The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 132
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Ама то вярно, че Клаус нещо криви от пътя... подарък на Блонди за рождения ден? Хм...

# 31
Охххх,този Клаус така добър ми бърка в здраветооо направоо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

# 32
  • Разпиляна във въображението
Оф, два пъти си променях гласът. Първо гласувах първосигнално като неприятни образи за мен - вълчото и Бони. После прочетох "нелогични" и си изтрих гласовете. После прочетох свободомислието по отношение на "нелогични" та си ги върнах. И двамата не ми харесват. Тай ме дразни от самото начало и за мен си остава едно леке, което се метна върху Барбиту на Мат Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Още ме е яд.

# 33
Оп ето и мен тук! Гласувах единствено и само за Бони и ако можеше двойно щях да гласувам за нея. Страаашшшшшно много ме дразни. А Кат нито като актриса нито като певица ме кефи, чат пат пее по гей баровете в Холивуд! Все едно и също изражение на лицето има! Ако може като Тайлър от Gossip Girl да се махне и да се занимава с музикалната си кариера  Praynig ,макар че ми липсва Тайлър а тая хич няма да се сетя за нея. Praynig

# 34
Мокка   bouquet за темата

И моите гласове отидоха при :
 * г-жа Кметицата,напълно безмислена героиня,само се фръцка насам натам и нищо!Хубав момент с нея-когато направи петорно салто от стълбите!
 * Бони,уж главна героиня,пък само се разхожда с голямата книга.Какви заклинания прави...и тя не знае,слабохарактерна ми иде.Момиче с нейните възможности трябва да е огън,като я видиш да прави някоя магия да трепнеш и да си кажеш:искам и аз така  Party А в моята глава се върти само:сериозно ли ?! и се чудя дали няма проблеми с храносмилателната система.
p.s откакто гледам Тайният кръг мечтая за вещерска кариера  hahaha

# 35
Абе че Бони е патица съм съгласна, но на Кат и се възхищавам искрено. Имала е много трудно детство, нямали са пари и живели много трудно, само тя и майка и. Дори преди Дневниците, когато вече е била участвала в различни реклами и филми, не са имали никакви пари и тя сама казва, че е отишла на прослушването с празни джобове. Пък за певческата и кариера - тя тепърва я започва. Пеенето по гей барове е заради това, че е активистка за равните им права, то не само тя, Кандис също и още звезди участваха в кампанията NOH8 (no hate). Тук просто е нужно да направят Бони bad ass witch, като Фей примерно

# 36
  • Buffyworld
Аз избирам кметицата и Тайлър. Ако гласуването беше за най- безинтересен герой щях да избера Бони . Но тя не е толкова нелогична. Докато кметицата - какво прави - нищо. А Тайлър винаги прави точно обратното на това, което трябва. След като захапа Каролайн , за пореден път доказа, че не може да му се вярва.

# 37
Да Мокка права си ,но Те всички в Холивуд са без пари не е само тя,абсолютно почти всички актьори са започнали като нея, а пее в гей клубовете не защото да подкрепя толкова,а за да си реклмира музиката,специално в бара, за който знам че се вясва е за всички  музиканти,всеки ден различна пее там-един от моите приятели е барман точно там и той всяка година ходи на кастинг за ИК и даже един от режисьорите и сценарист Alan Ball  лично отиде на неговия моноспектакъл и го хареса,но още не е в ИК,наистина знам колко е трудно да пробиеш в Холивуд,всичко е до връзки и късмет,но аз просто не я харесвам.Най-лесно е да се обявиш в защита на хомосексуалистите и Перез Хилтон да те хреса и да те поства на блога си нон стоп-иначе не съм я видяла в нито една класация за музика,а и не виждам игрални филми с нея за тази година. Нищо против нямям момичето, дано успее,но й трябва много работа! Естествено това е мое мнение и никой не трябва да се съглаява с него!  Hug

# 38
Разбирам те, факт е, че с Перез наистина са гъсти и постоянно я поства. Но и ти сама казваш - всички са без пари, трудно е. Е, факт е, че тя се е оправила. За музиката няма как да я видиш, то не знам дали и излезе и първия албум даже. Иначе игра в Honey 2 главната роля, на мен много ми хареса

# 39
Ох,стоя вече 10 минути и се чудя кой е най-нелогичен...не мога да взема решение,то всеки си действа по някаква собствена логика,та дори Тайлър,предвид всички метаморфози,през които мина и то почти са,винаги е на неправилната страна,за разлика от приятелите му-преди върколак,сега вампир..не мисля,че е лесно.
Мен Бони не ме дразни много,но според мен е голям пропуск и малко нелогично е,че са оставили героинята й е толкова слаб образ.Да,има своите възлови моменти,но като цяло-безличие.Не е логично да имаш тези способности,да са замесени най-близките ти хора и да се държиш така...та може би за нея ще гласувам.

# 40
  • КиТ
Йо мерсаж за новата тема     bouquet  bouquet  bouquet

Гласувах за Бони и мама Локууд Mr. Green Вече са казали главните причини Twisted Evil
Добре,че казахте,коя е Анди,че както не съм по имената имаше да се чудя тука  Blush Joy Joy Joy Joy

# 41
  • sofia
Гласувах за Шериф Лиз Форбс-само се повърта в някакви сцени-ама иначе хич я няма като стане нещо напечено.То не може всички да са главни герой ама пък нея в последния излязъл сезон дори
не се сещам дали съм я виждала  newsm78

# 42
  • на кого му пука
Под "нелогичен" имах предвид, че няма как анкетата да ни е за "най-голяма патица в сериала"  Joy

Че що пък да не може?Ние сме си наши хора ще разберем за какво става въпрос.
Прочетох един пост тука и се сетих че пропуснахме майката на Мат.Тя беше голямо парче.Сътвори един куп тъпотии и изчезна яко дим.

П.П. Страхотна снимчица в началото на темата.Много са хубави и четиримата.

# 43
За майката на Мат има отделна история, ама се навъдиха прекалено много неща и не можаха да го вкарат. От сезон 1 има изтрита сцена с нея как убива един младеж пред бара с целувка, т.е. сукубка, но това ще е по-натам в сезоните, затова и са го изтрили

# 44
  • на кого му пука
Сигурно като приключат с древните ще настъпи и нейния час.Тази Мелинда Кларк все такива роли на суперхот мръсница играе.

Общи условия

Активация на акаунт