"Освободен" или чист простак?

• 28 167
  • 466
  •   1
Отговори
# 120
Отбиваш и кърмиш. Може и на задната седалка. Никой няма да забележи. А и колата не е ли лично пространство?

# 121

Защото гърдите са създадени за това - да хранят и утоляват жаждата на детето.
Офф, аз имам много голям проблем с това. Също като 10'c не харесвам гледката на кърмеща жена. Като видя и се обръщам на другата страна. Знам, че не е нормално и проблема е в мен, веднъж като малка видях една циганка клекнала на спирката до мен да кърми и гърдата и беше увиснала и гадна, направо ми се додрайфа. Така ми се е запечатила тая гледка. Sick
Аз изцеждах кърмата си и давах от шише. Винаги съм възприемала гърдите си като ерогенна зона и ги свързвам със секс, беше ми невъзможно да ги използвам "по предназначение", психологическа бариера някаква имах.От друга страна знам колко еважна кърмата за детето, така че исках датето ми да поема кърма, но давах от шише.

# 122
Аз изцеждах кърмата си и давах от шише. Винаги съм възприемала гърдите си като ерогенна зона и ги свързвам със секс, беше ми невъзможно да ги използвам "по предназначение", психологическа бариера някаква имах.От друга страна знам колко еважна кърмата за детето, така че исках датето ми да поема кърма, но давах от шише.
Това звучи извратено  Simple Smile

# 123
  • Kопенхаген
Това звучи извратено  Simple Smile
По- добре да си беше наела дойка Simple Smile

# 124
 Blush Ми, признавам си.

# 125
А и добре, че детето ти е пиело от шише, щото има и такива, които не искат да погледнат пише и реват и плюят и пищят, без значение дали в шишето има АМ или изцедена кърма.

# 126
Това може да стане, ако е свикнало с цица. Ако отначалото е на шише...

# 127
  • Варна
Откъде тръгнахме, докъде стигнахме  Whistling

# 128
  • Kопенхаген
Ей сега ще ви разкаже играта някоя майка- кърмилница от Лече лигата... продължавайте в същия дух  Grinning

# 129
 Simple Smile Спираме

# 130
На мен пък ми стана интересен случаят на Шанталче. Съобразен ли е или трябва да се анатемоса.

# 131
Adellle,

Както на някои хора им идва отвътре да кихнат, така и им е отвътре да се извинят. Смущаващо е разбира се, особено ако стоиш срещу човека и ти се налага да прекъсваш разговора през три минути. Гледай филмчета и ще разбереш какво се случва при кихане, не само звукът е дразнещ, ама и плюнки хвърчат, микроби. Сигурно ще кажеш, че си слагаш ръката пред устата, а после обаче се ръкуваш и за довиждане. Разбирам, че имаш проблем, ама ако някой с чувствителни черва се разпърдява на всяко гостуване, пак ще искаш поне малко съобразяване нали. Човещинка, човещинка, ама от малко свян никой не е умрял!

А защо за мен е мърла:писала съм че не искам да изброявам и другите работи, но не си прочела. Извинявам се, че специално за теб ще трябва да задълбоча описанието: не само че пикае на полуотворена врата и си бърка в носа, ами и си вади подкожните косми на дивана, където също няма и проблем да си пили ноктите или да пусне тук таме някой току що изскубан косъм от веждите. Знам че на теб това всичко може и нормално да ти се види (очевАдно има доста такива хора, които грам притеснения нямат),но на мен ми е супер мърляшко. Спирам.

Имам лека травма, нанесена от една кърмачка. Бяхме гаджета с мъжа ми, канени у тях на вечеря. Бебето плаче, тя го доведе при нас на масата и както си хрупахме чипс и пиехме винце, цоп извади си най-нормално гърдата и закърми. Мъжът ми (тогавашният) огледа щателно тавана и разпита за всичко възможно около лампата, а аз задълбочено ровичках в телефона. И като подскочи изведнъж тази жена "аааааххх! ухапа ме, негоднико" . Ние в шок, а тя припряно си разтри захапаното местенце и после пак закърми но от другата страна.

# 132
  • Варна
Брех, Палада, доживях! Съгласна съм с всяко твое изречение.

# 133
В някои ситуации съм си носела изцедена кърма. Иначе и за мен гърдите са еротичен обект, но именно затова избягвах помпата, освен ако не е наложително. По-добре да седна в поза на мадона, в която има естетична и еротична нотка, отколкото да си завирам циците в пластмасовия накрайник.

Иначе: добре е дори кърмачето да може да пие от шише.

Обаче ако не искате да бъдете атакувани от кърмачки, дори самите да сте такива, не ходете на бебешка йога, бебешки моцарт и други очевидни сборища на натурални родители. Така избягвате и голям процент от веганите.

# 134
Приятно ми е - Богиня!,

ми само някой тийн тук би ни противоречил. Нашата генерация 30 - 35+ едва ли тук вижда някакъв такъв проблем, да се извини.

Общи условия

Активация на акаунт