The Vampire Diaries - Нови герои, нови злодеи, нови връзки (Тема 22)

• 33 203
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък продължавам да не понасям Клаус. И образа и актьора ми лазят по тънкият нерв. Супер се зарадвах на Илайджа. Дано най - после го убият този Клаус. Иначе серията ми беше смотана. Нищо важно не стана, сякаш тъпчеха на едно място. Ядосах се на Стефчо. Няма никакво право да удря Деймън. Не стига, че му остави цялата отговорност за защитата на Елена, а сега какво иска. Деймън 3 сезона се измъчва от чувства и гузна съвест заради тези чувства и за малко да се отпусна и го бият. Точно Стефан заслужава як бой за отношението си. Иначе този тип Стефан лично повече ми харесва от онова вечно мрънкащо нещо, дето беше в миналите сезони.
Както са тръгнали нещата следваща целувка между Деймън и Елена може да очакваме най - рано в 5 сезон.

# 136
  • Den Haag
Хареса ми само края на епизода  Party

Липсва ми Катрин  Flutter, дали ще я върнат  или приключиха с лошата двойничка  Thinking?

# 137

Няма нищо общо с TVD или другите сериали, но е толкова разкошно-декадентско-вампирско, че ..... Горещо препоръчвам, за който не го е гледал

Сори за спама - не се въздържах - аз вече наливам виното и приготвям пуканките

Не трябва да има такъв човек Simple Smile Аз снощи го постнах в страницата, за да гледат лапетата и да не викат после, че манията по вампирите е дошла от Здрач.  Peace

# 138
Ядосах се на Стефчо. Няма никакво право да удря Деймън. Не стига, че му остави цялата отговорност за защитата на Елена, а сега какво иска. Деймън 3 сезона се измъчва от чувства и гузна съвест заради тези чувства и за малко да се отпусна и го бият. Точно Стефан заслужава як бой за отношението си. Иначе този тип Стефан лично повече ми харесва от онова вечно мрънкащо нещо, дето беше в миналите сезони.
Както са тръгнали нещата следваща целувка между Деймън и Елена може да очакваме най - рано в 5 сезон.
Добре го каза Simple Smile Само да не се ядосат Стелена феновете.
Интервю с вампир ще се наложи да си го изтегля и така да го гледа, че сестра ми не е фен на филмите с вампири.
Моkkа, аз лично от Здрач се запалих по тия филми, но няма как да отрека класики като споменатия по-горе, "Ван Хелсинг"  и "Кралицата на прокълнатите". Последните два съм ги гледала по няколко пъти.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 23:04 от mili4ka88

# 139
Няма да убиват никой, че ще ни свърши сериала.  Naughty Laughing

# 140
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Да раздам китките преди всичко, че поне ако ме замервате после, да е с цветя а не с домати. hahaha
Надявам се, че приемате нови странни птици  Hug  такива дето вАмпирите им харесват повече от колкото ги плашат Laughing
Признавам си, знаех за Нина преди да започна да гледам сериала. Знаех и, че с Йън са си интимни и в REAL LIFE.
Та .... изгледах маратонски всичко до 3 сезон 10 серия. Пишете ме доброволец в тийм Стелена.
За мен историята на филма беше и си остава за Елена и Стефан. Деймън е този, който дойде "след".
Трети сезон някак си... как да кажа... не ми харесва като цяло, за съжаление.
Как по дяволите стана така, че Елена прости всичко на Деймън (а сега се прави, че не разбира какво прави Стефан, не харесва методите му ), превърнаха се във френдс форевър та чак и целувки - милувки  newsm78 .
Къде изчезна онази любов и онази отдаденост на Елена към Стефан?
Онзи ужас в очите и, когато Клаус накара Стефан да изключи чувствата си newsm78 да не е бил фалшив? newsm78 newsm78 
Онзи плам, с който не спираше да го търси, онова 6-то чувство с което разбра че той е на телефона. Къде изчезна това?
Започвам да си мисля, че 2-та сезона преди това бяха напълно излишни. Да бяха почнали от тук.
А за последната серия newsm78 newsm78  40 мин пълнеж за да се появи Илайджа за 2 секунди.
Г-жа Бенет Shocked Както прочетох преди няколко поста - история съшита с бели конци.  smile3555
По този повод да попитам момичетата, които следят нещата по отблизо, да не би да са сменили сценаристите за 3-ти сезон? newsm78

пп Съжалявам, че толкова дългоплетствах Peace   bouquet  bouquet

# 141
Еееее, най-после се сетиха за наш'то момче Илайджа  Flutter   Кратко присъствие, но както винаги изтънчено и със стил..  Hug  Очаквам да видя повече от него в следващите епизоди.

# 142
Мен пък Стефан изобщо не ме кефи .. Сори за феновете , но ми е друг типаж ,, Отначало само мрънкаше, сега мрънка .. Деймън си ми кефи най-много ии искам с Елена да се съберат .. Между тях има невероятна химия и са ми адските сладури .. А и Деймън се промени коренно и то само заради Елена,, Не съм срещала наскоро сцени, където убива ии такива , а хумора и ИРОНИЯТА просто къртят и ми пълнят душичката !! Целувката беше нежна , поне според мен ,, даже ревнах като някакво бебе !! А Илайджа КЪРТИИИИ ,ддд Ще чета с интерес дрр коменти , защото темата е доста интересна !!

# 143
Стефан може да е направил много неща,но да не е реагирал след новината на Елена  #Crazy Реакцията му беше красноречива,погледа,мълчанието...извини се и си тръгна.Понякога с мълчание можеш да кажеш много повече,отколкото с празни приказки.Евала на Стефан за което и жалко за Елена,ако не проумее какво е станало там.Неестествено щеше да е,ако се разкрещи или се опита да държи сметка за каквото и да е.Не каза и нищо на Деймън,удара беше напълно достатъчен и оправдан.

# 144

По този повод да попитам момичетата, които следят нещата по отблизо, да не би да са сменили сценаристите за 3-ти сезон? newsm78

Не. А за историята на г-жа Бенет тепърва имаме да разбираме още, така че не се наемам отсега да я определям

# 145
Аз друго се замислих - ако една вещица е могла да повали Майкъл - оригинален вампир и то бащата на всички вампири, без да използва кама или кол от бял бук/дъб (забравих), може би, може би тогава има и друг начин, ако не да се убиват оригиналните вмапири, то поне да могат да бъдат обезвредени като Майкъл. Т.е. вероятно и за Клаус има начин някой да го озапти.

А междру другото - Клаус би трябвало прекрасно да знае какво има в този 4 ковчег - все пак той го размъква навсякъде със себе си.

И още нещо - когато в предните серии даваха Клаус, Илайджа и Ребека на гроба на майка им , те бяха само тримата и само те си обещаха да бъдат заедно. Нямаше ги другите двама братя - значи той вероятно ги е убил преди това. И те сигурно ще са му още по-бесни от Илайджа като се събудят. Интересно дали Илайджа ще ги разбуди или някой друг?

# 146
Аз друго се замислих - ако една вещица е могла да повали Майкъл - оригинален вампир и то бащата на всички вампири, без да използва кама или кол от бял бук/дъб (забравих), може би, може би тогава има и друг начин, ако не да се убиват оригиналните вмапири, то поне да могат да бъдат обезвредени като Майкъл. Т.е. вероятно и за Клаус има начин някой да го озапти.

А междру другото - Клаус би трябвало прекрасно да знае какво има в този 4 ковчег - все пак той го размъква навсякъде със себе си.

И още нещо - когато в предните серии даваха Клаус, Илайджа и Ребека на гроба на майка им , те бяха само тримата и само те си обещаха да бъдат заедно. Нямаше ги другите двама братя - значи той вероятно ги е убил преди това. И те сигурно ще са му още по-бесни от Илайджа като се събудят. Интересно дали Илайджа ще ги разбуди или някой друг?

За първото: да, вероято ако си достатъчно силна вещица, не като Бони. Виж сега ако майка и се оправи двете може да го натикат някъде.

За второто: Естествено, че знае, нали затова го държи при себе си и се ококоли, като видя че го няма.

За третото: Не ги е убил тогава, те тъкмо бяха станали вампири. Надали изобщо е знаел как става номера. Просто сценаристите не ги вкараха още тогава, защото стават много персонажи на едно място и е трудно да се следи всичко, камо ли пък вниманието на зрителя да остане концентрирано. (Ужасни книги за киното чета, че даже и реферати им правя, явно все нещо ми влиза в главата  Joy)

# 147
Аз пък продължавам да не понасям Клаус. И образа и актьора ми лазят по тънкият нерв.

И аз така, какво пък толкова са го харесали всички
  newsm78

# 148

За третото: Не ги е убил тогава, те тъкмо бяха станали вампири. Надали изобщо е знаел как става номера. Просто сценаристите не ги вкараха още тогава, защото стават много персонажи на едно място и е трудно да се следи всичко, камо ли пък вниманието на зрителя да остане концентрирано. (Ужасни книги за киното чета, че даже и реферати им правя, явно все нещо ми влиза в главата  Joy)

Влиза , влиза - ние затова нали все с теб се съветваме.

А за бонка - тя верно е доста слабичка като вещица, но пък ако стоте вещици от къщата й се отсърдят и майка й стане по-интересен образ, може и да направят нещо по въпроса

# 149

Няма нищо общо с TVD или другите сериали, но е толкова разкошно-декадентско-вампирско, че ..... Горещо препоръчвам, за който не го е гледал

Сори за спама - не се въздържах - аз вече наливам виното и приготвям пуканките

Не трябва да има такъв човек Simple Smile Аз снощи го постнах в страницата, за да гледат лапетата и да не викат после, че манията по вампирите е дошла от Здрач.  Peace

Здрач е хубав долу-горе, но е прекалено захаросан, аз съм вампирски фен откакто гледах Ван Хелсинг.

Общи условия

Активация на акаунт