Отговори
# 540
  • София
Привет, момичета!

Ще ни затрупа скоро!

migeo, страхотен е този Бобо! И на нас бръмченето ни е любимо занимание.

maiski, Много е сладка Андреа! И тортата също!

Кати, много хубави неща показваш, но наистина си трябва и място за тях.

Кати, преди време беше споменала, че правиш скоунс за закуска. Може ли да споделиш рецепатат, че вече се изчерпах какво да предлагам.
Моето дете на обяд яде само някакви тестени неща. Филийка с масълце и сирене, палачинка със сиренце или баничка. Не иска зеленчуци и месо и това е.
Но се чудя редно ли е всеки ден да обядва нещо тестено, като се има на предвид, че в 19 часа яде и каша newsm78

Ena, migeo Hug

Nadya, честито  bouquet Лека бременност и здраво бебче  bouquet

mama_vessy  Hug Защо питаш какво друго можеш да пиеш освен парацетамол? Не върши ли работа парацетамола? Ти се оплакваш от доста време вече от главоболие.

Betta, радвам се, че Бобо е добре вече!

janica, много хубава торта! Браво!

Лъки, давай инфото тук, че май повечето сме се размислили за подаръци и за разни превозни средства Wink
Предполагам, че образователната игра е на thinkle stars. Ние купихме "умни кубчета" на тази фирма. Предизвикват вниманието, но на нас ни трябва още време да започнем да ги използваме по предназначение. Даже не му ги давам напоследък, че той по-скоро иска да гризе кубчетата и скоро няма да имаме картинки за разпознаване на тях.

Весето, радвам се, че сте добре, че наиситна звучи много страшно!

На гинекологичен преглед аз ходих около месец и нещо след раждането и сега есента пак. И сега се боря с разно проблеми. Но общо взето профилактикие си ги правя по препоръка на Док., тъй като му имам доверие. Виж, на мамолог не съм ходила, което е несериозно от моя страна, може би защото не знам къде да отида, не искам да ходя при някой на сляпо.

Хубав ден Hug

# 541
Лъки точно нещо такова тъся
Ще ми кажеш ли каква марка е да я потърся или линк някакъв да ми дадеш
Нещо не и прочитам марката
Tasha, ще ти пратя след малко линкове на лични  Peace
Лъки - това е една нова Лъки. Явно умората при теб беше стигнала до върхова точка. Надявам се нещата с Ади да продължат по този начин. А с тези предпазители ме уби - никога до сега не бях виждала нещо подобно. Те явно са за градски деца.
katilias, това всъщност съм си аз вече. По принцип хората ме смятат за доста търпелива и положително настроена. Както беше казала една моя приятелка един път, когато избухнах "аз да съм се развикала до сега 100 пъти и вече да съм забравила, а ти чак сега набра енерция"  Laughing Но последните месеци почна и на мен много бързо "да ми завира водата".
Предпазители на Дени не му бяхме взели, защото караше колелото с crocss-ове, но ако е със отворени сандалки детето по асфалта определено ще има нужда.
Лъки,каква и е викаш цената на тая триколка? Simple Smile
veset0, sirence, заповядайте
П.П.
Лъки, давай инфото тук, че май повечето сме се размислили за подаръци и за разни превозни средства Wink
redreny2000, сега те прочетох, ще си копна съобщението до Tasha да не се повтарям
Tasha, Томасито ти е дала линкове, но аз пазарувам от немския майтойс. Доставката е 16 евро до БГ и правим общи поръчки, за да си я поделим. Не знам как стоят нещата с другия сайт. Марката е Бобикар, ето и какво предлагат за възраст +1
http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=BOBBY+CAR&filtera … roductsPerPage=40
От alter може да си избереш и друга възрастова група, ако те интересува

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 12:44 от Лъки

# 542
Браво мами за мненията за триколките.Помогнахте ми в точния момент. smile3501Точно и аз се чудех дали са удачен вариант.При мен везните наклониха повече към "не"следкато се замислих как ще спи детето в подобно нещо.Ако ще се налага да нося Мартина и бутам колело по добре да съм си с количката,пък и тя ще си спи спокойно.По-скоро се замислям за лятна количка като подарък. Peace
Относно гинекологичния преглед,аз ходих към 2-я месец и 10-я месец.Взеха ми цитонамазка и всичко е ок.
Относно подаръка за РД,все още се чудим какъв да е.В началото си мислех за тези уолкъри ,но ми се струва излишна покупка.1-ще го използва още най-много 1 месец,след като тръгне стабилно вече няма да й е нужен/тя нали вече ходи/ и 2-ро за същата цел използва проходилката,но не много дълго.И не знам как са вашите деца,но Мартина много не се заиграва с играчките си.Иска етикетчета от дрехи и влажни кърпички,пластмасови бутилки,чехли,обувки абе все такива неща.Затова не съм сигурна,че подаръкът й ще е играчка. Thinking
Много хубави торти сте показали,браво!
Честито на бременните мами!Лека бременност и здрави бебчета на термин!  ylinfant

# 543
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Благодаря на всички за хубавите пожелания! Дано всичко до края мине нормално, а с ММ се надявам, че ще се справим по най-добрия начин. Той много ми помага, работата му е такава, че е на работа 6-7 24-часови дежурства в месеца, така че ще разчитам основно на него.

Честити месечинки на Анастасия, Ванеса, Петър и Стефан! Tada  costumed034

Яница, тортата е страхотна!  smile3501

Лъки, ако може и на мен да пратиш линк за колелото. Благодаря!

На гинекологичен преглед съм ходила 2 пъти - първия 13 дни след раждането,защото шевовете нещо се бяха възпалили и после след 6 мес. за цитонамазка!

# 544
Ееееееееее...малко са се престарали с цената на триколката...к'ви са тия 400 лева Whistling ooooh!  Close Много,много ми хареса,ама определено няма да дам толкова пари... Колебах се дали триколка да вземем,тая музикалката тоалетна на Фишър прайс или златна гривна и в крайна сметка реших ЗЛАТНА ГРИВна да вЗЕМЕм за РД-то...баба и сигурно обици ще и вземе...играчки мнооого ще получи и смятам,че от нас нещо такова е по-удачно...поне ще си и остане..
За тортите...ние нямаме особенно голям избор тука и се колебая м/у :

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 14:26 от veset0

# 545
весето, много хубави торти. Исках и аз да покажа тази, която съм харесала за Ева, ама не ми се получава. Close Но се обадих преди малко да питам за цената и...75 лв. за 16 парчета. #Crazy

# 546
Дайте си мнението коя да е...1-вата няма да е в синя естествено...Много се чудя...
Брей:) те хич пари не искат... 16 парчета 75 лева  ooooh! тез хора акъл нямат...

# 547
Nadya81, честито и от мен. Пожелавам ти прекрасна бременост и здраво, сладко бебе на финала  Simple Smile

Еna, можеш да качиш снимката на тортата в нашия албум в snimka.bg. Там от страни, в дясно на снимката има линкове за споделяне. Копираш един от тях между тези скоби (на мястото на многоточието)
[/img]......[img]
Ако не успееш, някой от нас ще я сложи тук  Hug

janica25, майстор си   chef

veset0, на мен ми харесват първата, защото е много стилна (не синя за вас естествено) и тази със заека, че всичките ни мъничета са зайчета  Flutter

Явно тия дни всички сме на вълна торти и подаръци  Laughing

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 15:21 от Mur

# 548
Офф и аз цял ден се ровя в сайтове на сладкарници. Пренаситих се от детски торти и трудно май ще избера, чакам някоя да ме грабне от пръв поглед, ама детайлно все нещо не ми харесва.
janica, завиждам ти на професионализма в този момент Hug Ако имах твоите златни ръце, въобще нямаше сега да ровя и да се ядосвам.
veset0, честно казано като има голям избор е много по-трудно да избереш. Преди 7 години изборът беше къде-къде по-лесен. То сега не са дизайнерски торти, не е чудо  Rolling Eyes
veset0, първите две не ги виждам добре, но май втората най-много ми харесва и жълтата е идейна, но героите грозновати ми се виждат.
На мен ми се ще да е нещо весело и шаренко.Аз засега ето на тези се спрях:

Забравих да се възхитя на прекрасната малка Андреа, на maiski3 в шаферската премяна, истинска малка принцеска  Heart Eyes
 maiski3 и аз съм фен на Пчела, видях я вашата торта в каталога им, много е сладурска. Едната, която съм избрала и аз е оттам.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 16:09 от anelisa

# 549
  • София
anelisa, на мен всичко с Мечо Пух и Приятели ми е слабост. Но и Виктор обожава музикалната книжка, която има с тях. Така че аз съм за нея!

veset0, аз бих избрала нещо по-детско и свързано с детето. На какво се радва Неси? А за шаренкото, anelisa e права, защото така бебозите ще са по-впечатлени от тортата Wink

Аз все още съм на вълна аз да си правя тортата, но още не съм направила генералната репетиция, след която ще съм съвсем наясно. А и се чудя все още какъв да е крема. Блатовете ще са бисквити. Идеята ми е тортата да е подходяща и за рожденника Wink

# 550
Redreny и аз за рожденика съм решила да правя отделно, обаче за големите ще поръчам, понеже хич не съм сигурна в собствените си способности и се страхувам, че ще се изложа. Хайде, самата торта не ме притеснява, правила съм успешни опити, обаче украсата  newsm78  Искам все пак да е красива. Браво и на теб и на всички останали, които ви бива в това  Peace

# 551
Janica - страхотна торта!!! Поздравления! Гледам вече обсъждаме тортички - мммм и аз съм избрала нашата Simple Smile Ще я поръчам от същия цех от който и за сватбата, защото останахме доволни, не са евтини, но то май няма евтини Simple Smile
Ето я и нея:

Поне засега мисля да е тази.

Честитих ли и аз на Надето Simple Smile Много ме радват такива новини!!! Бебенцата са най-сладкото  нещо на земята (макар да провалят отношенията с таткото както е напоследък у нас Sad )

Болните как са?

# 552
  • София
Привет банда Hug

Nadya, честитоооооооооо...........куражлия си момиче да знаеш Hug Лека бременност ти желая!

На триколките и аз не съм фен. Когато децата са вече способни сами да ги управляват са на такава възраст, на която е по-добре да им се купи колело. На мен са ми слабост вариантите без педали. Колелото, което е показала Лъки наистина е супер. На Вики пропуснахме да вземем малкия размер, купихме направо това:

Като беше по-малка караше пластмасов мотопед  Bobby car:

Количките обаче са по-стабилни и са по-добрия вариант за тази възраст.

mama vessy, мерси Hug   За главоболието пия ефералган (пак си е парацетамол). В упътването пише, че може да се приема при кърмене.

veset0, тортата със заека е супер сладурска Simple Smile

Забравих да споделя за още една играчка, на която малчо адски много се радва - кучето на Фишър:

Имаме и книжките и буквара от същата серия, но определено кученцето е хитът в момента Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 16:42 от zina_

# 553
И аз искам да е нещо по-детско с разни животинки,ама като няма избор...има с някакви пластмасови играчки забучени в/у тортата,а аз неща пластмаси...и тортата искам да е захарна,а те тия детските все с едни сметани....ще видим в крайна сметка какво ще изберем..Тая с мечо Пух е СУПЕР,ама уви...такива екстри нЕма при нас:)

# 554
Весе, тая със зайчето си е много хубава - можеш само да поискаш да ти сложат три зайчета, че да не е самотно това едничкото Wink
Кукуминдрела, Анелиса - и вашите торти са много готини  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт