LA REDOUTE.FR - 210 - Втора седмица от Намалението! 17.01 - 24.01.2012

• 65 502
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 930
Отчет за получена поръчка:

панталонките пума , 42 номер, отговарят си на размера. Крачолите са сякаш по-широчки от тези на снимката. Качеството е супер, доволна съм.
туника Елос, 40 размер. Хм, ми доста е странна, мноооого широка, иначе в раменете ми е добре. Ширината, която се вижда отпред на манекенката, отзад я има още два пъти. Падам си по широки дрехи (тип свлеч  Mr. Green), но определено в първия момент туниката ме изненада.
блузка AWS, 42/44, много приятна тънка материя, страхотно топло жълто. Отговаря си.
спортни панталони AWS, взех 40, с идеята, че са от разтеглива материя и ще ме прибират по-добре от 42. Не съм сбъркала, добре ми стоят. Остава само да започна да спортувам и извън онлайн магазините  Crazy
потник AWS, 42/44, стои ми свободно като на манекенката с розовия вариант, така, че ако някой иска по-плътно по тялото да му стои може на номер надолу заложи. Има подсилване като спортен сутиен за гърдите от същата материя.
тениска АУ, 38/40. По принцип нося 42, но реших, че ако взема моя номер, ще ми е широка и дълга като на манекенката на последните две снимки. Сега ми стои като на тази на третата снимка. Е, аз не съм и ниска де.
Детското панталонче, размер 102. На моя клечо, му е малко широчък, но той сега е болен и заслабнал, дълго е сигурно и детенце 106 см да го носи, моето е точно 102 см високо в момента. Иначе материята не е нищо особено, даже малко ми простее, но пък за ежедневен пролетно-летен панталон става. Тънката материя дава свобода на движение на крачетата.
Това от мен, ако на някой му трябва повече инфо да пита. Peace

# 931
Според мен няма да влезе мъж М в детския.

Влиза. Моят мъж е висок 175 и тежи 67 кг и му е идеален

# 932
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-enfant-fille.aspx?producti … n&prodcolor=1
а това палтенце как е като размер и качество  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-imprimee-enfant-fille.asp … n&prodcolor=1
и това, не са много евтини и им се чудя

# 933
# 934
  • Beyond the Frontiers
Отчет за получена поръчка:

панталонките пума , 42 номер, отговарят си на размера. Крачолите са сякаш по-широчки от тези на снимката. Качеството е супер, доволна съм.

Може ли размери? Поръчах 38 номер и сега се чудя дали 40 не е по-добре?

Един глупав въпрос - възможно ли е да са ми отказали артикул, а в  Suivre mes commandes и поръчката да не е отразено newsm78
Да, възможно е все още да не е отразено.  Peace

Лошо, появиха се едни пари в банкирането ми. Ама ако знам какво е?

# 935
  • София...........
Някой получи ли панталонките пума размер 38 или 40 да даде размери? , че аз май не съм пуснала точен размер и да пускам отново ...

Благодаря   bouquet

# 936
  • София
Един глупав въпрос - възможно ли е да са ми отказали артикул, а в  Suivre mes commandes и поръчката да не е отразено newsm78

Цитат
О, едва ли са толкова бързи. Може отнякъде другаде да са те зарадвали.  Wink
Има и друг вариант: ако си поръчала неналични неща, отложени. И ако са отказали такъв артикул... Първоначално той е бил на 2 стъпка или на 3.  Или нещо на  VERTBAUDET ако си поръчвала и са ти отказали...

# 937
Довечера ще измеря Пумите и ще дам размерите.  Peace

# 938
  • Beyond the Frontiers

Цитат
О, едва ли са толкова бързи. Може отнякъде другаде да са те зарадвали.  Wink
Има и друг вариант: ако си поръчала неналични неща, отложени. И ако са отказали такъв артикул... Първоначално той е бил на 2 стъпка или на 3.  Или нещо на  VERTBAUDET ако си поръчвала и са ти отказали...
Няма начин да са други - във виртуалната карта са, с нея плащам само тук. Подозирам, че е едно яке Пума от 21.01 само то е на подобна стойност, но в Суивито си е там, не е отказано или разделено за сега...Здраве да е, ще почакам и ще видя като пристигне. Мерси все пак.

# 939
Момичета, извинявайте  Hug! ПМС. Обикновено не се запъвам като магаре на лед, понеже за толкова години разбрах, че ако ние не създаваме обстоятелствата, се налага да се помирим с тях. Този път обаче се заядох. Само преди месец Ева и компания се посурнаха по д...., за да извоюват уважително отношение към нас като към граждани на Европа. И успяха! Ето затова считам, че имаме право да се "смесим с тълпата", а не да се свираме като бедни роднини край ъгъла на масата. Както и да е, извинявам се, че наруших добрия тон и си позволих да вляза в полемика, която не ни е полезна. И аз не уважавам дребните тарикати, но наистина считам, че имаме правото ...знаете нататък. Отделен въпрос е, че никому не е изгодно да пуска дребни поръчки под 10 Е, понеже само разходите им идват колкото половината поръчка. Всеки, който си знае сметката, ще прецени, че му е по-изгодно да събере покупките си в една-две по-големи поръчки. И понеже вече тотално оспамих, да приключа с похвалването на дрешките на Ванеса Бруно за Ла редут- безупречни! По-скъпи са, но си заслужават. Материите им са класни, кройките- уголемени- наблюдения в/у две памучни блузки и един пуловер.

# 940
  • София
Айви, винаги съм уважавала мнението ти, безкрайно го ценя и сега! Абсолютно права си!
Но! Има едно но и то е, че с ЛР с рогите не става. Колкото и да изтъкваме равноправието си като европейски граждани, пред тях не минава номера... Това е, за съжаление от личен опит.
И затова предпочитам да наведа главица тук и да продължим да пазаруваме изгодно, да не привличаме внимание с дребни поръчки заради подаръка, защото алтернативата всички я знаем - 25% + 5.95 доставка. На мен не ми харесва тая алтернатива, ама никак...
А други сайтове не ща! Запънала съм се и си искам само ЛР!  Laughing

# 941
предполагам че не е тук мястото на този въпрос /но не открих актуална дискусия към момента  Confused/, но някой знае ли защо Франсето отказват да правят поръчки от Quelle и всъщност към момента май няма посредник който да работи с тях за Бг  newsm78

# 942
  • София
Ева, думите ти всъщност са преразказ на това, което аз се опитах да кажа, тонът ти – не. Нито има нужда да си мерим размерите, нито полза. Хора, нужди, възможности, предпочитания и т.н. -  разнообразни по-разнообразни. Дискусиите за вредата от поръчки с БД и под 10Е и преди нищо не помогнаха.
РингиРингиРае, аз в поста си думата „боклучки” не съм употребила, просто защото и аз съм си поръчвала от тях, когато съм успяла да се доредя разбира се…относно финансовите възможности на всеки – това няма какво да коментираме,всеки си преценя дали има пари да ги даде накуп, дали ще спестява за това или ще вземе на заем. Всички знаем кога са зимните и летни намаления и си правим предварително сметката.

# 943
[quote author
Както и за този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-chino-a-pinces-en-serge.a … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=1&secintref=0
Благодаря предварително!
И аз да попитам за отзиви за този панталон   bouquet
Панталона е хубав, само внимавай за дължината, защото може да ти дойде късичък ако си висока. Аз съм 1,63 и ми е добре, точно до кокалчетата. Виждала стм от този модел да има панталони с две дължини, така че вниимавай от кои поръчваш.Охххх, дали въобще успях да обясня нещо. Wink
[/quote]
Благодаря, разбрах те  Hug А като размер как е? Че много ми хареса на модела как стои  Peace

# 944
тези бяха на 14 евро, а сега са на 16.80 /розови, 24 номер/, налични след 11 седмици!
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-snice-cf-bebe-fille-et-gar … 1&secintref=0  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт