още на другия ден. Е с изключение на последната, която ми я разделиха заради едно палто и ми даде втори ред на 20-ти. Може би зависи от това колко и какви неща си поръчваме Simple Smile

# 599
  • София
Извинявайте, бяхме в болница и не съм следила, пуснаха ли кръгли цени?
Не.

Общи условия

Активация на акаунт