"Освободен" или чист простак?

• 28 123
  • 466
  •   1
Отговори
# 360
  • на плажа
Добре де - аз пример давам. Щото пък аз не съм виждала манекенка да кърми по парковете, ама щом казвате...
Ей, Вили  Stop, освен манекенки няма ли прилично изглеждащи жени?! Аз не съм манекенка, а съвсем нормална жена, която е кърмила на поискване. Не ме карай да ровя за снимки. Wink

# 361
Абе и аз съм такава. Ама какво?  Laughing
Защо сега ви пречи примера ми, видях го с очите си. Няма как да го харесам, да нарека акта мил и нежен и тн, беше си грозна картинка! Пък дори да видя майка с прилични размери - да кърми - пак не мога да изпадна в умиление, какво да правя...Обаче се за мислям - като видя циганка да кърми на открито - го приемам за нормално  Joy Егати...

# 362
  • на плажа
 Sunglasses

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 11:26 от Pani Kowalska

# 363
Ами какво да кажа - не може да ме изкефи такова нещо на открито, не се сърди  Peace
Пък и вярвам, че лично ти - не си търсила ничие одобрение, така че  Laughing

# 364
Нищо не показваш. Дай снимка как си сред компания, в кафе,

# 365
  • на плажа
 Joy Познаваш ме. Не ме интересува чуждото мнение никак, но пък и не съм се навирала в очите на хората. Това е на една полянка в парка. Освен това, ако има много хора детето се върти да погледне, разсейва се, закача се ( вижда се как гледа към обектива  hahaha) и не е особено приятно. Все пак не съм ексхибиционистка и не държа да ми гледат по-интимни части от анатомията  Wink.

# 366
Е, ти от де знаеш около нея кой е на снимките?

Pani, ама ти не си дебела и с целулит?!

# 367
Ами не е гнусно, ама не си седнала в кафене на Графа, нали?  Laughing А и наистина една дискретно извадена гърда е едно, това, което описва Вилико не звучи дискретно.

# 368
  • на плажа
Нищо не показваш. Дай снимка как си сред компания, в кафе,
Нямам такава снимка, макар че веднъж ми се случи. Просто нямаше къде да се уединим, детето беше на 6-7 месеца, а ние бяхме в една кръчма на открито. Вдигнах си го от количката, лекичко само се завъртях настрани, за да не се вижда от сътрапезниците ни и си го накърмих. Той се успокои, а ние си се навечеряхме спокойно. Не е драма, а и не видях повръщащи хора от гледката.

# 369
  • София
И какво сега, обърнала си се да не гледат сътрапезниците, а хората от хората от съседните маси са били лишени от тази екстра!  Wink

# 370
  • на плажа
И какво сега, обърнала си се да не гледат сътрапезниците, а хората от хората от съседните маси са били лишени от тази екстра!  Wink
Всеки да си гледа в собствената купичка! Wink

# 371
Не ви вярвам вече на кърмачките. Все дискеретно, настрани, я удари една цица в масата.

# 372
  • на плажа
Не ви вярвам вече на кърмачките. Все дискеретно, настрани, я удари една цица в масата.
Няма мат'рял бе, Трещи! Как да ударя?!

# 373
Зачекнали сте кърменето и няма отърване. Ами тогава и аз да дам принос: циците на майките не са за успокоение на три и четиригодишни деца, дори и двегодишните вече трябва да могат да се успокояват сами. Не, никой не може да ме убеди, че е нормално единственият начин да спре детето да реве е да цока: дали с кърма, дали без. Ако е само дъвчене, отврат; ако пък е кърмене не е здравословно да учиш малкото, че с ядене се успокоява. Можеш да го гушнеш, да му говориш, да му обясниш и да изчакаш само да се успокои, защото емоциите не са нещо вредно, което трябва да се запушва с цица. Разбирам че много майки искат тишина, ама и децата са важни!

# 374
Към авторката-момичето през цялото време ли си бъркаше в носа или просто се почесва. Може ли  да си е и правила и топчета? Това си е навик на многоо българи(естествено тук присъстващите правят изключение)  и не ми се вижда чак толкова потресаващо.  Някои специалисти  смятат ,че бъркането в носа е невроза, нещо като гризането на нокти.

Каква невроза бе човек, вадеше си разни неща и се поотъркваше тук таме. Що ме карате да ги пиша сега тези работи, като са толкова гнусни??!! Чете ли какво друго съм писала в развоя на темата? Ами не само бъркането в носа, други неща също ми пречат. И да, притеснявам се, какви са обноските на приятелките на дъщерята; не съм си губила времето "първите седем години". Важно ми е, както на теб може и да ти е все едно за твоите деца. Темата обаче е за друго: това поведение откога го наричат освободено; по времето на моите детски години имаше друго наименование.

Общи условия

Активация на акаунт