Ева на Ена, Бобо и Йоана на Мегио Алекс на Таша кой друг още
прегръдки на всички
Аз на Вики му намалих сополите с комбинацията от Физиологичен разтвор през целия ден и 1 път след промивка с него му капвам и по няколко капки вит.Ц. Както и шуслерова сол номер 3 по 5 хапченца на ден и осцилококцинум сутрин и вечер по една доза, разтворена във вода.
вчера му секретираше оченцето и сутринта му беше залепнало,не можа да го отвори,нещо като конюктивит,почистих го с тампон с преварена вода и сега няма нищо 
трудно ти е с две бебета със сигурност,независимо от възприятията и настройките
,аз ли не съм толкова стриктна,през пръсти ли си гледам децата
,нито ставането ми е по график,нито храненето,готвя и за двамата и закуската и обяда и следобедната и вечерята,друго по-особенно не правя,не сме излизали от две седмици,но то за бебе ли е навън при минусови Т-ри.Бобо си играе сам или със сестра му(тя го учи да разпознава животните,чете му книжки,танцуват)http://youtu.be/iX4_PMQZ5Zs,ако се лепне за мен го държа в ръце и пак си върша това което трябва.Имам време и за компютър и за кафе и за мъжа ми и да излизам мога защото те с баща си се гледат много добре(обикновено спят,като са двамата
.
всичко да е ОK 

Дано ви приемат

И нашият от снощи:
.

Сигурно е заради снежното време на вън, та ако е все такова, една темичка ще литва за нула време 
Кати, а на теб се възхищавам искрено, а и може би мааалко ти завиждам- благородно, за това че наистина в твоя ден има време за всичко и за всеки
, и то е така защото в представите ми си една "фурия" 

, Аз ги давам така Шуслеровата сол сутрин след като станем 2 хапчета / аз директно в устата му ги слагам/ преобуваме се, правя закуска и те са минали 30мин. яде, през това време съм изсипала в една пласмасова капачка осцилококцинум-а с малко вода, може и топла. И от време на време го разбърквам за да се разтвори. След още 30мин. му давам да го изпие.
След обяда и още 30 мин. му давам още едно хапченце и надвечер започвам пак по сутришната схема да давам солта и осцилококцинум-а.
Вики днес почти няма сополи
Надявам се и Бобо бързо да се оправи
след това си играем. От както се научи да се качва и слиза от дивана не смея да го оставя сам в хола да не направи някоя беля.
Към 12 - 12:30ч. го слагам да спи, като посуче преди това и той си заспива сам в леглото за около 1:30-2ч. Аз през това време пускам пералнята, миялната, прибирам пране ако има, измивам нещата които не мога да сложа в миялната, сгъвам дрехи или гладя, готвя и т.н а бе общо взето всичко което трябва да се свърши и докъдето мога, не винаги успявам. След това ядем и пак си играем. Пускам прахосмукачка и той пълзи след мен.
След като се приберем каката си пише домашното по английски, аз оправям вечерята и я слагам да вечеря. Вики през това време ми се мота в краката или пречи на кака си. След като е готова Дидката си играе с Вики, а аз евентуално успявам да пооправя нещо. Или правя нещо сладко.
Успявам да си легна около 00-01ч. той се събужда да суче и така няколко пъти. Аз обаче в стремежа си да го науча да си спи в леглото, ставам взимам го от леглото му, сядам на спалната кърмя го и след това обратно в неговото легло. Е това ме мори най много. Това непрекъснато ставане и лягане, ама поне той си спи в леглото.
после ще ги чета. 

. При нас е гадост
. Оказа се, че не било коремче, както си мислех, защото ставаше от гърнето, като се напъне, а било пишлето. Това го разбрах вчера, след като писах и отидохме при педиатърката за направление за уролог. Тя ни препоръча един доктор - Момчилов от Пирогов, обадих му се и той каза да отидем днес в 16.30ч. Междувременно на всяко пишване Бобо започваше да пищи неистово, защото явно го щипе. Не можех да го сложа на гърне, защото го болеше и ставаше и пищеше. Значи при него то беше абсолютно незабелено, не защото не съм опитвала, а защото доста беше залепнало и така и не успях нищо да направя. Не исках да насилвам нещата, вярвайки, че наистина всичко ще се оправи от само себе си. Да, ама явно смегмата си се е трупала там, без да може да излезе и в един момент се получи това страшно възпаление. Та докторът го забели, имаше кръв, гной, писъци, аз държа Бобо за ръцете, сестрата за краката, той пищи страааашно и така. След почиствнаето и риванола се кротна на рамото ми и само се гушкаше, явно облекчен. Още писъци ще има на всяко пишкане, но вярвам, че до 2-3 дена нещата ще се оправят.
.
Стана ми много жал за Бобо! Дано бързо да се оправи миличкият