Милия Бобо ужасно е, че така се е измъчил. Дано не го боли много сега. А дадоха ли ви някакво кремче за мазане 
тя е солта на костите и зъбите. Има и една комбинация от 3 вида соли за по лесно изхвърляне на мазнините - но аз не мога да ги пия, че кърмя а едната от солите спомага за спиране на кърмата
Ето най общо за солите ТУК Това което от няколко места съм чула е че са безвредни, т.е. няма начин да се предозира и да си навредиш, но разбира се най добре е при проблем да се консултираш с хомеопат 
Обикновено така се получава при проблеми с отделителната система. Не че искам да те плаша, но е добре да го споделиш с доки при следващия преглед.
Може и нищо притеснително да не е. Но поне ще си спокойна. Вики не го прави, но те всички деца не правят едно и също. А иначе как са крачетата, еднакви гънки, дължина и т.н.

,милото Бобче
Милото ми Бобче
и то днес пострада жестоко
,падна и се удари на ръб на перваз под фр.прозорец като го вдигнах и какво да видя
,нослето огън червено.Подкосиха ми се краката да не му се е засегнало и вътре оченцето,обадих се на татко и след 15 мин.бяхме в очната клиника.Там вече ме успокоиха,че окото не е засегнато,че ще се размине без шиене
и че 100%ще му остане белег.Дадоха му Торбекс и за това че му секретират оченцата и за предотвратяване на инфекция.На УНГ мислехме да ходим в ИСУЛ,да видим какво е положението с нослето,нооо не искам да го облъчват,а без ренген няма да минем.Много е жалничък Бобчо,целият течащ,със залепнали очички,едното подуто,лицето му червено
,нослето болезнено и от хремата и от падането
. 
Е как така е станало, пък точно на героя Бобо - та нали се предполага, че още по-чистичко му в памперса от практикуването то на ЕБХ-то ! Много съжалявам какво трябва да изтърпи, ама ще мине, и повече няма да се случва! Вижте, значи такова безспокойство си е имала толкова основателна причина! Трябва да сме много внимателни и наблюдателни към бебоците, когато са прекалено плачещи или болезнено мрънкащи - явно никога не е просто така. Да, помня, чв за Яна беше казала това за срастването. Наистина жалко за нея, че я трябвало пак отначало да я учиш, ама с Бобо може да не стане така. Дано бързо му мине, да го забрави скоро и да не се е отучил от добрите си навици!
За белега не мисли - според мен няма да остане. Добре, че се е разминало!

И на какви неща с гърнето си го научила - браво на теб и на него
от нас за вас и скорошно подобрение! Представям си какво сте преживели докато сте гледали мъничетата така да плачат.
Да се оправяте бързо! Голям гуш от нас
Бета, за да не се получи срастване на лабиите какво трябва да се прави? 

Щом е така, обръщам листото! Само почвам да се хваля вече
"

Това с гънките не го взимай много навътре, от личен опит ти казвам 
и да няма поражения при нослето 
но няма нужда. Като търсих крема беше много студено и не ми се ходеше на далеч, а и имах алтернатива, затова не продължих да търся. Знам къде има, просто трябва да ходя с колата, а в това време... Утре и в събота обаче ще се затопли и тогава ако още има нужда ще отида. Ти като намажеш крема остава ли на бузките? Защото Аслан все слага нещо в устата или пък като си ляга се обръща по корем и изтрива крема. Гледам поне 10 мин да го държа без да се пипа, но дали това е достатъчно да подейства? 
Да ги нацелувате и нагушкате хубаво и 2-мата сладура!!!
Омекотител не ползвам.

Сега не съм питала дали продължавам в същия дух...Ама ако ме накараш да скръцна със зъби, когато не съм заспала, просто не мога .....владея го само в заспало положение

,толкова мъчно ми стана като четох,иначе и ние днес имахме премеждие-снощи пекох крекери от нахут и му дадох днес да си чеше зъбките които още ги няма и в един момент го гледам нещо се напъва,милия се задавил вдигнах го,тупнах го и нищо и като се ошашках,такава паника ме обзе,бебето взе да се зачервява не може да си поеме въздух ужас