The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 32 901
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Страхотна! txtloves

Забравих да ви питам. Какво беше това изказване на Нина, че не била номинирана и после я добавили?

По принцип самите награди са People's Choise, тоест изцяло фенски избор. Когато пускат предварителните номинации остават по едно свободно място, където феновете да напишат кой иска да бъде добавен. Обикновено нищо не се получава, защото сещаш се, че всеки иска да вкара неговия си любимец и пише различно. Тоя път обаче толкова много хора са вписали Нина, че я вкараха в номинираните. Та затова - за пръв път в историята на наградите някой влиза в номинации без да е номиниран, че и наградата взе Simple Smile

# 61
Т.е. трябва да са 6 номинираните, но са 5 и ако се оставя една номинация. Ако се съберат определен брой гласове се добавя и новата 6-та номинация. Нещо такова ли?

# 62
Т.е. трябва да са 6 номинираните, но са 5 и ако се оставя една номинация. Ако се съберат определен брой гласове се добавя и новата 6-та номинация. Нещо такова ли?

Точно, но трябва някой да има мнозинство, което досега не се беше случвало

# 63
А как се избират другите 5, нали е People's Choice? С някакво предварително гласуване на зрителите ли?

# 64
А как се избират другите 5, нали е People's Choice? С някакво предварително гласуване на зрителите ли?

Мне, май са си техен избор, но не съм убедена. Трябва да проверя и ще ти кажа..

Официално описание на еп. 14 - епизода с бала http://twifun-bg.com/?p=177302

# 65
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Леле какво сте направили - изписали сте 5 страници!!!

Кой беше Анди Стар?

Връщам се да ви чета  Hug

# 66
  • Buffyworld
И аз бях забравила. Анди беше мнимата приятелка на Деймън, където Стефан я уби - журналистката.

# 67
  • срещу двата комина :)))
и аз тук, гласувах за Бони  Mr. Green не мога да я трая

# 68
И аз не харесвам особено много Бони, но не мога да не отдам заслуженото на шерифката и кметицата  Mr. Green

Кой гласува за Мат? Да си каже бърже  Crazy Вадя лопатата  fight

Някъде по-назад прочетох, че майка му била запланувана да е сукуб. Дано се откажат и за в бъдеще от тази идея, че искам Мат да си остане човек, не искам да започне да засмуква мацки наред!

# 69
  • на кого му пука
Сукубите са само женски.Споко за Мат.

# 70
Сукубите са само женски.Споко за Мат.

Мхм, пък и той ако е бил сукуб да се е проявил досега.

ПП: Поправям се, има мъжки вариант - инкубус. Но това не променя факта, че трябва да се е проявил. Въпреки, че досега инкубуси в сериали не съм виждала, може да е интересно.

# 71
Къде са го казвали това за сукубите? До сега не са ги споменавали. Или вие се водите от другите сериали? Може, но тук може да е променено, а сукуб-генът да се отключва след дадено субитие, може да е примерно само по един в семейството и да трябва да умре единия, за да се прояви другият. И тъй като сестра му е мъртва...
Но дано да не е така, защото искам да си остане човек.

# 72
Къде са го казвали това за сукубите? До сега не са ги споменавали. Или вие се водите от другите сериали? Може, но тук може да е променено, а сукуб-генът да се отключва след дадено субитие, може да е примерно само по един в семейството и да трябва да умре единия, за да се прояви другият. И тъй като сестра му е мъртва...
Но дано да не е така, защото искам да си остане човек.

Такава е самата митологията на съществото, женски демон, бла бла, пък и в другите сериали са все жени. Но както казах, има и мъжки, така че не става аргумента.

# 73
Не знам, наистина, но не искам да е свръхестествен и той. Искам си го човек, при това, човекът с най-сините очи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 74
Аз гледам, че някой е гласувал за Мат newsm78

Сигурно не е от темата

Общи условия

Активация на акаунт