, които обаче изобщо не търпи, така, че си ходи боса навсякъде. И като излизаме, не и слагам нищо в момента - с боси крака. Навсякъде поляни и мека, зелена трева, няма нужда от обувки.
, премислих малко и за себе си разбрах откъде идват понякога оплакванията ти от - макар и страхотния ти и помагащ мъж (който аз винаги защитавам
), както и умората, която се чете понякога директно, понякога между редовете на твоите постове
- отговорът малко ме напрегна, защото си мислех че съм готова за второ бебе. Освен твоя положителен максимализъм (за който Бета ти е писала и който мен много ме радва), това е твърде малката разлика между дечицата - тя явно изисква още повече помощ от околните, и мамата се изтощава много. Поправете ме, ако греша, но май при Лъки разликата между дечицата е най-малка? (като изклчим минутките между Петър и Стефан на Марис
)
И при Катилиас е малка, но както знаем - тя
е над нещата, което в Австралия си е по-лесно приложимо
Дадох биба - хапе я
Иначе за ТЛС - проверих, имаме го този канал, но не ми е останало време да пусна да гледам нещо, а и децата като са будни избягвам да пускам ТВ. Слушаме песнички, приказки... Ози Бу не съм ги чувала, ще проверя да ги сваля от някъде.

Аз засега на шивач ходя само да "ремонтирам" нещо, но може да се преориентирам към дизайнерски модели 

Ева на Ена, Бобо и Йоана на Мегио Алекс на Таша кой друг още
прегръдки на всички
Аз на Вики му намалих сополите с комбинацията от Физиологичен разтвор през целия ден и 1 път след промивка с него му капвам и по няколко капки вит.Ц. Както и шуслерова сол номер 3 по 5 хапченца на ден и осцилококцинум сутрин и вечер по една доза, разтворена във вода. Давам му и чай от липа, ама той пие по малко. И определено намаляха а бяха започнали да му стават и жълто-зелени- което означава че започва да развива бактериална инфекция.
Сега се избистриха и спи по спокойно
За щастие Димана е добре и ММ се оправя.
Лошото е, че аз не мога да спя от силно главоболие и запушен но не течащ нос
А какво мога да пия за главобол освен Парацетамол
Нурофен или Убопруфен
помагайте момичета а и вие от ЛЛЛ Рядко ме боли така глава, но когато започне е много страшно.
другото не закъсня да му приглася
Ей то си било голям купон помъкнах ги и двамата да ги разнасям и да ги забавлявам успях да ги усмиря, но останах без ръце
Добре че беше само за няколко часа то си било цяло приключение. Марис как се оправяш
Аз направих твоите мъфини и много ги харесаха
Браво на майка ти за смелостта. Но и те разбирам за желанието ти да се изнесе
Усмихни се и ти 
Но хайде стига толкова
Е не е пък чак толкова лошо две в едно
Но разбирам умората ти. А бе май все пак ще поизчакаме - поне за застъпени майчинства няма да бързаме, че наистина искам да съм полезна и на двете деца максимално. Обаче, живи-здрави, например след три години, ти ще си лежиш на плажа с две пораснали дечица, играещи спокойно наоколо, а аз отново ще съм на изходна позиция - е, едното само ще е бебе, но въртележката си е въртележка, а за тебе ще е приятно приключила. До третото, де 

Остава ли ви време да се видите с мъжа ти? Не знам какво би правила ако нямаше помощник у дома през деня, това ти е спасението май. Разчувствах се докато четях, имаш дарба да пишеш

За виждането с мъжа ми...ами не ни остава много време, днес изобщо не сме се видяли - той заспа докато приспиваше Дени, аз ще легна след малко, той тогава сигурно ще се събуди, а Кати ми завижда! Без помощник вкъщи наистина щях да съм много ограничена - например днес нямаше как да излезна с двамата на разходка. В този сняг нито мога да бутам количка, нито да нося Ади в кенгуруто - ако се подхлъзна някъде знам ли накъде ще падна... Пък и моите сладури спят по различно време (т.е. Ади си спи, когато си реши всеки ден) и няма как да приспя единия докато другия му вика на главата. За ясли съм категорично против, бих ги гледала и сама, ако се налага. 
Когато пък той се е заиграл, Ади ходи и го дърпа и го закача... Така че нямам 3 минути през деня за мен, за 30 да не говоря. А с лягането вечер ме разби тотално. Не четете ли приказки, не се ли приспивате? Та какво вино, какво наше време?!? Точно това си говорим постоянно с мъжа ми, че ни липсва най-много. Даже не си мечтаем за 2 часа, а за един, през който да сме сами
Това ни се случва само през нощта, ако се събудим по едно и също време, или понякога сутрин го будя 30-40 мин по-рано, отколкото става за работа. 

Не знаех досега, че си в Тасмания. Снощи я погледнах къде точно е на Google earth - видя ми се ужасно далеко. Гледам, че е долу-горе колкото Бг по площ и един друг остров, на който ние живяхме макар и само за 2 години. Сигурна съм, че е вълнуващо, приятно, странно и трудно понякога. Мислила ли си кога ще доведете децата до Бг?