2880лв накуп за майки-студентки-7

• 75 645
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, писала съм и преди и влизам само да ви уведомя: студентки в дипломантски семестър се водят редовни студентки и въпреки че служителките от социално подпомагане вероятно ще се опитат да ви разубдеят да пускате молба за помощта, не им се хващайте! В правото си сте и трябва да сте малко по нахални. Мен ме бавиха два месеца докато проверят в университета дали наистина съм редовна студентка, но накрая нямаха избор и ми преведоха сумата. Даже вече я изхарчих. Успех на всички Simple Smile

# 391
Благодаря ти, Feizy! Дано да се радвате със здраве на покупките! Полезна ми е информацията, имам приятелка в дипломантски семестър и ще й кажа да не се отказва от помощта.   Hug

# 392
аз малко като идиот, но какво се води дипломантски семестър ?

# 393
Това е семестърът, предвиден по учебен план за изготвяне на дипломна работа. Повечето магистратури, доколкото чувам завършват с такъв. И предполагам, че е възможно в различните университети студентите имат различен статут през този семестър, тъй като няма лекции и упражнения, а само практическа работа и писане на дипломната работа.

# 394
Аз карах дипломантски след бакалавъра. Попитах няколко пъти различни хора в администрацията на университета дали през дипломантския семестър съм с права на редовен студент, отговорът винаги беше "да". Става дума за Нов Български Университет Wink

# 395
Момичета вчера подадох молби за тази помощ и еднократната при раждане.Само че бях с малкия,а той само ревеше,мрънкаше и бързах да изляза от социалните.И затова разбрах само че трябва да отида след две седмици.Ама къде трябва да отида,какво трябва да си искам и какво трябва да си взема не разбрах  newsm78 Може ли някой да ме упъти  Embarassed

# 396
odobriha li ti molbata.moje bi da otide6 da ti dadat  molbata za odobrenie i posle samo 4akash da ti prevedat parite

-----------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 09:51 от AnMary

# 397
Момичета вчера подадох молби за тази помощ и еднократната при раждане.Само че бях с малкия,а той само ревеше,мрънкаше и бързах да изляза от социалните.И затова разбрах само че трябва да отида след две седмици.Ама къде трябва да отида,какво трябва да си искам и какво трябва да си взема не разбрах  newsm78 Може ли някой да ме упъти  Embarassed

След 2 седмици ще са готови заповедите. Тях трябва да вземеш. Отиваш там, където си ги подала Simple Smile

# 398
Благодаря ви за отговорите  Hug

# 399
да се похваля и аз,днеска вече ги изтеглих парите,обаче чрез инвестбанк е измъчена работа

# 400
  • Sunshine state
Ели,честито!Със здраве да си ги харчите.  bouquet

# 401
  • Пловдив
elisita, честито   bouquet

На мен днес ми се обадиха да отида да си получа заповедта  Party Колко време след нея ще ми изплатят сумата? Имате ли идея?

# 402
ние подадохме март месец и казаха че ще ги преведат следващия месец(април) между 20 и 30-ти.

# 403
  • Sunshine state
Дони,превеждат ги на следващия месец м/у 20-ти и 30-ти.   bouquet

# 404
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Дано скоро се похваля и аз  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт