Отговори
# 555
Явно тия дни всички сме на вълна торти и подаръци  Laughing
Да, аз чак се притесних, че още не съм търсила торта, а на Ади рождения ден е другата неделя. Поръчала съм форма за торта "Hello Kitty" и чакам колета и мисля да я правя сама  Simple Smile Ако не пристигне навреме, тогава ще му мисля. Явно още не ме е обхванала "треска". Ена, какви са тези цени, къде ги намери тези торти  Shocked Хубави торти има на "Скалата". Миналата година взимахме оттам за Дени, цените си бяха нормални.
А относно подаръците, чакам да пристигне тази "торта" - като духнеш и свещичките загасват като истински. Иначе поръчах и за втория рожден ден на Ади подарък  Laughing Определено съм по-запалена в тази област. Не можах да се стърпя на 70 % намаление и поръчах тази къща, все ще намеря къде да я съхранявам една година  Wink

# 556
  • София
anelisa, мисля да пробвам с ядивната хартия, иначе и аз не мога да се справя с украсата. Ти с какво кремче ще направиш тортата за Калоян? На мен ми се иска нещо с банани, ама те нали потъмняват, та се чудя още. Тук и Пенмар и Кати могат да се включат Wink

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 17:10 от redreny2000

# 557
Redreny, мисля бисквитена да бъде. Алекс също само такава яде, на останалите само се радва  Simple Smile За крема още не съм мислила, трябва да се поразровя за идеи. Нека и други мами да се включат с идеите си. За тези декоративни листове, които се слагат отгоре, предполагам, че са от желатиновите, но така и не разбрах от къде може да се поръчат. Иначе доста от детските торти ги правят с тях.

# 558
  • София
анелиса, аз искам някакво бананово кремче, защото бананите са си сладки плодове, а аз не мисля да слагам захар. Даже мисля предишния ден да сваря ябълки в малко вода и във водата на натопя малко бисквитите (обикновено го правя с мляко, но нали трябва да е бебешка торта). А за хартията ето оттук http://www.cookibooki.bg/vmchk/32-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%82 … all-products.html
А острани мисля да наредя банани или бълки и да ги желирам леко с четка, за да се запазят.

# 559
Ама колко много сте изписали само ...  Hug

С малко закъснение да честитя първата годинка на Димитър на Зина. Нека да бъде жив и здрав и много , много щастливо дете   bouquet

И още една честитка, този път на Nadya81 ! Много се радвам за теб, желая ти леко бременеене и много положителни емоции.

veset0 дано всичко ви подмине... че като гледам страшно е  Tired  Praynig

А за триколките категорично НЕ! 1-во изобщо не ми се струват удобни, 2-ро всички които съм виждала ми изглеждат паянтови  Thinking

redreny2000   от къде ги купихте тези смешни топки, много са забавни   Laughing

Аз пък да се похваля , че си имам две сладки крачета които ходят  Hug И преди се пускаше да прави по 4-5 крачки , но сега обикаля доста. Пуска се ,
обикаля
малко , спира се и пак продължава. Малко тромавичко, но за начало е добре.

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 20:03 от Penmar

# 560
Привет!
Не съм ви изчела, нямахме нет, влизам само да почерпя за 11 месечинка на двете ми рибки:

Честити 11 месеца и на Анастасия, Ванеса и Радослав!

Nadya81, честито! Лека и безпроблемна бременност! Hug

# 561
marys честито на момчетата,много хубава торта си им направила!

А сега помагайте и на мен,цял ден торти гледам,но нищо не ме грабва

# 562

EEEEEEEEE, най-накрая и аз се научих да качвам снимки, ама изтормозих vaniaa!Мерси, миличка!
Та тази торта съм харесала за Ева, ама 75 лв...не ми се дават.

# 563
migeo тези много ми харесват
Просто като идея

И аз съм си измислила тортата на Алекс каква да бъде и ще видим дали ще може да ми я реализират
Избрах и количка за Алекс
Надявам се покупката да се окаже хубава
Лъки  Hug

# 564
Ена,много ги харесвам тия мечета и мишки на Неделя(тази ако не се лъжа е точно на Неделя) ама все се чудя как ще я нарежа таз торта....

# 565
Tasha,тази Мина Бакалова,прави невероятни неща,много е добра.Мадагаскар като идея ми харесва,а една от тези торти е именно такава,но не може да се сравняват с тези,които тя прави Peace

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 21:13 от migeo

# 566
Ама чудесно торти предлагате момичета  Hug
Мадагаскар е чудесна идея според мен.
Мигейо - от тези,които показа на първия ред средната най-много ми харесва.  Hug

Уффф,тая триколка (на Лъки) много хубава,ама и много пари беее...Лъки като спец из онлайн пазаруването дали не си я намерила на по-поносима цена някъде отвън?

Като сме на фаза торти днес обсъждах с жената,която ще прави нашата и ще е: бял крем,шоколадов крем,грозде напоено с ликьор и филетирани бадеми. Давам го като идея на тези,които ще си ги правят сами.Не знам дали ще е вкусно,жената ме увери че комбинацията била страхотна.
Днес пристигнаха и количките от полимерна глина,които ще използваме за декорация на свеща за църквата,купола,две стойки, кутийката за косичка и т.н. Ето снимки:
Скрит текст:

# 567
Ето ме пак тук, днес имам чувството, че съм цял ден на компютъра, а съм свършила и 100 други неща. Явно като се е наспал и починал човек има време за всичко.
Момичета, ако на някой не съм отговорила на ЛС, да ми пише пак, че днес забелязах, че като са идвали по няколко и съм ги видяла най-горното и чак след това видях, че имало още. Мър, дано не ти е било омръзнало да чакаш да ти отговоря  Hug
Бебенцата са най-сладкото  нещо на земята (макар да провалят отношенията с таткото както е напоследък у нас Sad )
kukumindrela, разбирам те напълно, защото знам какво беше у нас като трябваше постоянно някой да "дежури" по 24 часа с някое от децата, ту едното се събуди, ту другото, ту пък въобще не заспива...и двамата изморени, изнервени... НО и това ще мине! Само се старайте в такива моменти повече да си мълчите, че хората са казали "дълбока рана заздравява, но лоша дума не се забравя"  Hug
Забравих да споделя за още една играчка, на която малчо адски много се радва - кучето на Фишър
zina_, Ади също много му се радва и вече се убедих, че всичко е до дете. Баткото за 2 години му е обърнал по-малко внимание отколкото Ади от месец-два, когато се сетих да й го извадя.
anelisa, мисля да пробвам с ядивната хартия, иначе и аз не мога да се справя с украсата. Ти с какво кремче ще направиш тортата за Калоян? На мен ми се иска нещо с банани, ама те нали потъмняват, та се чудя още. Тук и Пенмар и Кати могат да се включат Wink
Хайде включвайте се момичета, divina, ти също, чакам и аз идеи за моята торта. Ще правя и питка за прощъпулника с крачета отгоре, някой, ако е правил или знае как става, моля да дава идеи - шаблонче как да си направя, на Ади крачето ли да очертая?
Penmar, честити ходещи крачета! И аз вчера правих клипче на Ади как обикаля вече свободно, ще кача после във фейса.
marys, честита месечинка на твоите сладури! Кога ти остана време за това творение, направо се чудя как се оправяш!
Уффф,тая триколка (на Лъки) много хубава,ама и много пари беее...Лъки като спец из онлайн пазаруването дали не си я намерила на по-поносима цена някъде отвън?
marinels, много хубаво си я кръстила, че е на Лъки, но нямаме такава, въпреки че ми останаха очите вчера като ми попадна съвсем случайно като търсех нещо друго. Ще погледна дали не може да се намери някъде на по-човешка цена и ще ти пиша ЛС  Wink

# 568
Мигео,всичките са много хубави и от тях и аз не знам коя бих избрала:) може би 2-рата с палячо ли е какво е,че е една шарена и свежа...ама всичките са много хубави..Маммиии така ви завиждам,че имате възможност за избор на торти....

# 569
marinels, много хубаво си я кръстила, че е на Лъки, но нямаме такава, въпреки че ми останаха очите вчера като ми попадна съвсем случайно като търсех нещо друго. Ще погледна дали не може да се намери някъде на по-човешка цена и ще ти пиша ЛС  Wink
Да,да разбрах,но понеже нямаше как да обясня коя точно триколка,а понеже ти я показа та я кръстих на Лъки...

За питката за прощъпулника: моя братовчедка направи тестото,после го оформи като пита и накрая с измити добре краченца накара детето да стъпи отгоре,ама по-надълбоко,че иначе като бухне и се заличават отпечатъците

Общи условия

Активация на акаунт