The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 32 891
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Моят глас за Джена е : защото така и не разбрах какво работи,по цял ден си беше в къщи ,а нищо не и беше ясно , два сезона леко отвареше уста в учудване , като умряла риба (за всичко това са виновни сценаристите естествено ,не актрисата , която пък ми беше визуално антипатична).За Бони ,която пък ми е много хубавка с интересни черти на лицето ,пак сценаристите са виновни да е голяма бяла Патка.Тук да питам ,тя не участвали в клипа на Нели - http://www.youtube.com/watch?v=N6O2ncUKvlg

# 46
Сигурно като приключат с древните ще настъпи и нейния час.Тази Мелинда Кларк все такива роли на суперхот мръсница играе.

Мелинда Кларк ли играе майката на Мат? newsm78 Не съм ориентирана, понеже от първия сезон съм гледала има-няма шест епизода - последния, първите четири и онзи, в който Деймън водеше Елена в някакъв бар (?). В този ред.  Laughing Аз започнах да гледам от втори сезон и си изтеглих последния епизод от първи, за да схвана горе-долу нещата.
Като започнаха да го дават по BTV Cinema, си изтеглих целия сезон (не понасям дублажа  Rolling Eyes), но още не съм се наканила да го гледам.

За Мелинда Кларк - сукуба, отива й. Аз я харесвам още от От местопрестъплението.  Grinning

# 47
Джена беше дипломант по психология, стана на въпрос на няколко места. Иначе да, в клипа е Кат

# 48
  • София
За майката на Мат има отделна история, ама се навъдиха прекалено много неща и не можаха да го вкарат. От сезон 1 има изтрита сцена с нея как убива един младеж пред бара с целувка, т.е. сукубка, но това ще е по-натам в сезоните, затова и са го изтрили
hahaha hahaha hahaha Да не остава неоползотворен свърхестествен елемент!

Мелинда Кларк първо беше в Ориндж Каунти.

# 49
и аз от там я помня Simple Smile а иначе наистина много й отиват такива роли, добре си влиза в образ Simple Smile
mokka, ти ли си от админките на страничката на TVD във фейса? Ако да, имам една идейка, ама на ЛС ще ти метна, ако може Wink

# 50
и аз от там я помня Simple Smile а иначе наистина много й отиват такива роли, добре си влиза в образ Simple Smile
mokka, ти ли си от админките на страничката на TVD във фейса? Ако да, имам една идейка, ама на ЛС ще ти метна, ако може Wink

Йеп, аз съм Йо Simple Smile Давай, отворени сме откъм идеи Simple Smile

# 51

Йеп, аз съм Йо Simple Smile Давай, отворени сме откъм идеи Simple Smile
пратих ти ЛС Wink

# 52
  • гр. Варна
  tiptoe

# 53
По идея на mackomacko

# 54
  • София
Ха! Мръсни танци всъщност е толкова класически, че сцените му се копират навсякъде, включително и в сериозното" кино.

# 55
Здравейте,аз гласувах за Изабел Флеминг.. Тая жена ми причиняваше обриви,докато я гледах и слушах.. Като говореше все имах чувството че носът и е адски запушен.. Добре,че я няма вече..

# 56

Embarassed  Embarassed blush blush
ама много ми напомниха тези моменти на Dirty dancing
Обаче mokka, на първо четене, поне аз не можах да намеря за езерото от него, от TVD има, но не и точно същата и от Мръсни танци

Хммм, като гледам кметицата води, плътно следвана от Бони (ама шерифката й диша във врата май май Wink )

# 57
  • Разпиляна във въображението
Аз гледам, че някой е гласувал за Мат newsm78

# 58
Embarassed  Embarassed blush blush
ама много ми напомниха тези моменти на Dirty dancing
Обаче mokka, на първо четене, поне аз не можах да намеря за езерото от него, от TVD има, но не и точно същата и от Мръсни танци

Не е точно същата, имаше просто паралел, че са сцени в езерото, но не мога да я намеря. Няма я в паралелите, сигурно е при колажите, но прости ми, 18 албума са  Joy

Мега мега постер, с който CW поздравяват Нина за наградата  Heart Eyes

# 59
Страхотна! txtloves

Забравих да ви питам. Какво беше това изказване на Нина, че не била номинирана и после я добавили?

Общи условия

Активация на акаунт