Отговори
# 450
Привет и от мен. Аз преди малко се завърнах от София и сега все още се опитвам да се стопля. Това пътуване може здравето да ти вземе. Довечера сигурно ще заспя в 8 Joy Joy Joy- да , да все едно ще ме остави някой.

Честит Първи Рожден Ден на Митко на мама Зина. Много здраве, едно невероятно и безгрижно детство и нека да носи само радост на мама и тати ( и на всички други близки).

Честити 11 месеца на прекрасната кукла Дара!!!

Ена, на теб честит масаж, аз ти завидях, признавам си Simple Smile))

Uinen, що се отнася до квартала, може да се каже, че и аз живея в Кършиака (по-скоро в Гагарин). Не съм толкова близко до центъра, но определено около нас цигани няма. Предполагам са ти казали, че има много като са визирали Захарна фабрика, тоест това, което следва след Практикер, посока Пазарджик, там вече си има, но все пак си им е техният квартал, ако мога така да се изразя. А ти в Пловдив ли ще се местиш да живееш, ако е така ще се радвам да се запознаем Simple Smile))

# 451
  • София
Мацки, тортата е от 100 грама сладки
Благодаря ви още веднъж Hug

# 452
Честит рожден ден на Димитър!!! Да е жив и здрав и много да ви радва!!! Мама Зина и ти да си жива и здрава!!!

Стихия, разкажи ако обичаш какво ви се е случило. Не искам да наливам масло в раната, но знам, че като се сподели и някак си малко олеква...  Hug

# 453
Честита първа годишнина на Димитър на мама Зина  Heart Eyes Да е жив и здрав, и много весело и безгрижно детство Simple Smile

Всички пострадали, как сте?

# 454
  • Кукуландия
Честит Първи Рожден Ден на Митко и от нас! Да расте щастлив, усмихнат, обичан и късметлия!

Сънфлауър, и в коя част на Кършияка живеете  Mr. Green
Сабрина1, мда, очертава се до 2-3 месеца да се преместим там. Ако не стане чудо и ММ не е спечелил и място в София  Praynig Та за това сме в чуденка къде да си търсим жилище при положение, че неговата работа е в Центъра, пък и аз искам да имам достъп до там  Mr. Green

# 455
Сабрина1, мда, очертава се до 2-3 месеца да се преместим там. Ако не стане чудо и ММ не е спечелил и място в София  Praynig Та за това сме в чуденка къде да си търсим жилище при положение, че неговата работа е в Центъра, пък и аз искам да имам достъп до там  Mr. Green[/color]
Ехаа, скоро Ева и Митко отново ще се срещнат! WinkАз не съм в Кършияка, но съм на 20 мин пеша до главната/до Военния клуб, Централна поща ми отнема толкова/. Иначе нашият квартал е с павирани улици-това не му харесвам.

# 456
  • Sofia
благодаря, че се сетихте за мен, въпреки че аз съм от най-нередовните  Hug
добре съм, и "каката" и "коремчето" са добре. Вече не ми е лошо и имам повече енергия.  Ходих на ФМ и БХС, всичко ОК, доки предполага, че ще е момче. Сега ссе вълнувам от предстоящия рожден ден на Катрин. Вкъщи е тясно и ще трябва на клубче. Ако някой препоръча някое подходящо в София, засега съм се спряла на Барбароните в Младост 1.
Маринелс ти си единствената която съм виждала наживо, а ти да не ме помниш Rolling Eyes ( бяхме заедно в Токуда) Simple Smile

# 457
Оф, нещо се притесних. На Ева 7-я зъб расте доста навътре. ShockedВторият резец отдолу.Някой знае ли на какво се дължи това, трябва ли да се притеснявам, някакви мерки да се вземат ли?Някоя мама с батко или кака да се е сблъсквала с подобен проблем?

# 458
  • Варна
Оф, нещо се притесних. На Ева 7-я зъб расте доста навътре. ShockedВторият резец отдолу.Някой знае ли на какво се дължи това, трябва ли да се притеснявам, някакви мерки да се вземат ли?Някоя мама с батко или кака да се е сблъсквала с подобен проблем?

И аз бяха писала преди известно време, че на Аслан пъвият резец (долен) израства напреко, почти на 45 градуса спрямо венеца. Сега обаче забелязвам, че започва да се поизправя. Аз лично не се притесних, просто се учудих. Мисля, че на този етап не може да се говори за криви зъби, но ако все пак се тревожиш се консултирай със заболекар.  Hug
Ето една тема, която бях намерила тук, може да ти е от полза:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=463641.0

А за масажа и аз ти завиждам  smile3521

# 459
Честит първи рожден ден на Митака!
Да расте здраво, щастливо и усмихнато дете!
                   Честит празник и на мама zina_!!!

Nadya81, благодаря ти  Hug

Мами, да ви питам нещо - Ние имаме само 2 долни зъба, но от известно време давам на малкия човек да гризе ябълка. Много му хареса и си похапва. Обаче забелязах, че на изхода има доста големи парчета ябълка. И при вас ли е така или всичко е гладко смляно  Mr. Green

# 460
Моята "приказка" за аутизма
Аутизма не е болест, не е психично отклонение, и даже не е проклятие.
Аутизма е BUG(грешка в програмата), грешка която допуснал Господ.
Създавайки нещо, просто не е възможно да не грешиш, камо ли ако създаваш човек.
Сигурна съм че аутизма е един от бъговете на Господ, когато е създавал човека.
Програмиста като открие грешка в програмата е задължен да я поправи или поне да направи така, че грешката да не се вижда от потребителя. Е, Господ е имал само три дни, затова избрал по-лесното - да ги замаже, а по-точно да ги скрие.
Решил да ги скрие мнооооооооого, много надълбоко и много далеч. Ако си представим тялото на човека като къща, Бог сложил всичките си грешки във една кутия, като предварително всяка грешка отделно я сложил в малка кутийка и ги затворил с катинар, на кутията сложил катинар, нея пък забутал в един  шкаф и му сложил катинар, шкафа е бил в гардероба, който той също заключил с катинар, гардероба забутал в ъгъла на килера, вратата на който затворил със всякакъв вид катинари, поогледал и решил да маскира вратата така, че да не се вижда, за да не влезе някой случайно. Когато вдъхнал живот на човека си спомнил  за грешките си и го помолил да не яде от ябълката на познанието с надеждата човека да не стигне далеч в развитието си. ЕЕЕЕЕЕ всички знаем за историята с ябълката, която позволи на човека да открие огъня, електричеството,  да стигне в космоса, За съжаление човека все още не може да осъзнае, че само е направен по подобие Божие и се мисли за Бог. Първо неясно защо решава, че да изгубиш неродено дете е катастрофа (самата аз имам помятания, така че знам какво е) затова прави всичко за да запази плода, тъпче жената с лекарства, матката се напъва да изхвърли това дете, човека зашива шийката на матката, само защото е решен това дете да се роди. Това се оказа недостатъчно и той решава, като Бог да създаде живот даже там, където Господ  не е дал. Интересно му е да си играе на Бог и да решава дали ще боли и колко и кога - слага на жените упойки по време на раждането. Понякога детето решава, че няма сили да живее в този свят, че е бил до тук, че просто не може да продължи, аааааааааа не, човека решава друго, дърпа го със щипци за главата и насила го кара да излезе. След като го извади на този свят му бута шише с адаптирано мляко, защото нали трябва да го продава някак. Млякото и всичките продукти отдавна не са произвеждат както преди,  защото и тук човека е Бог, той кръстосва дини с тикви, за да не гният, домати с някакви гъби, за да запазят цвета, маже ябълките с това, с което маже покойниците си, за да може да ги закара надалече и продаде по-скъпо. Полива земите си с пестициди и излива тонове вода с препарат в морето, в което после си къпе детето. Всяка сутрин бърка в имуната система на детето, предлагайки му всякакъв род витамини. Решава, че детето му не може да понесе даже една диария и пак бърка в имуната му система, като му слага ваксина против диария.
Бога ми хора, нямал е как да знае Господ, че ще открием всички тези ключове, за да отворим катинарите, с които заключил грешките си.

# 461
Аз се връщам от цялостен 90-минутен релаксиращ масаж с роза.Завидяхте ли ми, а? Sunglasses Wink
Ако кажеш и че масажиста е мъж,напрао ще се  newsm61 от яд  Mr. Green

Честито на първият рожденник в групата!

Момичета Hug,благодаря на всички за съчувствиети и пожеланията за оздраавяване на Бобчо,всеки ден си лягам с мисълта че на другия ще е здрав  Praynig

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 22:30 от migeo

# 462
pufita - първо малко да се оправдая,че не помнех не коя си,а че ти си била бременната мама  Embarassed И после наистина да си призная,че не си спомням коя,за което искам искрено да ме извиниш  Embarassed Embarassed Embarassed  newsm51 Би ли ми припомнила  newsm17

# 463
Момичета,съжалявам,че се намесва в така станалата сериозна тема и лигави неща,но просто не мога да се стърпя да не ви покажа нещата, които взехме днес: книгата за пожелания,поканата за кръстниците,за гостите,етикети за вино и ракия и тейбъл картичките...
Скрит текст:

Поканата за кръстниците е като на гостите,но под формата на книга,за да се отличава и се слага в белия плик

# 464
Г-жа Стихийно бедствие, да разбирам ли от приказката, че "бъгът" при Емо е причинен още от раждането му или се е получил по-късно в следствие на ваксините? Сиренце ти е задала много задълбочени въпроси, мога само да допълня щом те дразнят щраусите - разговор на какво ниво може да се води с Емо, психическото му развитие на каква възраст отговаря, какви игри го вълнуват, какви са интересите му? На мен лично ми е интересно как му минава един ден.
Всички болнички да оздравяват, майките им да се отчетат! Бета, вземи се в ръце и не си внушавай глупости! Как можа да го измислиш, че ти си го причинила с едно неизмиване на Бобо?!? Я си сипи едно вино, да ти дойде акъла в главата  Hug
Честит първи рожден ден на Митко на мама Зина. Много здраве, безгрижно детство и да носи само радост на мама и тати!
janica, синът ми се захласваше до преди половин година. За първи път му се случи като беше на 3 месеца - отвори уста да зареве и си остана така - ни гък, ни звук, само посиняваше и посиняваше... дано не ви се случва повече  Hug
Uinen, направо идвайте в Кичук Париж. Търсете нещо до Събота пазара, хем ще сме комшии  Laughing Цените на жилищата и наемите са по-ниски, а си близо до центъра - пощата, университета. Има хубави паркове и много детски градини. Събота пазара се слави като най-евтиния в града и с много разнообразие. Има големи магазини в квартала - Кауфланд, Била, въпреки че днес ми се видя като пред фалит, нямаше даже обикновени бисквити. Питаш обаче за Кършака, явно таткото ще работи в другия край на главната улица, малко ще ви е далече пеша с количката - 40 мин.
don4o71, аз съм ползвала с баткото каишки за прохождане, много съм доволна. За Ади май няма да ми трябват, защото тя вече си ходи доста стабилно, а е и много внимателна. Нито веднъж не е паднала, не се е удряла, много леко си прикляка на земята, като котка е! Докато дойде време да излизаме на разходки може да е минал периода за каишки.
Редрени, имаш почерпка от мен! Благодарение на въпросите ти за съня на Ади пак се замислих кога колко спи и се оказа, че сме с режима на mama_vessy. Само че Вики в 8.30 заспива, а Ади си взима 20-30 мин дремка и откарвахме до 1 часа вечер. Реших да пробвам режима на Mur с 2 спанета през деня. Като заспа преди обяд я събудих след 50 мин, за да й се доспи и следобед по-рано, а не в 20 часа и се получи. Заспа в 15.30, събудих я пак след 50 мин и вечерта заспа в 11 часа  newsm68 Танцувах тук танца на радостта, мъжът ми умря от смях, но такова "чудо" невиждано трябваше да се отпразнува. Днес затвърдихме резултата. Ако си стане системно, ти ще си "виновна" за настъпилото безоблачно щастие и разбирателство в нашето семейство  Laughing Мъжът ми направи пуканки и айрян, гледахме филм, въобще пълен релакс... Сетих се какво беше положителното мислене като не разнасям 9 кг до 1-2 часа през нощта  Laughing Честита ви годишнина, да почерпиш и на златната ви сватба! Още някой имаше годишнина, Марис ти ли беше  Embarassed Честито и на вас! Да се разбирате и подкрепяте във всякакви ситуации  Hug
Маринелс, много си се постарала за рождения ден, нямам идея какво ще е на сватбата на Анастасия  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт