LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 64 515
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
bibi784- получих второто яке(подарък за племенницата ми),но е умалено.
от мин.намаление взех на 7евро на актив уеър-много съм доволна
http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-fille.aspx?pro … n&prodcolor=3
незнам дали са подобни с якето на окау? newsm78

# 751
Здравейте, аз пак да си задам въпросчето...Има ли някой с карта от уникредит на когото са я блокирали в paypal? И какво направи по въпроса. Дайте съвет моля.

# 752
  • Sofia
От банката какво ти казаха?

# 753
Здравейте момичета!Тази рокля я гледам от един месец и все не е налична ако я поръчам 34-36 размер с този надпис дали ще я получа след този срок-  Livre   sous 7 jours

http://www.laredoute.fr/vente-robe-en-maille-milano.aspx?product … amp;source=search

# 754
Да си чакам 45 дни те нищо не можели да направят Sad Но като чета коментарите по въпроса другите банки си оправят по-бързо нещата.

# 755
Здравейте, аз пак да си задам въпросчето...Има ли някой с карта от уникредит на когото са я блокирали в paypal? И какво направи по въпроса. Дайте съвет моля.
и аз имам блокирана сума 103 евро от 11, писах им но не получих отговор и си чакам

# 756
  • София...........
Мъж висок 170 см.  с талия 73 см. и ханш 90 см. за кой рамер е в ЛР ? 36 ; 38 или 40 ?

Благодаря

# 757
bibi784- получих второто яке(подарък за племенницата ми),но е умалено.
от мин.намаление взех на 7евро на актив уеър-много съм доволна
http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-fille.aspx?pro … n&prodcolor=3
незнам дали са подобни с якето на окау? newsm78
изглежда същото, отговаря ли си на номера ние сега носим за 8 години и за догодина поръчах за 10 , дано не са уголемени

# 758
и аз имам блокирана сума 103 евро от 11, писах им но не получих отговор и си чакам

И ти ли си на уникредит?

# 759
Да си чакам 45 дни те нищо не можели да направят Sad Но като чета коментарите по въпроса другите банки си оправят по-бързо нещата.
Бях писала по-назад-преди година аз не успях да се разбера с Булбанк.При това писах и жалби.Изчаках си срока.

# 760
Бях писала по-назад-преди година аз не успях да се разбера с Булбанк.При това писах и жалби.Изчаках си срока.

Наистина ли...много са некоректни в тази банка.

# 761

И ти ли си на уникредит?
не, пощенска банка

# 762
  • София
NBM аз също пазарувам с кредитна карта през пеипал и именно затова рискувах и след като ми отказаха два от три чифта на вербаудет, просто пуснах още два в следващата поръчка. Чакам да видим там как ще се развият нещата.

# 763
  • плевен
  bouquet

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 13:33 от evelin8388

# 764
момичета извинете за страничния въпрос  след малко ще изтрия посто  но ако може да ми кажете откъде мога да си изтегля програмата    xls          bouquet

Би трябвало да си я имаш на компютъра.....Старт меню---->Microsoft Office---->Microsoft Office Excel.

Ако я нямаш няма как да си я изтеглиш. Трябва да ти я инсталират от пакета. По принцип е платена. Порови малко в гугъл и ще намериш каквото ти е нужно. Тук не му е мястото.

Общи условия

Активация на акаунт